![]() |
Hata Veren *.dll* Dosyalarına Çözüm Bilgisayar Açıldında Bazı Hata Mesajları Alıyorsanız, Yanlışlıkla Sildiğiniz yada Kendiliğinden Ortadan Kaybolan .dll Uzantılı Dosyalarınız'dan Windows İşletim Sistemi Bu Yüzden Artık Bazı İşlevlerini Yerine Getirmiyor.! Bunun İçin Aşağıdaki Siteye Girin Aradığınız .dll Dosyasını Bulun İndirip Kurun Ücretsiz Olarak .dll Uzantılı Dosyalardan Aldığınız Hatalara Son Verin. http://www.dll-files.com Teknik Destek Sorununuz Olmadığı Sürece Faydalandığınız Bilgiye Teşekkür Etmek İçin Teşekkür Butonunu Kullanınız..! |
ya bu eksik dll le ilgili bir sorun degil ama farklı bir sorun belki yardımcı olursunuz. Şöyle ki(hatayı aynen yazıyorum) : user32.dll sistem DLL'sinin bellekte konumu değiştirildi.Uygulama, düzgün çalışmayacak. Konum değişikligi C:\windows\system32\HHCTRL.OCX DLL'si windows sistem DLL2leri için ayrılmış bir adres aralığında bulunduğu için yapıldı.DLL üreticisi ile yeni bir DLL edinmek için bağlantı kurulmalı. ewt yardımcı olabılır msnz?? |
evet bendede aynı hatayı veriyo biri yardımcı olursa çok sevinirim,biri sistem geri yüklemenin çözüm olabileceğini söyledi ama denedim dönmüyo herhangi bi tarihe daha önceki... please help:( |
ewt bu hatayı herkeste wericek sanırsam çünkü tahminimce bu yeni service pack in kurulumundan kaynaklanan windows guncellemesinden kaynaklanan bir sorun :S |
ee nolcak hep bu hatayımı vercek ben bilgisayarıma format atmak istemiyorum tekrar yaa:( |
format atmayı gerektricek bir durum yok ortada. O DLL den kaynaklanan büyütülcek bir sorun degil fakat çok sinir ediyor tabi. |
illegal dll denetleyici bir güncelleme olduğu için realtek audio driver i illegal olarak görüyor ama bu hatayı WindowsXP-KB935448-x86-TRK bu yama ile düzeltebiliyoruz.Fakat işletim sisteminiz orjinal olması gerekiyor.aşağıdaki linkten indirip hatayı düzeltebilirsiniz........ Tıkla |
açmıyo linki? senin linki açamadım ama ufak bi araştırmayla buldum linki..http://www.microsoft.com/downloads/...f7b3b0fd3d86 yaptım oldu artık sorun vermiyo çok mutluyum sağol..oleyyyy.. |
paylasim icin cok tesekkür ederim ellerine saglik ustam artik .dll hatalarina son |
yine ben ve yine bi dll hatası sabit disk sürücülerim olan c: ve e: nin içine girmek için çift tıkladığımda “E:/MS32DLL.dll.vbs” komut dosyası bulunamıyor. uyarısı veriyo.. nası düzelteblrm bunu?yardımcı olursanız çok sevnrm? |
| Saat: 16:52 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık