![]() |
Leman Sam http://img122.imageshack.us/img122/332/lemanbt3.jpg İstanbul’da doğdu, Anadolu’da yaşadı. Başka toprak parçalarının özgün halk şarkıları konusunda araştırmaları var. Tiyatro, mim, dans ve şan eğitimi aldı. Bir süre opera’da korist olarak görev yaptı. Diplomatik konserler verdi. Başlıca diplomatik konserler; Portekiz Cumhurbaşkanı Mario Suarez, USA Başkanı George Bush, Malesia Kralı ve Kraliyet Ailesi… Bu arada Sopot Festivali, Abdi İpekçi Barış ve Dostluk Derneği Konseri, Türkmenistan - Türkmenbaşı Aşkabad konseri, Curaçao Trubdour Festivali gibi etkinliklerde yer aldı. Yine de bir sokak şarkıcısı olmak onun için daha önemli. 5 albümü var. 6. albümünün çalışmalarını sürdürmekte... http://img530.imageshack.us/img530/1807/leman305mvg5.jpg |
LEMAN SAM_Anladım Dün gece hiç tanımadığım bir erkeğe Sırf sana benziyor diye usulca sokulup merhaba dedim Dün gece hiç tanımadığım bir erkeğe Sırf sana benziyor diye usulca sokulup merhaba dedim Tanıdık bir huzur aradım şaşkın bakışlarında dün Bildik bir söz bekledim eskiden kalma öylesine Konuştu bir şeyler söyledi beklediğim sözler bunlar değil Yüzüme baktı gözlerime ama senin gibi değil Anladım ki hiç kimse hiç kimse sen değil Hiç kimse senin gibi canımdan öte can değil Anladım ki hiç kimse hiç kimse sen değil Hiç kimse senin kadar fikrime huzur değil Anladım ki hiç kimse hiç kimse sen değil Hiç kimse senin kadar umuduma yol değil Dün gece hiç tanımadığım bir erkeğe Sırf sana benziyor diye usulca sokulup merhaba dedim Tanıdık bir huzur aradım şaşkın bakışlarında dün Bildik bir söz bekledim eskiden kalma öylesine Konuştu bir şeyler söyledi beklediğim sözler bunlar değil Yüzüme baktı gözlerime ama senin gibi değil Anladım ki hiç kimse hiç kimse sen değil Hiç kimse senin gibi canımdan öte can değil Anladım ki hiç kimse hiç kimse sen değil Hiç kimse senin kadar fikrime huzur değil |
Leman Sam - Ağlama Anne
|
http://www.ucankus.com/img/leman_sam.jpg HEY YILLAR Hey yıllar yenilmedim size Benim için bahar aynı Aynı o ılık rüzgar yine aynı Esiyor ellerimden Hey yıllar yenilmedim size Hatıralarım bile aynı Hep aynı sevgiyle hasretim Duygularım hep aynı |
Leman Sam - Anladım
|
Eski Fotoğraflar Söz Seslendiren: Leman Sam Bir fincan kahvenin kırk yıllık hatırı Elbet var demiş büyükler Sulanmış akşam üstü bahçelerinde Dostluk kokan kahveler içmişler Arıyorum nerde o bahçeler Dostluk dumanıyla tütsülü geceler Kaybetmeyin o fotoğrafları Kaybolan dünümün son yadigarları Yok artık her gün son seferde geçerken Tüm yalıları selamlayan kaptan Ya da ince bir tebessümle balıkçıdan Küçücük paketini alan madam Ah çok mu zor karşıki komşuya Serin sabahlarda bir günaydın demek Ah çok mu zor eve dünüşlerde Yoldan geçenlere iyi akşamlar demek Karanlıkta kaybolmuşsa eğer zaman Yoksa aşk için konuşmaya bir an Utanırsam eğer bir gün ağlamaktan Düş olup akarım camlardan Arıyorum nerde o bahçeler Dostluk dumanıyla tütsülü geceler Kaybetmeyin o fotoğrafları Kaybolan dünümün son yadigarları |
Leman Sam - Yıllar
|
Penceremin perdesini havalandıran rüzgarrrrrrr Denizleri köpük köpük dalgalandıran rüzgarrrr Gir içeri usul usul beni bu dertten kurtar Yabancısın buralara nerelerden geliyorsunnn Otur dinlen baş ucuma belliki çok yorulmuşsun Bana esmeyi anlaaaaat Bana sevmeyi anlaaattt Bana esmeyi anlat , estip geçmeyi anlatt Anlatki çözülsün dilim , ben rüzgarım demeliyim,rüzgarları anlat bana senin gibi esmeliyim Bana esmeyi anlaaaaat Bana sevmeyi anlaaattt Bana esmeyi anlat , estip geçmeyi anlatt................Leman sam....... |
Gül Güzeli Elini son defa yanağıma koy İstemiyorsan giderim giderim Serin bir sonbahar akşamında söz İsmini unutur silerim silerim Tuttuğun kalem olsa yüreğinin elleri Bir defa daha yazsa bebeğim bebeğim bebeğim Eğer bir masal perisi girerse rüyalarına Öldü dersin gül güzeli tılsımını kaybetti Uğruna döktüğüm gözyaşlarım için Yağmurdan özür dilerim dilerim Kuruttuğum kızıl gülleri alıp Senin için senden geçerim geçerim |
LEMAN SAM - KIYAMAM SANA'dan sevdiğim bi bölümü her sabah, bir sayfa daha, eksilip gidiyor omrumden gonlumun yıkıntılarinda kayboluyor umutlarim... |
| Saat: 16:53 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık