MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   Facebook'ta neden arkadaş ekleyemiyorum? (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/366570-facebookta-neden-arkadas-ekleyemiyorum.html)

ThinkerBeLL 25 Mayıs 2011 17:42

Facebook'ta neden arkadaş ekleyemiyorum?
 

Facebook'ta neden arkadaş ekleyemiyorum?


Facebook'ta arkadaş ekleme.

Gizlilik ayarlarının
, bazı kullanıcıların "Arkadaş Olarak Ekle" bağlantısını görmenizi engelleyebileceğini lütfen unutmayın. Ayrıca, belirli bir kullanıcıya bir arkadaşlık isteği gönderdikten sonra bir tane daha gönderemezsiniz.

Alıntı:

CrasHofCinneT adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 2378446)
Sadece şahsen tanıdığınız kişilere arkadaşlık isteği gönderdiğinizden emin olun. İstekleriniz yanıtlanmaz veya üyeler iletişiminizi istenmeyen iletişim olarak şikayet ederse arkadaşlık isteği göndermenizi engelleyebiliriz.


Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 2610395)
Engellemeyi nasıl kaldırırız

Alıntı:

ahmetseydi adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 2611409)
Facebook'ta engellenenen kullanıcıların, uygulamaların, davetlerin vb.. engellerini kaldırmak için, Gizlilik Ayarları'ndan > Engelleme bölümüne geçin. https://www.facebook.com/settings?tab=blocking

Yukarıdaki resimde görüldüğü gibi engellediklerimizin sağında "Engellemeyi kaldır" bağlantısı yer alıyor. (Sadece engelli kişiler/davetler/etkinlikler/uygulamalar varsa görünür ve bu bağlantıya tıklayarak engellemeyi kaldırabilirsiniz.) Engellemeyi Kaldır bağlantısına tıkladığınızda, karşınıza bir bilgi ekranı gelir. Şartları kabul ediyorsanız Onayla butonuna basarak engelli kişinin engelini kaldırmış olursunuz…




Saat: 11:09

©2005 - 2024, MsXLabs - MaviKaranlık