![]() |
Ölüm Saatiniz (Todesuhr) Arkadaslar .... Ölüm saatinizi bilmek istermisiniz ...... teknolojik bakimdan ..... (hic kuskumuz yokki verende Allah .... alanda Allah .....) Tiklayin ve dogum tarihinizi yazin ..... Die Todesuhr Geri sayim Basladi ...... |
İngilizce başka bir site: The Death Clock - When Am I Going To Die? Day of Birth: (Doğum günü) Örnek: 06 Month of Birth: (Doğum ayı) Örnek: March (Mart) Year of Birth: (Doğum yılı) Örnek: 1983 Sex: (Cinsiyet) Örnek: Male (Erkek) Mode: (Normal - Karamsar - Sadistik - İyimser) Örnek: Normal Smoking Status: (Sigara kullanıp kullanmadığınız) Örnek: Smoker (İçiyorum) BMI: (En-Boy Oranı) Örnek:<25 *BMI'nizi öğrenmek için sayfa altına inip uzunluk ve ağırlık bilgilerinizi girdikten sonra Check Your BMI tuşuna tıklayın. Height: (Uzunluk) Örnek: 6 Ft 2 In Weight: (Ağırlık) Örnek: 176 Lbs 1 Ft = 30.48 cm 1 In = 2.54 cm 1 kg = 2.2 Lbs |
ah bı anlasam ıngılızceden UYGULAYACAGIM ama neyse |
16 Aralık 2056, Cumartesi... Alıntı:
|
4 Juni 2062 |
Ingilizcesine daha bir güzelmis .....ekledigin icin tesekürler NeutralizeR...... benim ölüm tarihim ......Sali 9.Ocak.2046.... Sali ben senden önce yolcuyum ..... |
Alıntı:
Düzenleme: Mütevazi helva partinize benim katılabileceğimi yeni fark ettim, siz partime gelemiyorsunuz... |
Malesef ..... katilamiyorum ..... artik sen benim helva partime katilirsin .... NeutralizeR...... ama eminim senin helva partine katilanlar bulunur ...... Selamlar .... |
Ölüm Tarihim 26 Juli 2063.. Çaktırmıyorum ama korktum ha.. |
ben de o tarihlerde yolcuyum arkadaslar... umarim benden sonrakiler bi ara ugrarlar.!nasilsa pazar gunu...eylul 2061.... |
| Saat: 23:56 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık