![]() |
GİTMEK Mİ ZOR?YOKSA KALMAK MI?GÜLE GÜLE DİYEBİLMEK Mİ?YOKSA HOŞÇAKAL DİYEBİLMEK Mİ?ARDINDA BIRAKTIĞIN SAHİLE,SEN VURACAKSAN BAHARLAR SENİN RENGİNDE ÇİÇEKLER AÇACAKSA,OLMADIĞIN HALDE KUMLARA İLÂN-I AŞK YAZILACAKSA,BIRAKMAK MI KOLAY,BIRAKILMAK MI? SEN GİTTİN YA;YARIM KALDIM… SÖZLERİM YARIM,OKUDUKLARIM YARIM,GÖRDÜKLERİM,BAKIŞLARIMIZIN YARISI… ADIMLARIM YARIM,YÜREĞİMİN ATIŞI YARIM,CÜMLELERİMİN “ÖZNE”Sİ YOK;YARIM…. ORTADAN İKİYE BÖLÜNMÜŞ SEVGİ SÖZCÜKLERİ GİBİ,SULARIN KESİK AKMASI GİBİ,YARIM GİBİ YARIM… SÖYLEYEBİLDİKLERİMİN,YAZABİLDİKLERİMİN YARISI OLDUĞU GİBİ… SEN GİTTİN YA;YAŞADIKLARIMIN YARISINI DA GÖTÜRDÜN…MERHABA DİYEBİLMEK Mİ ZOR?HADİ EYVALLAH DİYEBİLMEK Mİ YOKSA?KOLAY OLAN… BERABERKEN YAPTIKLARIMIZIN,YARISINI YAPABİLİYORSAM VE ŞEKERİN KALMAMIŞSA ŞEKERİ VE TUZUN DA TUZU…HAYAT TADINI BURUKLAŞTIRMIŞSA,HÜZÜNLÜ BAKIYORSA AYDINLIK,GECE GİBİ…EKSİK DEĞİL Mİ BİR YANIMIZ?.. KOLAY OLAN… ARKANA DÖNÜP EL SALLAYABİLMEK Mİ?YOKSA,YÜREĞİMİN YARISINI GÖTÜRDÜĞÜNÜ BİLDİĞİN HALDE,ZORAKİ GÜLÜMSEYEBİLMEK Mİ? SEN GİTTİN YA;YARIM KALDIM… GİTMEK Mİ HÜZÜNLÜ?YOKSA KALMAK MI BURUK?İÇİMDE DÖRT NALA KOŞAN AYRILIK,SENDE KALAN PARÇAMI MI ARIYOR?..ELLERİNİ Mİ?..GÖZLERİNİ Mİ?..HER YERİM SENDE KALDI,HER YERİN BENDE… DAHA NE ARIYOR Kİ BAHANE,YARIM SENDE,YARIN BENDE KALMIŞKEN?...ARDINDAN EL SALLAYABİLMEK Mİ KOLAY?.. YÜREĞİMİ GÖTÜRDÜĞÜNÜ BİLDİĞİN HALDE GİDEBİLMEK Mİ? |
bence kişiye göre degışıyor. eğer uzagımdakıne kalmak gitmek .ama yakınımdakıne dersek gitmek kolay bence.. valla bende anlamadım ne dedığimi. |
zor bir soru GITMEKMI? KALMAKMI? gitmekmi zor kalmakmıı bilmiyorum hayatta herşeyii yendimm kötülüklerii,zor günlerii,ölümlerii,bir kendimii yenemedim. kendi kararsızlığımıı, ne yapmalıyımmm bılmıyorumm bu kadar zormuu yaşamakk, karar vermekk hayata dairr özgür olmak istiyorumm artıkk bir kuş gibii kanat çırpıpp uçmakk başka diyarlaraa korkuyorumm bu kezz yenilmektenn korkuyorumm kendii kabugumaa çekiliyorumm salyangoz misalii kafamı çıkarıpp hayat bakmaktann ezilmektenn korkuyorumm eyy hayatt itiraff ediyorumm işteee SENDEN KORKUYORUMMM... yorgunumm... takvimlerden haberim yok artıkk bugunn gunlerdenn neydii hangii aydayız? bıraktımm artıkk bır rüzgara bedenimii hadii savurr nereye savuracaksann bitsinn artıkk buu çilee. nerdee o deliii doluu günlerr.. nerdee oo hesapsızcaa yasanan güzel günlerr, ama yaaa şimdiii aynalarr düşmann olduu bana baktığımdaa kendimii göremiyorumm artık. gördüğümsee kimm bilmiyorumm.. bu yüz kime aitt. bu bakışlarrr.bu sahtee gülüşlerr.. bu hayattann bıkmışşş bedenn nedenn bu korkularr.. neden bu yanlızlıkk.. neden bu karasızlıkkk.. çekipp gitmek istiyorumm artıkkk BİLMEDİĞİMM HAYATLARAA ama bilmiyorumm.. GİTMEK Mİ ZOR, KALMAKMI?? Kendime cok sorup ama bir turlu cevap veremedigim bir soru *-) |
NE KALANA GİT DERİM, NE DE GİDENE DUR !! GİDEN GİDER ZATEN !1 |
Gelmedin Ölesiye bağırdım Seni haykırdım sessizliğine Sen gene duymadın... Öylesine yokoldum ki yokluğunda Heryerim sensin Ama sen benim değilsin... O kadar bekledim ki rüzgar esmesini, Esince seni getirmesini, Ama o rüzgar hiç esmedi... O kadar gözledim ki yolunu, Geçen bütün arabaları saydım, Ama hiç birinden sen inmedin... O kadar çok şarkı dinledim ki, Gelince "işte bu bizim şarkımız" diyebilmek için Ben şarkımızı buldum Ama sen hala gelmedin |
Gidebilmek Rüyası Çekip gideceğim bir gün buralardan.. geride herkesi.. her şeyi bırakarak.. gözyaşlarımı saklayacağım.. içime akacak.. acın gibi.. bir küçük sahil kasabasında.. bahçesindde salkım söğütlerin olduğu tek göz odalı evimde .. küçük bir insan gibi yaşayacağım kocaman yüreğime rağmen.. sevmelerim olmayacak.. sevişmelerim de seni düşünmekten geri kalmayacağım. sabahları erkenden balığa çıkarım.. eskimiş tahta teknemin gidebildiği yerlerde oltalarımı saldığımda denize.. akşam neler yaşayacağımı hayal ederim.. (...belki de sen gelip oturursun yine baş köşeme) bir iki dostum gelir hem balık yemeye .. iki kadeh rakıdaki sohbette buluşmaya.. anoson kokusundaki dudaklarımdan.. hazin bir ayrılık türküsü dinlemeye.. ..yada.. denizde kaçırdığım o koca balığın hikayesine.. hele sıkıştırırlarsa.. .o kocaman gözlü.. dalgalı saçlı mini etekli. kızın bana bakışlarındaki yakaladıklarımı.. ona bakarken nasıl tökezleyip düştüğüme kahkahalarla gülmeye... sonra.. sonrası ne olcak.. herkes kendi dünyasına.. beni bıraksalar benim de yerim var ama...!! yok yok.. ben en güzeli.. YÜREĞİN saydığım tek göz odama gireyim.. orda seninle başbaşa kalmanın hazzında.. sensiz, sesinsiz, yalnız... |
Gidemedim sana değer vermeli miyim yoksa bir kalemde silmeli mi seni içten sevmeli miyim yoksa yalan diyip gitmeli mi beni sevdiğini anlamalı mıyım yoksa yalan diyip ezmeli mi beni istediğini duymalı mıyım yoksa sex diyip geçmeli mi seviyordum seninle yağan karı istiyorum geçen tüm anıları hani ya bir sözün vardı biliyorsun diye ama geride kaldı bebeğimdin sen benim kıyamadım sevdiğimdin sen benim sezemedim hayatımdın sen benim gidemedim incitanem ben seni terk edemedim |
Gie Gide Bir Sİneğe DÜş Oldum Gide Gide Bir Sineğe Düş Oldum Gide gide bir sineğe düş oldum Yeğin bildim şu sineğin işini Tuttum kılınç ile kestim kellesin Yedi dağ üstüne serdim leşini Sinek vızıladı uçtu havaya Yağın süzdüm üç yüz altmış tavaya Yük eyledim doksan dokuz deveye Peşkeş ettik Kayseri'ye döşünü Sineği tutup meydana attılar Beş yüz kese akça yağın sattılar Kemiklerinden bir köprü çattılar Hesap ettik iki bindir yaşını Ben bilirim karanlıkta geleni Gelip benim tatlı canım alanı Dertli Kerem söyler böyle yalanı Ya kim gördü o sineğin eşini Aşık Kerem |
Giden değil, kalandır terkeden.. |
Gidemem Nezaman Aşka yelken açsa Avare gönlüm Rüzgarı kesilir hayallerimin, Gidemem. Nezaman Umuda el sallasa Tutsak düşüncelerim Korkuları büyür cesaretimin, Gidemem. Nezaman Yılların hesabını yapsa Siyah beyaz resimlerim, Bağı çözülür dizlerimin , Gidemem. |
| Saat: 21:33 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık