![]() |
Bu konu tamamen Askere giden arkadaşlarımıza o bölgede yasayan diğer arkadaşlarımızdan destek almaları vb. için açılmıştır. Sadece Ziyaret edilmesini isteyen Asker üyelerimiz buraya mesaj geçebilir. Askere gidecekler: Gittiği bölge ile bulundukları birlikleri buraya not geçebilir, İsteyen tüm msx ailesi üyeleri bulundukları bölgedeki bu asker arkadaşlarımızı ziyaret edebilir ve manevi destekte bulunabilirler.. Birliklere katılım tarihleri ve muhtemel terhis zamanlarınızı yazmayı unutmayın.. |
Ilk ben yaziyim:) 87/4 Tertip olarak kismetse 21.11.07'de ; Zirhli Birlikler Okulu ve Egitim Tumeni Komutanligi'nda acemi er olarak baslicam:) Varsa ayni yere gidecek arkadasimiz goruselim:) SERKAN OTTAŞ-G.Antep:hiya: |
ben şu an sinop da sahil güvenlikte tcsg-72 gemnisinde serdümen askeriyim... 87//2 tertibim olası terhis tarihim ağustos 17 2008... |
319.Dönem/5'İNCİ ZH. TUG. K.LIĞI GAZİANTEP 12.12.2007 |
İşte buda askerlik yaptığım gemi ve bulunduğumuz yer.. |
Askerlik Yemini Barışta ve savaşta, karada, denizde ve havada her zaman ve her yerde milletime ve cumhuriyetime doğruluk ve muhabbetle, hizmet ve kanunlara ve nizamlara ve amirlerime itaat edeceğime ve askerliğin namusunu Türk Sancağının şanını canımdan aziz bilip icabında vatan, cumhuriyet ve vazife uğrunda seve seve hayatı- mı feda eyliyeceğime namusum üzerine andiçerim |
Iste buda ben ve su anda kullandigim zirhli arac.. rec & Zirhli Personel Tasiti M113 A1 Buyutmek icin uzerine tiklayabilirsiniz.. |
benimde askerlik belli oldu malesef 88/4 gidiyorum :S |
Ben zonguldak devrekteyim 86/4 tertibim :D terhis tarihim 14 Şubat 2008 Tüm Asker arkdaşlar Allaha Emanet Olun VaTAn BizimLe Gurur DuyuyoR (H) 2nci Jandarma Eğitim TAbur Komutanlığı ŞehitLer ÖlmeZ VaTan BölünmeZ |
bu konuyu açan kardeşe çok teşekkürler,gerçekten çok anlamlı bir konu,tüm asker kardeşlerime hayırlı tezkereler diliyorum |
| Saat: 10:10 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık