MsXLabs
Sayfa 1 / 3

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   Windows Live Messenger 8.0 Paylaşım Klasörü Silme (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/8753-windows-live-messenger-8-0-paylasim-klasoru-silme.html)

KANIDELi 7 Eylül 2006 01:13

Alıntı:

ahmetseydi adlı kullanıcıdan alıntı

Paylaşım Klasörleri nedir?

Paylaşım Klasörleri, kişisel fotoğrafları, belgeleri ve dosyaları Messenger kişilerinizle paylaşmanız için yeni ve basit bir yol sağlayacak. Dosyaları yalnızca Messenger'daki kişi adlarından birine sürükleyerek Paylaşım Klasörü oluşturabileceksiniz. Bu işlem, hem sizin hem de kişinizin bilgisayarında dosyaların eksiksiz birer kopyasını ve masaüstünde Messenger'dan erişilebilecek olan Paylaşım Klasörünü oluşturacak.

E-posta yoluyla zaten belgeleri paylaşabiliyorum. Peki bu durumda bu kadar özel olan ne?

Paylaşım Klasörü'yle fotoğraf ve belgeleri paylaşmak e-postadan daha kolay olacak. Paylaşım Klasörü'nde, klasörde her dosya ekleme, değiştirme veya silme işlemi yapıldığında, bu değişiklikler paylaştığınız kişininkiyle eşitlenecek. Messenger'daki Paylaşım Dosyası simgesi de bir kişinin üzerinde parladığında, Paylaşım Dosyasının güncelleştirildiğini anlayacaksınız. Ayrıca artık dosyaları paylaşmak, Messenger'ın zaten bildiğiniz "dosya gönderme" ve "farklı kaydetme" işlevlerinden bile daha basit bir şekilde, sürükleyip bırakmakla mümkün olacak. Paylaşım Klasörleri, zaten alışkın olduğunuz PC klasörü uygulamasına çok benzer biçimde çalışacağından, bu özelliği hemen kavrayacaksınız. Aynı Windows'ta olduğu gibi, sürükleyip bırakabilecek, dosyaların farklı görünümlerini elde edebilecek, bunları kopyalayıp yapıştırabileceksiniz. Dosyaları hem çevrimiçi hem de çevrimdışı olarak yönetmek üzere Paylaşım Klasörü'ne masaüstünüzden erişebileceksiniz. Üstelik Paylaşım Klasörü neredeyse hiç kurulum veya yapılandırma gerektirmeyecek ve dosya eşitleme hiçbir karışıklık yaratmadan kolayca çalışacak..

Alıntıdır. (erenet)

Bu klasör Bilgisayarım'ın altında oluşuyor. Bunu silmek içinse yapmanız gereken şu . Öncelikle Msn versiyonunuza bakıyorsunuz

Msn versiyonu
Windows Live Messenger 8.0.0792
Buna göre çalıştıra yazacağımız kod bu

http://img81.imageshack.us/img81/4062/calistir7vb.jpg

Kod:

regsvr32 -u "C:\Program Files\MSN Messenger\fsshext.8.0.0792.00.dll"

Eğer Msn'inizin versiyonu 8.0.0787 ise

Kod:

regsvr32 -u "C:\Program Files\MSN Messenger\fsshext.8.0.0787.00.dll"

Bunu yazdıktan sonra dosya ortadan kalkacaktır.

ALıntıdır...

hellboy726 7 Eylül 2006 10:11

ya 8.0.0812.0 versiyonları için ne yazıcağız :)

KurT 21 Eylül 2006 05:32

Paylaşılan klasörlerim olarak kalmaya devam ediyor.Kendini tekrardan oluşturuyor ?

Misafir 21 Eylül 2006 05:44

Alıntı:

hellboy726x adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 204839)
ya 8.0.0812.0 versiyonları için ne yazıcağız :)

regsvr32 -u "C:\Program Files\MSN Messenger\fsshext.8.0.0812.00.dll"

Alıntı:

KurT adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 220017)
Paylaşılan klasörlerim olarak kalmaya devam ediyor.Kendini tekrardan oluşturuyor ?

Aslında bunun daha başka kolay ve sağlam bir yolu daha var, registry ile oynamadan.Bir patch kullanmak; klasoru silmenin yanında birçok istenmeyen bölümü de kaldırmak mümkün.Bunun için aşağıdaki konuyu inceleyiniz.

Windows Live Messenger Mess Patch

foxx 9 Ekim 2006 07:17

Walla şimdi oldu ama gene geri gelirmi bilmem saolasın ne zamndan eri bunu arıyordum

caner gözübüyük 9 Ekim 2006 19:24

bu olayı ben tam çözemedim ama güzel bir olay. neden silmek istiyorsunuz arkadaşlar. dosya göndermekten daha iyi değil mi.

BADYTAN 19 Ekim 2006 18:22

valla oldu eline emeğine sağlık dostum süper sin uyuz oluyodum buna

ekvator000 8 Kasım 2006 10:17

arkadaşlar bilgiler için teşekkür ediyorum ellerinize sağlık

Undertakerg 11 Kasım 2006 09:29

Kod:

regsvr32 -u "C:\Program Files\MSN Messenger\fsshext.8.0.0812.00.dll"

Bu Kod İse Windows Live Messenger 8.0.0812 İçin.

yucelozpolat 12 Aralık 2006 00:18

Bilgi için teşekkürler ama yine geldi..:( Belgelerim klasörüne..

Saat: 16:51
Sayfa 1 / 3

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık