![]() |
Japonya ve Japonca hakkındaki butun sorularınızı hatta acilmiz konular hakkındaki sorularınızıda buraya yazarsanız takip etmesi ve cevap vermesi daha kolay olur. soru sorarken: 1-Hangi konuda oldugu. 2- soru. seklinde yazarsanız iyi olur. |
Merhaba erika bende istanbul'da yaşıyorum burada bazı japonca kursları var ama onlara eğitim konusunda güvenemiyorum. Bu konu hakkında bir fikrin var mı? |
evet. okulumzda turkce ders veren ogretmen japonca kursunda calisiyor.bizi oaraya goturdu ve gercekten iyi egiyim veriyorlar.kurslar hakkında endiselenmene gerek yok. |
oraya nasıl ulaşabilirim okul nerede? |
tam adresini bilmiyorum,ilk geldigim senydi. turkcem yoktu. bu yuzden size bu konuda yardim edemicem. ama eger google da bakarsaniz cikabilir |
ben bi soru sorabilirmiyim belki biraz garip kaçıcak :D japonların türkler hakkında-ki düşüncelerini merak ediyorum daha dogrusu onlar türkleri tanıyıp bi sempati duyuyorlarmı? mesela biz bazılarımız tam bir japon hastasıyız şahsen ben evlenicegim erkegin japon olmasını isterim onlardada böle bi durum varmı (anlatıcam derdimi diye 10 çeşit soru sordum artık kusura bakmazsın :D ) |
aslinda çok karşılaştığımız bir soru benim annem türk olduğuı için tabikide türklere karşı bir sempatim var. ama her japon un düşüncesi farklıdır. çoğu japon türkleri sever hatta bir arkadaşım var adı kazuo karısının bir turk olmasini istiyor. yani düşüncelerin çoğu değişiyor bazılarıda türkleri seviyor ama eşlerini bir türk olmasını istemeyenlerde var. ama isteyenlerde var yani değişken bişi. seni reita ya vercem ben hem başka birini bulma tılsım^^ :D |
mesela ben turkleri cok seviyorum ama esimin turk olmasini istemem. japon erkekleri hep daha tatli geliyorlar dudaklari,burunlari falan^^ örnek: ruki!!^^ naoko-chan beide ruki ye verir misin?? :$ :D |
bak sekil a örnek erika. veririm erika yeterki kafama vurmayı kes |
Alıntı:
|
| Saat: 06:29 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık