MsXLabs
Sayfa 1 / 178

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Burçlar (https://www.msxlabs.org/forum/burclar/)
-   -   Astroloji - Fallar - İkizler (https://www.msxlabs.org/forum/burclar/9628-astroloji-fallar-ikizler.html)

Misafir 22 Eylül 2006 17:53

Astroloji - Fallar - İkizler
 

Burcun Özellikleri

İkizler, Zodyak'taki üçüncü burç tur. Antik zamanlarda sizi Tanrıla rın arabası olarak nitelendiriyorlar dı; siz yaz başlangıcının en güzel haberlerini getirirsiniz. Güneş bu burca, gıpta edilecek derecede zekâ vermiştir. Size özel düşünülürse, İkizler civa gibi yerin de duramaz. Hava grubunun özelliklerini taşıyan değişken ve tahmin edilemeyen, sebatsız bir karakteri vardır. Güneşin verdiği, negatif etki yaratmayan kararlı bir zekâ sizi eş sizlik, canlılık ve sağlam bir karaktere götürür. Bir İkizler çocuğunu yetiştirmek aile için çok zordur, çünkü onu ideal bir şekilde geliştirmek için sınırsız bir özgürlük vermek gerekir. Bel ki bu, onun doymak bilmez istekleri ni karşılayabilir. Ama yine de bunlara değer. lkizler, karşısındakini ikna etmeyi becerir ve her şeyi formüle etmeyi bilir.

İkizler, kadınını veya erkeğini, risk rüzgârları esen, gizemli ve yeni liklerin yaşanabildiği her yerde bula bilirsiniz. Beceriye dayanan hızdan zevk duyarlar. Sporu severler ve iyi sporcudurlar. Bu becerikli tip, özel likle kayağı, dalmayı, ata binmeyi, su kayağını ve paraşütle atlamayı, yani kısacası ani tepkilere ihtiyaç duyan her şeyi sever. Golf onlar için biraz fazla yavaştır, ama tenis, onları hızlı arabalar gibi çıldırtır. Özellikle pilot lisansı olanları, bu burçta doğan ve Merkür tarafından yönetilen insanlarda görürsünüz, tehlikeyle eğlenmeyi severler.

İki ya da üç şeyi bir arada yapmak İkizlere zor gelmez, tam tersi ne bu hayat prensipleridir. Kişilikleri ve yaşam tarzları onların tek ifadesidir, ama aynı zamanda cazibeli, liderlik yeteneğine sahip, neşeli, gayretlerini endişeli ve sorunlu olduklarında bile kaybetmeyen, iyimser insanlardır.

Hareketleriniz ve konuşmalarınız da çok dürüst olduğunuz söylenemese de her durumda açık ve tarafsızsınız. Fikrinizi değiştirmeye hazırsınız. Size göre içten pazarlıklı hareketler, fikirlerinizi gerçekleştirme alanınızı daraltan, anlaşılmaz hareketlerdir. Sonuçlar, sizin için her zaman can sıkıntısıyla bağlantılıdır.

Doğal olarak genelde ilgi odağısınızdır ve yanınızda kendini çok iyi hisseden, entelektüel insanlarla

dostluk kurarsınız. Fazla görüşmemeye çalıştığınız daha az ilginç ve dokunaklı insanlar, hemen alaylarınızın hedefi olabilirler. Her zaman güncel olaylardan haberdar olduğunuz için, her yerde konuşmaya katılabilir ve konuşulan konu hakkında bir otorite olduğunuzu hissettirebilirsiniz. Burada işlek zekânız sayesinde, her şeyi hemen anlama, analiz etme ve ona mührünüzü basma konusunda çok başarılısınız.Fikrinizi bir anda değiştirip yeni bir duruma ayak uydurabilirsiniz. Burada burcunuzun sembolü olan çift karekter kendini gösterir; siz insan şeklinde bir bukalemun ve bayrağını rüzgâra bırakan bir insansınız. Bunun yanı sıra, birisine beklediğini ya da istediğini vermek hoşunuza gider. Eğer insanlar masalları gerçeklere yeğliyorlarsa, istediklerini verirsiniz ve bunu çok ikna edici bir tarzda yaparsınız. Gerçek yüzünüzü kimsenin keşfetmesine izin vermezsiniz.

Keskin zekânıza ve akıllı düşüncelerinize rağmen aslında iflah olmaz bir romantik, idealist ve hayalcisiniz dir. Fantazileriniz sizi en büyük spekülasyonlara bile inandırır. Bütün. iyimserliğinizle hayallerinizi gerçekleştirmek için maceralara dalarsınız ve gerçeklerin sizi bile şaşırtabileceğini görürsünüz. Yüksekten uçuşlarınızın genelde düşüşle sonuçlanmaması için, keskin zekâ ve yaratıcılığınızı gerçekçi plan ve faaliyetlere göre dengeleyip geliştirmeniz çok önemlidir. İkizler, tükenmek bilmeyen öğrenme hırslarını, çok yönlü yetenek ve ilgilerini, zamanını, devamlı yeni bir şey deneme tutkusuyla israf etmeye eğilimlidir. Aklının kölesi değil efendisi olmayı öğrenmelidir.

Sanatta olduğu kadar günlük pratik işlere de yeteneklidir. Eğitiminiz sırasında bile İkizler doğanız, meraklarınızı ve sabırsızlığınızı kesin ya da belli sınırlarda tutmanızı zorlaştırır. Birçok İkizler, kendilerini en değişik bilimlerde dener. Öğrenme açlığınız, size sürekli olarak, yeniliklerin ve değişimlerin özlemini çektirebilir. Büyük planlarınızı gerçekleştirmek için, ilginizi gerçek ve doğru şeylere yöneltin, çünkü sadece o zaman gerçekten istediğiniz şeye ulaşırsınız.

İkizler kolay kolay bir öğüdü, haklı bir hükmü veya iyi teklifleri kabul edemez. Büyük bir beceriyle hareketini mazur gösterir ve böylece her tartışmayı söndürür. Bu yanar döner, enerji dolu İkizlerin iç ve duygusal yaşamı acaba nasıldır? Her yalnızlığı ve acıyı hisseder mi? Tabii ki. Hatta çoğu kişiden de fazla umutsuz ve üzgün olur. Bu ruh halini alkol ve ilaçlarla yenmeye çalışır. Depresyonları da onun her ruh hali gibi hızla geçip gider. Yine de güçlü bir kişiliğe sahiptir, cesaretinin kırıldığını ve zor yendiği üzüntüsünü kimseye hissettirmez. Çift yönlü kişiliği onu tekrar çok yönlü ilgi ve isteklerinin heyecanlı dünyasına yönlendirecektir. İçinizden gelen sesi dinlemelisiniz. Doğru yolu ancak böyle bulabilirsiniz. Keskin zekânız altındaki "gizli" kalbinizi keşfetmek için güçlü bir etkiye ihtiyacınız vardır. Burada da yine, hissettiğinizin gerçek aşk mı, yoksa sadece dudak tanışıklığımı mı olduğunu hemen anlarsınız. Gerçek olmayan aşklara duyduğunuz tepki yüzünden duygusuz ve soğuk görünebilirsiniz. Şaşkınlıkların etkisinden hemen kurtulursunuz. Mantıklı bir durumun mantıklı ispatını hemen kabullenmediğiniz ve bu durum üzerinde uzun süre durmadığınız için sizi seven insanları hayal kırıklığına uğratırsınız. Şiddetli değişiklik isteğiniz, genelde başkalarına zor durumlar yaşatır.

Künyesi
En önemli özellikleri : Girişim isteği, her şeye kolaylıkla uyum, zekâ
En zayıf noktaları : Tutarsızlık, egoistlik, umursamazlık
Toplumda tercih ettiği rol : Gazetecilik
Yeteneksizliği : Hükümet görevlisi olmak
Tercih ettiği araç : Taksi
En sevdiği yemek : Mezeler
En sevdiği içecek : Coca Cola
En sevdiği spor : Tenis
En sevdiği film : Marilyn Mon roe'nun "Bazıları Sıcak Sever"
En sevdiği televizyon programı : Walt Disney filmleri
Ayrılamayacağı eşya : Koltuk
Metal : Civa
Uğur taşı : Akik
Tehlikeli organı : Ciğer
Sevdiği müzik : Caz
En severek bulunduğu yer : Gece kulübü

Erkek ve Aşk, Evlililik

Mükemmel bir erkek. Çift karak terli bir erkek. Sıcak flörtleri seçen bir erkek. Zarif, ilginç, kibar bir erkek. Bütün vücuduna sahip çıkmanız gerekmeyen ve eğer evlilik çemberine sokabilirseniz, kesinlikle iyi eş olabilecek bir erkek.

Uyanık zekâsıyla isteklerinizi sezer. Size kadınlığınızı hissettirmek için mükemmeldir. İkizler erkeği canlı ve hareketlidir, bu yüzden eşinden de bazı manevi taleplerde bulunur, ama bir kadının meziyetlerini takdir etmeyi iyi bilir. Ona kesinlikle sizinle ilgili her şeyi anlatmayın. Sık sık her şeyin odak noktası olmayı sever ve herkes de bunu düşünmeden kabullenir. Her zaman iyi olan, yaşamdan zevk alan ve başka insanların da neden onun gibi yaşayamadığını anlamayan bir insan izlenimi verir. Ama yanındakilere güven ve cesaret de verebilir. Kendi ne yabancı değildir, eğer onunla beraber yaşarsanız, ne zaman rol yaptığını fark edebilirsiniz.

Eğer bir İkizlerle arkadaş olduysanız, tebrikter, fantastiktir. Aslında sonsuz ve gerçek aşkı arar, ama onu bulduğundan emin olana kadar aşk çoktan çekip gitmiş olur. Her yerde arkadaşlık kurabilir. Kadınlar onun şaka ve zekâyla bezenmiş cazibesine dayanamaz. Herkes onun tek bir kişiyle birlikte olduğunu sanırken, o birçok kişiyle birlikte olabilir. Ama ne zaman dürüsttür? Her kur yaptığında gerçekten dürüsttür, ama görüş açısı şimşek gibi değişir ve her zaman arayış peşindedir. O, gerçek aşka olan özleminin peşinden koşarken, öyle birinin varolduğundan da şüphe duymaktadır.

Büyük aşkı bulduğuna inandığı anda, hir saniye bile kaybetmeden hayatının kadınıyla evlenmek ister. Eğer tutkularını paylaşırsanız, sizin tarafınızdan yola getirilmesi gereken dürüst bir koca olur, çünkü halâ her istediğinde, her istediği kadını elde edebileceği duygusuna ihtiyacı vardır. O, oyunu sever ve eğer siz yolunun üstündeyseniz, tek amacı olursunuz.

Kadın ve Aşk, Evlililik

Zekâ seviyesine uygıın erkeği arar ve bu arayış sırasında sürekli eş değiştirir. Çünkü İkizler kadını çok çekici, esprili, cazibeli, canlı ve akıllıdır. Asıl şaşırtıcı olan şey ise aradığı ideal eşi bulamamasıdır. Ondan, özgürlüğünden vazgeçmesini isteyemezsiniz. İkizler kadını için bu, çok zor bir şeydir. Duygularla kuvvetlendirilmiş bir hayatın, kişiliğine uygun olduğu ve onu böyle bir hayatın mutlu edeceği düşüncesiyle hareket eder. Aradığı adam, onun gibi hareketli olmalı, gezmeyi sevmeli, insanlarla birlikte olmak istemeli, romantik olmalı, aşk konusunda fikirleri olmalı, kıskanç olmamalı, vs., vs., vs..

İkizler kadınının çevresi her zaman erkeklerle çevrilidir ve öyle kalacaktır, dişilik ışınları çok, çok çeki cidir. Etrafında dönüp dolaşan erkeklerle oynamayı sever, onları büyüler. Tam son engelden de kurtulduğunuzu düşünürken, o başka bir erkekle flört eder. Dürüst ve tutarlı olmamakla birlikte, yine de size her şeyin nasıl olduğunu açıkça anlatacaktır. Eğer onun için önemli değilseniz, sizin dışınızda, zevk alacağı başka ilişkileri de olur. Size söylese de söylemese de bunun sizi ilgilendirmediğini düşünür veya özgürce ve dilediğince istediğini yapabileceğine inanır. Eğer ondan "evet" sözünü duymayı başardıysanız, onu elinizde tut mak için verdiğiniz her sözü yerine getirmelisiniz.

Kadının Diğer Burçlarla İlişkileri
İkizler Kadını - Koç Erkeği
Onunla ilk buluşmanızdan aklınızda en çok kalacak olan şey, kendisi ne olan güveni olacaktır. Sizde, kim senin onun yoluna engeller koyama yacağı, koysa bile onları hemen yok edebileceği izlenimi bırakır. İkinizin de çok coşkulıı ve ateşli hir yapısı olduğu için, herkes kendini dizginlemek zorundadır, yoksa bu ilişkinin hiç şansı olmaz. Koç er keğinin de bir eşe ihtiyacı vardır ve sevmeye değer cazibesi, sizin annelik içgüdülerinizi uyandırabilir. Eğer Koçunuza ilk görüşte âşık olduğunuza inanıyorsanız, birbirinizi tanımak için zaman bırakın, çünkü bu erkek sizin için bile kolay yutulur lokma değildir.

Koç erkeği için aile yaşamı ve evde geçireceği rahat akşamlar çok önemlidir. Mesleğiniz bu ilişki için önemli olabilir. Koç, ailesi için neredeyse kendini feda eder ve iyi bir babadır. Onu flörtlerle kızdırmayın. Çünkü o zaman çok saldırgan olabilir. Eğer onun bağımsızlık istekleri ne saygı duyar ve ateşli yapısını dizginleyebilirseniz, onun için "bütün kadınların en iyisi" olursunuz.

İkizler Kadını - Boğa Erkeği
Boğa erkeği dayanıklı, güvenilir ve dürüsttür birazcık dürüstlüğün size zararı olmaz. Eğer başına kâhya kesilmezseniz, onunla çok kolay anlaşabilirsiniz. İkiniz de flört etmekten zevk aldığınız için, evlilikten önce bunları denemiş olsanız iyi olur: Ortak ilgi alanınızı oluşturan gezmek ve dostlarla birlikte olmak, evlenince Boğa insanı için sona erecektir. Kendi dört duvarı, akşamları onun için vazgeçilmezdir. Sizi, arkadaşlarına ev sahipliği yapmak, bakımlı bir eve sahip çıkmak ve güzel görünmek konusunda tekeline alacaktır. Geleneksel değerler onun için çok önemlidir. Kendinize ayıracak az zamanınız kalacaktır. Onu yeterince sevip sevmediğinizi kendinize sormalısınız, yoksa bu ilişki yürümez.

İkiniz de esprilisiniz, gerilimli bir ev ortamı ikiniz için de terstir. Boğa cinsel açıdan çok aktiftir, neredeyse doyumsuzdur ve kaçamaklardan zevk almaya başlamamak için, sizin de aktif olmanızı ister. Sizi seçtiyse ve ona karşı dürüstseniz, o da sizi mutlu etmek için elinden geleni yapacaktır. İyi bir işadamı olarak, onu biraz aşan durumlarda bile, ortak geleceğinizle ilgilenecektir. Onda olmayan insanları ve durumları anlama yeteneğine sahip olduğunuz için dürüst bir eleştiri konusunda size ihtiyacı vardır.

İkizler Kadını - İkizler Erkeği
Bir çift olarak ortak hayatınız pek hoş görünmüyor. Ayrıca size bu kadar benzeyen bir erkekle nasıl yaşayabilirsiniz ki? Eğer annelik duygusu taşıyan bir insansanız, İkizler erkeği için güçlü bir koruyucu ve teşvik kaynağı olacaksınız. İkizler erkeğiyle ilk tanışmanızda bile, tuhaf tecrübeler edineceksiniz, örneğin aklınızdan ne geçtiğini bilmesi gibi. Evet, siz de gerçekten böyle düşünüyorsunuzdur. Eğer randevunuzu ertelemek için son dakikada sizi ararsa, buna şaşırmazsınız, çünkü büyük bir olasılıkla siz de bunu düşünüyor olursunuz. İkiniz için de bağımsızlığınız önemlidir, yine de farklı ilgi alanlarının sizi ayırmasına izin vermemeye çalışın. Kendinizi yalnız olduğunuzda da iyi hissedersiniz. Ama ikiniz de flörtlerinizi bırakamazsınız ve karşı cins sizin için halâ eskisi kadar önemlidir. Zor hayat koşullarında bile, ikiniz de neşenizi korursunuz ve bunlarla savaşmak için yeterli güce sahip olursunuz. Her ne kadar parayı kumbarada tutamadığınız için maddi sorunlarınız olsa bile, uyumlu ve mutlu bir aile yaşamınız olacaktır.

Gezmekten hoşlanırsınız ve ev işlerini de her zaman paylaşırsınız. Ortak zevklerinizi sanat, tiyatro, müzik ve sinema oluşturur. Siz de çok fazla özgürlük istediğiniz için, çocuklarınızı sorumluluk sahibi ve özgür insanlar olarak yetiştireceksiniz.

İkizler Kadını - Yengeç Erkeği
Ay'dan etkilenen davranışları yüzünden acı çeken bir Yengeç erkeği için siz fazla neşeli ve canlısınız. O, çok duyguludur ve değer yargıları üzerine yapılan şakalardan hiç hoşlanmaz. İyi bir hesapçı ve çalışkan bir işadamıdır, çünkü onun için başarının önemi büyüktür. Bunun dışında evcimendir, rahatlığı sever ve sizin ölçülerinize göre evde çok fazla zaman geçirir. Sadece onun için yaşamanızı ister. Eğer ortak ilgi alanlarınızı göz ardı ederseniz; kırılganlaşır, tepki gösterebilir ve onu yeterince sevmediğinizi düşünebilir.

Para konusunda tutumludur, bazıları onun cimri olduğunu bile söyler. Onun için para güvenliktir ve her zaman borçlarını ödeyebilmeyi ister. Eğer bir yatırım yapmak isterseniz, önce Yengece danışın. Doğumgünü ve yılbaşında sizi en güzel hediyelerle şımartacaktır. Sevgili parasını, gereksiz lükslere yatırmayı kesinlikle sevmez. Ama yine de hiç bir şeyinizi eksik bırakmamaya çalışacaktır. Sessiz ve sakin olduğuna bakıp neler olup bittiğini anlamadığını sanmayın. Yalnız kalmaya alışıktır ve sorunları tek başına halletmesi gerektiğinde, kendini iyi hissetmedi ği zamanlar, kabuğuna çekilme eğilimindedir.

Kararlarını, dikkatle ve çeşitli açılardan değerlendirerek verir, hiçbir şeyi aceleye getirmez ve sizin gibi hareketli bir kadını çok rahat sinirlendirebilir. Ama yine de beraber çok mutlu olabilirsiniz. Yengecin mükemmel ahçılığından da gözlemleyebileceğiniz sanatsal eğilimleri vardır. Bunun yanında sorumluluklarını ve ebeveynliği çok ciddiye alır.

İkizler Kadını - Aslan Erkeği
Bir Aslan erkeğiyle kaçınılmaz olarak sadece ikinci kemanı çalabilirsiniz. Her şeye rağmen güçlü, gururlu Aslanın, çok fazla sevgi ve şefkate ihtiyacı vardır. Çok becerikli olmasına karşın, her zaman kendine güvenin özlemini çeker. Eğer itici özelliklerine rağmen onu severseniz, onun kendine güvenini her ihti yacı olduğunda güçlendirmelisiniz. Aslan erkeği dişiliği ön plana çıkaran kadınları sever ve çok sahiplenicidir. Eğer kendi bildiğinizi okumaya kalkarsanız, konuşulan konudan, akşam yemeğinin gidişatına kadar her şeyi sorgulayacaktır. Özgürlük hakkındaki fikirlerinizi onun yanında gözden geçirmek zorunda kalacaksınız. Eğer ona kıskançlık fırsatı verirseniz, onu istediği gibi eğlendirmiş olursunuz. Göze batmak, şaşırtmak ve saygı görmek ister. Gerçek Aslan asil ve yüce gönüllüdür. Uyumlu hareketleri, dengeli davranışları, keskin bakışları, zevkli giyimi, ona güçlü bir çekicilik kazandırır. Parasal olanakları yeterli olmasa bile, her şekilde lüksten hoşlanır. Karısıyla gurur duymak ve onu herkesle tanıştırmak ister. Bu nedenle, dış görünüşünüzün güzel ve bakımlı olmasına dikkat etmelisiniz. Ev işlerinde çok beceriklidir, zor işleri size yaptırmayacak, bunlarla kendisi ilgilenecektir. Çoğu durumlarda erkekliğini ön plana çıkarmasına rağmen, çok şefkatli ve uyumlu bir âşıktır. Dürüstlüğü sever ve çapkın değildir, ama bu tahrik edilirse "hayır" diyeceği anlamına da gel mez.

Kesinlikle büyük bir aile istemez. Çocuklarını sevecektir, ama bir be bek yüzünden konserde ikinci kemanı çalıyor hissine kapılmayı da asla istemez.

İkizler Kadını - Başak Erkeği
Bir Başak erkeğiyle mutlu olabil meniz pek mümkün değildir. Çok katıdır, ayakları yere basar, fantazi leri ve pratik zekâsı yoktur, kolay kolay uyum sağlayamaz. Sakin, soğuk ve hükmedicidir. Umursamaz olduğu söylenemez, çünkü her şey ona göre düzgün ve açık olmalıdır.

İlk tanıştığınızda davranışları ve çekingen tarzı sizi etkileyecektir. Ama sakin düşününce, onda kolay kolay romantizm ve şefkat bulamayacağınızı keşfedeceksiniz. Başakların açıklık ve dürüstlük gibi iyi yönleri de vardır. Eşine karşı her zaman saygılı ve kibar olacaktır, sadık ve dikkatli bir âşıktır. Ama hayatınızı avucu içine alma alışkanlığı olma saydı, sizin için daha iyi olurdu. Bağımsızlığınızı ve kariyerinizi korumak istediğinizi söylediğinizde, aşırı tepki göstermeyecektir. En büyük endişesi reddedilmektir.

Sizi anlamak için çok uğraşacak, ama başaramayacaktır, analitik fikirleri size göre negatiftir. Düzen, disiplin ve açıklık her konuda hayatının temelidir. Ev işlerinde kendine düşen payı severek yapacaktır, ama yine de peşinizde koşuşturup etrafı toplamayı sevmez. Sizi seçtiyse, ilgi bekler ve korunmak ister. Balık, onu tatmin etmediği için, bu konuda pek başarılı olamayacaktır. Eğer Başak erkeğini böyle kabul edebilirseniz, evliliğiniz mutlu olacaktır.

İkizler Kadını - Terazi Erkeği
İkiniz de hava grubundan olduğunuz için, birçok ortak yönünüz ve her şeyden önce iyi bir temeliniz var. Terazi erkeğinin cazibesi ve zekası da birçok şeyi kolaylaştıracaktır. Neşe ve yaşama zevki özellikle Terazi erkeklerinde görülür. Akıllı ve hareketli kadınları sever ve sizin değişken fikirlerinizi de çok kolayca kabullenir. Sizi ne zaman ciddiye alması gerektiğini bilir. Kendisi de hareketli olduğu ve bir seçim yapmak ona zor geldiği için, hareketlerinizi çok iyi anlayacaktır. Problemleri değişik açılardan değerlendirme tarzı, kesin bir karar almasını zorlaştırır. Terazi erkekleri çok seçicidirler ve her kadınla ilişkiye girmezler. Buna karşın vefalı ve sadıktırlar. Kadınsı güzelliğinize değer vermesini bilir, üzerinizdeki en küçük yeni bir giysiyi bile fark eder ve iltifatı esirgemez. Biraz hayalci ve romantik tir, her zaman kalbinizin derinliklerine işleyecek güzel ve çekici sözleri bulur.

Sanatta zevkleriniz ortaktır, sanatkâr olduğu bile söylenebilir. Bu duyarlılığa rağmen, onu başkan rolünde veya öğretmen olarak da görebilirsiniz.

Terazi erkeği, özgürlük isteğinize her zaman saygı duyacaktır. Hiçbir zaman özel hayatınıza girmeye veya sırlarınızı öğrenmeye çalışmaz. Bu sizde, yeterince sevilmediğiniz duygusu yaratmasın, sadece sizi kısıtlamak istemediğini bilmelisiniz. Kendisi de baskı altına alındığı veya gözlendiği hissine kapılmaktan nefret eder.

İkizler Kadını - Akrep Erkeği
Akrep sokması, ölümle sonuçlanabilir. Kadınlar üzerinde neredeyse hipnoz etkisi yaratır. Birçok kadın bu kıskanç ve sahiplenici erkeğin yanında, kendilerini unuturlar. Gerçek bir zorba olduğu söylenebilir, ona "hayır" demeyi başaramazsınız. İki tarafında cinsel çekiciliği kuvvetlidir. Yine de bu ilişki yıkıcı ve tehlikeli olabilir.

Bu adamın size uygun olup olmadığından kuşku duyacaksınız. Sizi hayallerinizden acımasızca koparabilir. O da sizin gihi evcimen değildir, ama rahatına düşkündür ve onunla ilgilenecek ve arka planda kalacak bir kadın aramaktadır. Mutfak parası için ölümüne mücadele etmek zorunda kalacaksınız. Erkeksi ve güçlüdür. Yorucu bir günden sonra bile seks için enerjisi vardır, bazen sekste saldırgan olabilir. Liderliği elde etmek için çabalar ve bu dünyada kendi çizdiği yolu izler. İş hayatında açgözlüdür, ekmeğinin elinden alınmasına izin vermez. Akrep esas olarak başına buyruk bir insandır ve pek arkadaşı yoktur. Kendine aşırı güvenini biraz abartılı bulabilirsiniz. Sabit görüşleri ona, başkalarının bakış açısını düşünme fırsatı vermez. Büyük bir olasılıkla sizin politik görüşlerinizi paylaşmayacaktır ve siz de onun görüşlerine, sadece onu gerçekten seviyorsanız, katlanacaksınız. Dinsel konulara büyük ilgisi vardır.

Spor onun için çok önemlidir. Ailesini ve çocuklarını çıldırasıya sever, onları sıkı bir disiplin, ama büyük bir sevgiyle eğitir. İyi ve kötü anlarda onun yanında olursanız, heyecanlı bir beraberlik yaşarsınız.

İkizler Kadını - Yay Erkeği
Onu, hiçbir şeye zorlamayacağınız için ona uygun bir eş olmanıza rağmen, bir Yayı kendine bağlamak çok zordur. Çünkü özgürlüğüne düşkündür ve onu bir ilişki yüzünden kaybetmek istemez.

Ahbaplığı sever ve ilgi odağı olmaktan hoşlanır. Kaygısızlığının ar kasında ne istediğini iyi bilen bir insan gizlidir. Kısa bir iş ya da uzun bir konuşma farketmez, beraber geçirdiğiniz her an ateşli, şaşırtıcı ve harikulade olacaktır. Tam anlamıyla bir iyimserdir, çok sevilen bir misafirdir. Çevresi daima kadınlarla çevrilidir. Doğruluğu; dürüstlüğü ve açıklığıyla bazen insanları gerçekten şaşırtır, çünkü bu herkeste görülen bir özellik değildir.

Gecelerini pek fazla evde geçirmez. Doğası gereği durdurak bilmez biridir, heyecanı ve hayatı sever, bir yerde çok eğlenirse, onu oradan ayırmak çok zordur. Onunla çok eğleneceksiniz. Bir kere evliliğe karar verirse, dürüst olacaktır, bunun tecrübesini daha önceden yapmıştır. Serserilik tutkusuna rağmen, bir yuva huzuruna ve sizin aşkınıza ihtiyacı vardır. Sizi ölçüsüzce şımartacaktır, en güzel kıyafetler üzerinizden hiç eksik olmayacaktır. Uzak ülkelere gezilerin onun için hayati önemi vardır. Maddi durumu kötü olsa bile, bir sonraki hesabı ödemek için kasasında yeterince para kalmasına dikkat edecektir.

Aşkta ikiniz birbirinize uyuyorsunuz. Evlendikten sonra ondan başka âşığınız olmamalı, çünkü onu çok derinden yaralar. Çocuklarla iyi anlaşabilmesine rağmen, çocuk sahibi olmak ona göre değildir.

İkizler Kadını - Oğlak Erkeği
Bu çekingen ve duygulu erkek sizi cezbederken, hemen arkasındaki sert ve ters insanı hemen fark edeceksiniz. Sizin yaşam biçiminiz için, fazla içine dönük. serinkanlı ve soğuktur. Kendisini nadiren zaptedemez, ama böyle bir şey olursa, olay çok ani ve pahalıya mal olacaktır. Güvensizlik, reddedilme korkusu, tanınma ve hayranlık duyulmaya gizli özlem, bu tür davranışları engelleyecek içgüdüsel sebepler olabilir. İşi, onun için çok önemlidir. Genelde de önemli ve sorumluluk gerektiren pozisyonlarda olacaktır. Titiz, iradeli, becerikli ve kesinlikle güvenilirdir. Bu yüzden iş onun hayatında her zaman en başta gelir. Yaşlandığında ise bu, bir parça değişebilir. Aranızdaki ilişki, yaşlandığında, hemen hemen otuzların yarısında, en iyi hale gelecektir. Başka erkekler baş aşağı giderken, o hayatının baharında olacaktır.

Geleneksel değerler, aile, güvenlik ve yaşamındaki ufak değişiklikler, onun için önemlidir. Düzenli bir evi, iyi yemekleri sever. Toplum içinde sizinle gurur duymak ve sizi sahiplenmek isteyecektir. Parayı tedbirli harcayacaktır, asla darda kalmayacaksınız. Baştan çıkarılma ona zevk vermez. Ayrıca aşkta da aktif değildir.

İkizler Kadını - Kova Erkeği

Bir Kova erkeğiyle hayat, inanılmaz bir şeyi yakalamak gibidir. Sizin için "doğru erkek" olabilir. lkiniz de aynı yol üzerindesiniz. Hayal kurmaktan hoşlanır, insanları sever, genelde çok arkadaşı vardır, topluluk içinde kendini iyi hisseder. Dünyayı değiştirmek ister. Sizi asla sahiplenmeye kalkışmayacaktır, ama güvenebileceği bir insana da ihtiyacı vardır. Onun için duygusuz aşk olmaz ve fiziksel aşk ancak abayı yaktıktan sonra gelir. Çok ekzantrik olabilir ve sizi hep heyecanlandırabilir. Öğrenme açlığı çok fazladır.

Onu gerçekçi olarak tanımlayabiliriz. Bu yüzden bu ilişkide temkinli ve kararlı tarafsız olmalısınız. Bu sizin için gerçekten alışılmadık bir durumdur. Daha çok gelecekte yaşar, geleneklere ve aile bağlarına bağlı kalmaz. Geçmişini hiçbir zaman tamamen öğrenemeyeceksiniz. Her topluluktan insanla ilgilenir ve konuşur. Sokak müzisyenleri veya büyük elçilikte bir resepsiyonist onun için aynı derecede ilgi çekicidir.

Kestirilemez yapısı onu rahatsız etmez, ondan nadiren açıklama duyabilirsiniz. "Yaşa ve yaşat" onun parolasıdır. Hayatınız hakkında karar vermeyi istemeyecektir. Sizden de aynı hareketi bekler. Korkak değildir, ama her türlü şiddetten nefret eder, çirkin durumlara yol açmamak için elinden geleni yapar.

Ev işlerinde çok becerikli değildir. Onu alışverişe mutlaka elinde notla gönderin. Yüklü bir banka hesabı yoktur, ama para konusunda çok tutumludur. Tutumsuzluğunuza itiraz etmez, ama parayı nasıl böyle harcayabildiğinize de gerçekten hayret eder. Ayrıca bütün evi yönetmeniz onun hoşuna gider.

İkizler Kadını - Balık Erkeği
Balık erkeği, denildiği gibi "durgun bir su"dur ve asla onu dalgalandırma girişimi gibi bir hataya düşmemelisiniz. Hayaller, onun doğasının bir parçasıdır. Yavaş ve tembel olarak tanınsa da bir olaya, herkesi şaşırtarak çabuk tepki verebilir. Çoğu kez ne istediğini bilmediği için, nasihat verecek bir eşe ihtiyacı vardır. Para nadiren sorun olacaktır. Hayallerine ve fikirlerine hitap etmeyen bir işte sadece para için çalışmaz. Eğer cesaretinin eksik olduğunu düşünüyorsanız, attığı adımlarda ona yardımcı olun. Ona başarabileceğini devamlı tekrarlayın. Gerçek ten başaracaktır. Onun yanındayken mükemmel bir ev kadını ve ahçı olmanıza gerek yok. Sadece istediğinde içine çekilebileceği, rahat bir yuva yeterlidir. Balıklar saldırgan değil, tam aksine çok centilmendirler. Diğer ırktan insanlara karşı nadiren önyargıları vardır. Paylaşmayı sevmez, geçmişi ve ailesi hakkında çok az şey öğrenebilirsiniz. Çok hassas ve kırılgandır. Bütün dinlere ve komşu ülkelere karşı ilgisi vardır.

Erkeğin Diğer Burçlarla İlişkileri
İkizler Erkeği - Koç Kadını
Kesin olan şu ki o bir safkandır ve onunla olmak isteyen biri, önceden bütün özelliklerini iyice öğrenmelidir.

Onunla en baştan uyumlu olmalısınız. İkinize de sadakat zor gelir, aynı anda iki eşle birlikte olmayı tıpkı bir oyun gibi algılar ve bunun üstesinden gelirsiniz. Siz genelde bir ilişkiye başlarsınız, ama ciddi bir ilişki istemezsiniz. Ayrıca bu ilişkide aranızda iktidar mücadelesi baş gösterebilir.

Koç kadını çok ateşli ve canlıdır. Sizde olmayıp onda olan ve sizi şaşırtan özellikleri vardır. Onda savaşçı ruhu vardır ve mesleğinde yükselmek için bundan faydalanacaktır. Siz de bu fikri kendi başarınız için kullanırsınız. Koç kadını her zaman olduğu gibi kendi ayakları üzerinde durabilecektir. Eğer birinden yardım istemek zorunda kalsaydı, kendini öldürürdü. Ciddi olarak ne istediğini bilirse, amacını aklından çıkarmayacak ve ona ulaşacaktır.

En az sizin kadar özgürlüğüne değer verdiği için, onu zincirleyemezsiniz, onun bağımsızlık güdüsü karşısında hiç şansınız olmayacaktır.

Bu kadını "yakalamak" için serin kanlı bir düşünceye ve hassasiyete ihtiyaç vardır. Bu kadın size ayak uydurabilecek kadar, ateşli ve enerji doludur. Koç kadını aşka âşıktır ve sevgili olarak birbirinize uyuyorsunuz. Ev işlerinde, siz daha beceriklisiniz. Alışverişle, yemek pişirmeyi büyük bir zevkle size bırakacaktır. Bağınızın kopmaması için, evlilikte her zaman kendi özgürlüğünden fedakârlıkta bulunacaktır. Sevgi dolu ve ilgili bir anne olacaktır.

İkizler Erkeği - Boğa Kadını

Gerçekçi, objektif, makul, ayağı yere sağlam basan bir kadın, sizin için bir beden büyük olabilir.

Yine de zıt kutuplar birbirini çeker ve iki taraf da taviz verirse, iliş ki tamamıyla iyi gidebilir. Birbirinizden çok şey öğrenebilirsiniz.

Boğa kadınları hiçbir şeyi aceleye getirmezler. Bir arkadaşlığın aşk ilişkisine dönüşmesine, sadece kime güvendiğini iyi bilirse izin verecektir. Eğer bir Boğa kadınını fethedebildiyseniz, sizi sadece tebrik edebiliriz. Burcunuzun yıldızı Venüs, size bir ipucu verebilir. Siz sadece dur durak bilmeyen tutkulu bir kadınla yapabilirsiniz. Hakimiyeti ele almak ister, kurallı bir aile yaşamına ihtiyacı vardır ve aranızda kavgalar baş gösterebilir, çünkü gezme isteğinizi kısıtlanmış hissedeceksiniz. Eşinizi zorlamayın, eğer gözü dönerse porselenler burnunuzun dibinde uçabilir.

Eğer onun tarafından gerçekten sevilırseniz, size rahat bir yuva ortamı verecek ve sizi şımartacaktır, mükemmel bir alıcıdır ve parayı tutumlu harcar.

Sakın eşinizin, dürüstlüğünüzden şüphe etmesine izin vermeyin. Boğa en kıskanç burçtur, sadakatsizliği asla affetmez. Ortak ilgi alanlarınız, hayvanlar, doğa ve her güzel şeye olan sevginizdir.

Boğa kadını, asla içyüzünü size tam olarak göstermeyecektir. Doğuştan gelen çekingenliğini yanlış anlamayın. Her şeyi onun istediği gibi yaparsanız, iyi ve kötü günde yanınızda olacaktır. İkiniz, iyi birer ebeveyn olacaksınız.

İkizler Erkeği - İkizler Kadını
Bu beraberlikte ya cehennemi ya da cenneti yaşayacaksınız, çünkü İkizler kadını birçok durumda aynanız gibi olacaktır. Size karakterinizin iftihar ettiğiniz tarafını gösterecektir. Ama saklamak ve unutmak istediğiniz gölgeli tarafı da görebilirsiniz. Düşünsel konularda sizinle boy ölçüşebilecek bir eş buldunuz, birçok konuda fikirleriniz birbirine uyuyor, konuşacak konularınız hiç bitmeyecek. Beraber serserilik yapmak çok hoşunuza gidecek. İkiniz de; aynı şeyleri hissettiğiniz için birbirinizin istek ve ihtiyaçlarını bilip anlayacak sınız, bu yüzden İkizler kadını sizin için tutku dolu olacaktır.

Evde çoraplarınızı bir yerlere sıkıştıracaktır. Kariyer yapmak ister. İkizler insanları arasındaki platonik arkadaşlıklar pek olmaz, çünkü zihinsel uyumunuz sizi bir araya getirir. Depresyonlarınızdan kaçmak için ihtiyacınız olan neşeye; ikiniz de sahipsinız. İkiniz de tutumlu olmadığınız için, para sorun olabilir. İkiniz de flörtlerden hoşlanırsınız ve biriniz kaçamak yaptığında bu tehlikeli olabilir.

İkizler Erkeği - Yengeç Kadını
Yengeç kadını su grubundandır, bu onun ruh halinin gelgit olayına benzediğini gösterir. Devamlı hareket halindedir ve size yaka silktirebilir. Size aşık olduğunu iddia ederken, kibar, iyi görünüşlü. sempatik bir arkadaşınıza hayran kalabilir. Bu kadınla birlikte, kıskançlık da hayatınıza girecektir. Bunun nedeni anlamsız bir içgüdü değildir. Çünkü bu burçta doğanlara, aşkta kesin bir seçim yapmak çok zor gelir. Yengeç kadını ona yol gösteren ve mücadeleci bir erkek arar. "Evet" dediği andan itibaren, bu sözünü tutacak ve iyi bir ev kadını olacaktır. Evden uzaklaşmanızı engellemek için, rahatlıkla kendi işini bırakabilir. Tutumlu bir kadın olmamasına karşın, finansal güvenceye ihtiyacı vardır, çünkü hesapları ödeyememekten çok korkar.

Onunla yaşarken kaprislerini çekmek zorunda kalacaksınız, kalbinin derinliklerini doldurmak için, yardımınıza ve anlayışınıza muhtaçtır. Siz hassas bir erkek olarak bunu başarabilirsiniz. Yengeç kadını ailesine, ebeveynlerine, kocasına ve çocuklarına karşı içten duygular besler. Çok iyi bir annedir.

Şakalarınıza dikkat! Espri tarzınızdan hoşlanmıyor, çünkü Yengeçler kendi hatalarına gülemezler.

İkizler Erkeği - Aslan Kadını
Hakimiyet için doğmuştur, neyi yapması veya yapmaması gerektiğinin söylenmesinden hoşlanmaz. Aslanlar fantastik kadınlardır, ama bağımsızlıklarını koruyacaklardır. Doğa onlara toleranslı davranmıştır, herkesten fazla gıpta edilecek özellikleri vardır. Aşırı güzelliği, seksiliği, enerjisi, anlayış ve iyimserliği ile sizi şaşırtacaktır.

Pozitif düşünceli İkizlerdenseniz, onun coşkusuna ayak uydurabilirsiniz. Eğer onun kalbini kazanabilmiş ve ona "evet" dedirtebilmişseniz, kendinizle gurur duyabilirsiniz. Kendinize olan güveninizi güçlendirecektir. Mesleki açıdan da daha iyi bir kadın bulamazsınız. O, patronunuzun da hoşuna gidecektir, bu bazı şeyleri kolaylaştırabilir. Arkadaşlarınız ondan zaten hoşlanacaklar, ama eşit haklar talep edeceklerdir.

Aslan kadını güzel şeyleri, kürkleri, moda olan kıyafetleri sever, bu nedenle iyi para kazanmanız gerekiyor. Uyanık ve yaman zekânız onu daima yeni fikirler bulmaya yöneltecektir. Dil kursundan, bale dersine oradan da yeni bir filme gidebilir.

İkiniz de para biriktiremiyorsunuz. Biriktirme alışkanlığınız yok. Aslan kadınıyla anlaşmak için, en iyi yol olan orta yolu bulmalısınız.

İkizler Erkeği - Başak Kadını
Başak kadını çok pratik zekâlı ve mantıklı bir kadındır. Mükemmele ulaşmak için güçlü bir istek duyar. Güvenilir, doğru sözlü ve düzenlidir. Ani fikir değişiklikleriniz onu şaşırtacaktır ve bunları belki de zayıflık veya yüzeysellik olarak görecektir. O, gerçek bir erkek ister, "muhallebi çocuğu" değil.

Sizin için duygunun ön planda olduğu şeylerde, o genellikle mantığını dinleyecektir. Ondan şunu duyacaksınız, "Düzen, yaşamın en önemli parçasıdır" ve bunu uygular. Başak kadınıyla evlenirseniz, bu sözü kalpten kabul etmelisiniz Özel hayatında olduğu kadar, çevre temizliğine de duyarlıdır. Serinkanlı, ciddi, gösterişsiz, ve edalı bir kadındır. Toleranslı, sabırlı ve iyi huylu olabilir. Enerjisi ve azmi genelde şu üç şey

için yeterlidir: Her işi en iyisi olmak mantığıyla ele alır. Her şeyi dener ve özenle planlar. Sonuçta genelde başarılı da olur. Geç evlenir, mükemmel bir ev kadını ve annedir. Onu gerçekten sever ve yarı yolda karşısına çıkarsanız, size ilginç ve dürüst bir eş olacaktır. Onun soğuk ve serinkanlı dış görünüşünün altın da bir tutku ateşi yanar. Gerçekten severse, bütün sınırları yıkar.

Başak kadını ikiyüzlülüğü sevmez, kendisi hakkında yapılan eleştirileri kaldıramaz ve hatalarını görüp düzeltmek ona çok zor gelir. Tutumludur, bir poker geceniz ciddi ve sürekli kavgalara neden olabilir.

İkizler Erkeği - Terazi Kadını
Terazi kadınıyla hemen anlaşacaksınız. Espri anlayışı ve pozitif ha yat görüşüyle, evde hakim olmasına ve ipleri eline almasına izin vereceğiniz çok az kişiden biridir. Bunu öyle büyüleyici bir tarzda yapar ki önemli kararlarda bile karşı koyamazsınız.

Çocuk bakımı, meslek hayatı ve ev işini bir arada götürmeyi, sizi de ihmal etmeden başarabilen mükemmel bir ev kadınıdır. Eğer size "evet" dediyse, büyük ikramiyeyi kazandınız demektir. Çok duyguludur. Seks dışında da iyi anlaşacaksınız. Sizi hayatta başarılı görmek ister ve hedeflerinize ulaşmanız için elinden geleni yapar. Öğüdünü dinleyin, iç güdüsel olarak doğru kararlar verir. Başarı onun için önemlidir, ayrıca getirdiği yüksek gelirden de hoşlanır. Hareketsizlikten nefret eder. Kibarlıktan, görgü kurallarından ve müzik, sanat, mimari ve insanlar gibi güzel olan çoğu şeyden hoşlanır. İkiniz de insanlarla iyi anlaşıyorsunuz.

İkizler Erkeği - Akrep Kadını
Duygusal görünüşü sizi hemen çeker. Dikkat, bu Zodyak'taki en radikal burçtur. Tahammül edemeyeceğiniz dramlar ve duygu kopuklukları onun için normaldir. Bir kere tepesi atarsa, görünmez olsanız daha iyi olur, çünkü eline geçeni size fırlatacaktır. Akrep kadını her şeye karşı tezat oluşturabilir. Onunla asla sıkılmazsınız, tam tersine daha sessiz ve huzurlu bir hayatı özlersiniz.

Aşkta ciddidir ve yatakta da çeşitli fantaziler üretir. Çok kıskançtır ve duygu dünyasında hayal kırıklığına uğrarsa kavgacı olur ve öfkeli tepkiler verebilir. Ortak hayatta as la namusun dar yolundan dışarı çıkamazsınız.

İkiniz de seyahat etmeyi seversiniz ve insanlarla birlikteyken mutlu olursunuz. Davetleri nadiren reddedersiniz ve her zaman konuşacak konu bulabilirsiniz. Bu kadın sizi mistik bir şekilde büyüler. Akıllıdır, şaşırtıcı bir zekâsı vardır, arkadaşlarının içini okur ama kimsenin onun içini keşfetmesine izin vermez. Genelde kavgacı feministlerin yanında olur, kendisi de hakları için savaşır.

Eğer, onu böyle kabul edip, yaşamınızı onunla paylaşmak istiyorsanız, alışılmış yaşam stilinizi değiştirmeniz gerekecek. Maceralardan kaçındığınız sürece, Akrep kadını sizin için sadık ve sevgi dolu bir eş olacaktır. Ona başkalarının yanında kötü davranmayın, yalnızken hükmetmenize izin verecektir. Güzel bir yuvadan hoşlanır ve evin stilini seçmeyi, sanatsal zevklerinizden dolayı size bırakır. Hoş bir anne olacaktır.

İkizler Erkeği - Yay Kadını
Bu kadının, bireysel özgürlüğünü sevmesi, ortak bir hayat için iyi bir temel olabilir. Çok sportiftir ve yenilmekten hoşlanmaz, bunun için teniste veya başka uğraşılarda devamlı yenmeye çalışacaktır. Çok gerçekçi düşündüğü ve enerji dolu olduğu için bazen ona yetişmekte güçlük çekeceksiniz. Seyahat etmeyi sever, ama dur durak bilmeyen biri değildir. Bütün her şeyin iyi yanını görmeye çalışır ve hiçbir işten korkmaz. Eğer kendinizi değiştirmeye karar verirseniz, size yardımcı olacaktır. Ayrıca sizi yönetmeye de çalışmayacaktır. Eğer bu size yeterince sevilmediğinizi düşündürürse, bu onu şaşırtır, çünkü onun fikrince siz kararları kendiniz verip hayatınızı istediğiniz gibi yönlendirmelisiniz. Yay kadınının kalbi dilindedir. Bu sizi bazen kıracaktır. O, düşün düğünü söyleyen dürüst, iyi huylu ve geniş bir insandır, değişime ve heyecana ihtiyaç duyar. İkinizin de farklı ilgi alanları olduğu için, aranızda doğacak bir kopukluk tehlikeli olabilir.

İkizler Erkeği - Oğlak Kadını
Bu kadın, korunma ve emniyete ihtiyaç duyan bir "ya hep ya hiç"çidir. Her şeyden uzak duruşu, onun içyüzünü görmenize engel olacaktır. Güvenip içini açmadan önce, her türlü riski ve olasılığı yok etmeye çalışır. Başı asla bulutlara değmez, ayağı her zaman yere basar. Aşkta ateşli olamaz. Duygularıyla tepki verir, ama şiddetten de hoşlanır. Oğlak kadını, sizi iyi tanıdığına emin olduktan sonra, hareketlerinizi değiştirmeye çalışacaktır. Burada sizi değiştirmek isteği değil, sizin için iyi olana karar verme isteği söz konusudur. Ve genelde haklıdır. Güçlü yanlarınızı ve yeteneklerinizi hemen sezer. Ve öyle olduğunuzu kabul etmezseniz, çok kızar. İlişkini zin bir hayat boyu sürmesini ister, si zin için her şeyi yapacaktır. Bu size fazla gelecek ve kendinizi kısıtlanmış hissedeceksiniz. Eğer onu tam ve ciddi olarak sevmiyorsanız, sakın aşkınızı ilan etmeyin, her söylediğinize inanacaktır. Oğlak kadını iyi bir konuşmacıdır, her topluluğa girebilir ve her türden insanı sempatiyle bir araya getirir. İş hayatında çok başarılıdır ve iyi para kazanır. Azimli ve faaldir, kişiliğinize yeni şeyler kazandıracaktır. Para durumunu onun kon trolüne bırakın, bunu becerir. Oğlak insanları hatalarını asla tekrarlamazlar.

Aşk hayatınız çok yönlü olacaktır, çünkü o tutkulu bir âşıktır. Or tak hayatınız için sıkı ilişki kuracağı ailenizle iyi geçinmeniz önemlidir. Ayağı yere basmasına rağmen, kendine güveni biraz eksiktir, ama bu konuda ona yardım edebilirsiniz.

İkizler Erkeği - Kova Kadını
Bir Kova kadınına âşık olduysanız, kendinizi her şeye hazırlamalısınız. Şimdiye kadar tanıştığınız kadınların hepsinden çok farklıdır. Gerçek bir hümanisttir. Kalbi ve aklı, dünyanın nasıl güzelleşebileceği yolunda fikirlerle doludur. Sosyal haklar kavgasında onu en ön saflarda görebilirsiniz ve her zaman ezilenlerin tarafındadır. İyilik ve insancıllık, bir erkekte aradığı özellikler dir, ayrıca bu erkeğin dürüst olmasını da ister.

Fikrini her zaman açık ve dürüst olarak söyler, ama size de başka fikirde olma hakkını tanır. Her meydan okuma onun için haklıdır. Haya tında değişim'ı sever, bu açıdan size benzer. Kendini bilir ve bağımsız dır, bir şeye umutsuzca bağlanmaktan korkar. Onu kendinize bağlamak, sizin için çok zor olacaktır. Hayvansal dürtüler onda ön planda değildir. Ona göre aşk, fazlaca şefkat taşımalıdır. Onunla çok uğraşmak zorunda kalacaksınız. Göz alıcı, konuşkan, fantazi doludur, ama bazen inatçı da olabilir. Birçok Kova kadını, metafizik düşüncelere dalabilir. Derin aşk ve dostluk ihtiyacı, onun bir aşk ilişkisini bitirip, iyi bir arkadaşlık istemesine sebep olabi lir. Sanat ve tiyatro, ortak ilgi alanlarınızdır.

İkizler Erkeği - Balık Kadını
Güzellik ve gizemin gezegeni olan Neptün tarafından yönetilen Balık kadını, kadınsı, duygulu, sezgili ve anlayışlıdır. Fantazi doludur. Bu açıdan size benzer. İkinizin de hesapsızlığı, hayatınızı tam bir maceraya çevirecektir. O, koruma duygularınızı uyandıran, Zodyak'taki tek kadındır. İlişkinizde liderliği ele alacaksınız. Doğru yolda olduğunuz sürece Balık eşiniz, seve seve yanınızda olacaktır. Ayrıca kendine güveninizi güçlendirecek ve sizi dünyayı fetheden kahraman olarak görecektir. Hareketlerinizi beğenir ve bunları

en iyi şekilde kullanmanız için çabalar. İkiniz de değişimi seversiniz. O, bir su grubu olduğu için deniz kenarında tatili ve deniz gezilerini sever. İnsanlarla anlaşmaya eğilimlidir ve bunu amaçları için kullanacaktır.

Onun istediği güzel şeyleri alabilmek için çok para kazanmak, sizi mutlu edecektir.

Arası İyi Olduğu Burçlar
Çok iyi : Terazi ve Kova

İyi : Yengeç, Aslan, Koç ve Boğa Kötü: Başak, Yay (çok ümitsiz)

Ne iyi ne de kötü : Akrep, Oğlak, Balık (çok içe dönük)

Sağlık Eğitim ve Mesleki Eğilimler
Ruh ve beden, başka hiç bir burçta birbirine bu kadar bağlı değildir. Bundan dolayı fiziksel ve ruhsal stres, baskı sizin için çok tehlikelidir. Entelektüel bir burç olduğunuz için zihinsel süreçler sizde daima hareket halindedir. Eğer bir İkizler, çok aktif değilse, mutlaka bir rahatsızlığı vardır. Önemli olan, duygu ve düşüncelerinizin çok yönlülüğü ve yoğunluğuna bir düzen ve disiplin getirmektir. Kendinizi zihinsel ve bedensel açıdan tamamen dinlendirmeyi öğrenmelisiniz. Otojen eğitim, sizin için idealdir. Doğada yürüyüşler yapmak zihninizi dinlendirir ve fiziksel gerginlikleri giderir. Hava grubundan olduğunuz için doğa ciğerlerinizi etkileyecektir. Hava kirliliği size özellikle zarar verir. Bunun için sık sık yeşilliğin bol olduğu yerlerde bulunmalı ve temiz hava depolamalısınız. Burcunuzun solunum sisteminizle olan bağı nedeniyle, en azından grip ve soğuk algınlıklarına, bunun yanında bronşit ve akciğer hastalıklarına yakalanabilirsiniz. Ayrıca astıma da yatkınsınız, dikkat edin. Hassas ve narin yapılı olduğunuz için, salgın hastalıklar sizin için oldukça tehlikelidir. Sinir sisteminiz alışılmış hassaslığınızın kilit noktasıdır. Kolayca sinirlenirsiniz.

Uygun Meslekler
1- İlişki yoğun ve bilgi değişimine bağlı olan meslekler:

* Gazetecilik, muhabirlik, radyo sunuculuğu, TV müdürlüğü
* Bir tatil kulübünde animatörlük, aktörlük
* Temsilcilik, reklamcılık, pazarla ma

2- Entelektüel meslekler:

* Yazarlık, redaktörlük, edebiyat eleştirmenliği, çevirmenlik, basın sözcülüğü, diplomatlık
* Kitapçılık, yayımcılık

3- Hayal gücü gerektiren meslekler:

* Komedyenlik, kantoculuk
* Akrobatlık, hokkabazlık, sihirbazlık, palyaçoluk

4- Sanatla ilgili meslekler:

* Heykeltraş, gravür, ressam

5- Teknik uzmanlık gerektiren meslekler :

* Bilgisayar uzmanlığı, çeşitli alanlarda mühendislik

İş Hayatı
Zengin ve açık fikirli bir yapıyla bağlantılı olan uyanık ve pratik zekânız, size kendinizi kanıtlamanız için yeterli özgürlüğü veren her işte başarılı olmanızı sağlar. Özellikle gazetecilikte, radyo, TV ve kamu işlerinde, basın sözcülüğü, politik danışmanlık ve uluslararası organizasyonlarda başarılı olursunuz. Severek gezdiğiniz ve sanatla ilgilendiğiniz için turizm sizin için ilginç bir alan olabilir. Önemli olan işin rutin ve stres yüklü olmamasıdır. Bu burçta doğan insanlar genelde moderndirler ve mühendislik, uçak yapımı, elektronik, bilgisayar dünyası gibi teknik konularda yeteneklidirler. Siz orijinal tekliflere ve yeniliklere açıksınız, fikir zenginliğiniz bu konuda size yardım eder. Sanat ta ellerinizle, zekânızı bir araya getirmeyi bilirsiniz.

Etiketler : fal, fallar, burç, burçlar, ikizler, astroloji


Misafir 13 Ekim 2006 19:29

Bu burçta dogan kisiler degiskendir. Ikizler burcundan bir insan giysilerini, isini, ask hayatini ve evini düsünceleri kadar çabuk degistirebilir ki bu konuda oldukça hizlidir.

Kadin olsun erkek olsun, Ikizler insani, tutucu, ilerlemeyen veya belirli konularda nerede durduguna, tutumunun ne olduguna karar veremeyen kimselere sabir gösteremez. Ikizler hiç olmazsa o an için, nerede durdugunu bilir.

Karisik bir yildiz etkisi olmadikça, Ikizler'in yapisi ince çevik ve normalin üstünde uzundur. Ciltleri oldukça beyazdir, ama güneste çabuk ve kolay yanarlar.

Ikizler'de bir canlilik, çabuk, sempatik bir dostluk ve olaganüstü çabuk, ama zarif hareketler vardir. Saçlari açik veya koyu renk, ya da meç yapilmis gibi her ikisi de karisik olabilir. Burun uzun, düz veya küçük zarif olabilir, her ikisi de güzel biçimlidir.

Genellikle Ikizler'i bir yere veya bir fikre bagli tutmaya çalismak yanlis bir davranistir. Onlarla zeka yarisina kalkismak her zaman için yanlis bir istir, çünkü onlar konunun içini disini büyük bir rahatlikla konusabilirler. Keskin bir hiciv yetenekleri vardir.

Rutinin her çesiti tipik Ikizler'in kendisini kafese kapatilmis ve kanatlari kesilmis zavalli kus gibi hissetmesine neden olur. Bu insanlar köle gibi yasamaktan ve monotonluktan nefret ederler. Dakkik insanlar degillerdir. Sürekli heyecan ve degisiklik ister, yoksa mahzun ve huysuz olurlar.

Çok ikna edicidirler. Elinden gelen herseyi yapar ve çekiciligiyle sizi koza sarar gibi sarar. Öyle hizli konusur ve öyle bastan çikarici bir tebessümle güler ki, bir süre sonra her istegine razi olursunuz.

Bütün Haziran dogumlularda çok güçlü bir, gerçek niyetini saklama ihtiyaci vardir. Ikizler arzularinin tam aksi seklinde davranma zorunlulugunu hissederler. Ama bu burcun insani doganlar hayret edilecek konusma kabiliyetleri sayesinde harika politikaci olurlar; insanlarla iliskiler konusunda uzman olduklarini söylemeye ise hiç gerek yok...

Ikizler, en inatçi sekilde inandiginiz seylerden sizi nasil saptiracagini çok iyi bilir.

Ikizler'in yazi yazma konusuyla arasinda tuhaf bir sey vardir. Bu burç dogrudan dogruya yazma yetenegine hükmeder. Pekçok Ikizler burcu, birden fazla dil konusur, anlar veya okur; bu durum onlarin dünya kültürlerine duyduklari büyük ilgilerinden kaynaklanir.

Is adamligina gelince, tüm Merkür insanlari bu alanda kesinlikle olaganüstüdür. Koçlar bile Ikizler'le asik atamaz.

Ikizlerin, çok çalisan beyinlerini, herkesten iki kat daha fazla uyuyarak dinlendirmeye ihtiyaçlari vardir. Ikizler insani fazla faaliyetten çok, sikinti ve evde kapali kalmak yüzünden ruhsal çöküntüye ugrar.

Ikizler, arastirici, sabirsiz yapisinin derinlerinde, kendisine bir ideal arar ve asil sorun da, bu idealin ne oldugunu bilmemesindedir. Hayal gücünde sinir tanimadigindan dolayi; para, ün, servet, ask ve meslek hiçbir zaman onlari tatmin etmeye yetmez. Merkür, Ikizler'i hep daha yüksege çagirir. Yolun karsi tarafindaki çimen her zaman daha yesil görünür. Ikizler kafaca bir kasiftir.

O'nun gözleri keskin ve yetenekleri çesitlidir. Parlak bir espri yetenegi, zerafeti, diplomasisi ve el hüneri vardir, ancak gene de sebat ve sabirdan yoksundur.


İKİZLER'in KARAKTERİ
İkizler burcunun en bilinen özelliği çift karakterli olmasıdır. Ruhsal durumu bir anda değişebilir. Mutlu ve neşeliyken aniden suratsız ve huysuz bir insana dönüşebilir. Onu anlamak zordur. Genellikle haklı olduğunu savunur. Fakat bazen bambaşka bir tutum takınır. Bu değişkenliği çevresini rahatsız edebilir. Ama o, değişkenlikten büyük zevk alır. Bir şeye ya da bir yere bağlı kalmak istemez. Sürekli farklı arayışlar içindedir. Bu arayışları onu farklı ortamlara iter.

Konuşma ve blöf yapma yeteneği vardır.
Zekidir ve zekasına aşırı derecede güvenir. Öğrenmeyi çok sever. Her işe yatkındır. Hızlı düşünür ve fikirlerini hayata geçirmede bu süratini gösterir.
Zora düştüğü durumlarda kontrolünü ve soğukkanlılığını kaybetmeden çözüm üretebilir.

İYİ İKİZLER / KÖTÜ İKİZLER
İkizler'in iyi yönleri:Uyumluluk,entelektüellik,konuşkanlık.
İkizler'in kötü yönleri:Değişkenlik, huzursuzluk, kararsızlık.

İKİZLER ve İLİŞKİLERİ
Samimi ve her ortama uyabilen yapısıyla İkizler insanı arkadaş bulmakta zorlanmaz. Çeşitlilikten yana olduğu için çevresinde farklı karakterde birçok insan görmek ister. Dürüstlüğü ile arkadaşlarının ona güvenmesini sağlar. Espri yeteneği ile bulunduğu ortama neşe katar.

Devamlı hareket halindedir; yerinde duramaz. İnsanlar onun temposuna ayak uydurmakta zorlanır. Beğenilme arzusu ilişkilerinde ön plandadır. Zekası ve yetenekleri sayesinde bunu başarır.

İkizler burcu kadını ve erkekler:
İkizler kadınının kendine has bir çekiciliği vardır. Sevgili bulmakta zorlanmaz. Bitirdiği bir ilişkinin hemen ardından yeni bir ilişkiye başlayabilir. Kendisindeki farklılıkları anlayabilecek erkeklerle beraber olmak ister.

İkizler burcu erkeği ve kadınlar:
İkizler erkeğinin tek bir kadına bağlanması zordur. Ancak gerçekten severse çok duygusal olabilir. Hoşlandığı kişiyi etkileyebilmek için tüm hünerlerini gösterir. Kendi kafa yapısına uygun kişileri arar. Onun için mükemmel kadın kültürlü, bilgili, cazibeli ve yeniliklere açık kadındır.

İŞ
İkizler insanı konuşma ve yazma yetenekleri dolayısıyla iyi bir gazeteci, radyocu ya da yazar olabilir. İşinde attığı her adımı önceden planlar. İnsanları ikna etmede başarılıdır. Bu nedenle iyi bir pazarlamacı olabilir. İkizler insanı için para güç ve özgürlüğün simgesidir.

İKİZLER BURCUNUN ÜNLÜLERİ
John. F. Kennedy, John Wayne, Clint Eastwood, Bob Marley, Marilyn Monroe, Brooke Shields, Boy George ...

İKİZLER BURCU ve SAĞLIK
İkizler burcu insanı, hem fiziksel hem de ruhsal olarak oldukça sağlıklıdır. Ancak yine de, sağlığıyla ilgili çeşitli kuruntulara kapılabilir. En büyük sağlık sorunu yorgunluktur. Devamlı hareket halindedir ve dinlenmek bilmez. Bu nedenle uykusuzluk problemi çekebilir. Çok hareketli olduğundan kilo problemi yaşamaz.

İKİZLER BURCU ERKEĞİ


İkizler burcu erkeği kolay bağlanan bir tip değildir. Ani bir kararla evlense bile sonradan pişman olup boşanabilir. İkizler burcu erkeği neşeli, konuşkan, nazik cana yakın bir insan olduğu için çok beğenilir. O tam anlamıyla aranılan bir tiptir.
Her ne kadar bu burcun erkeği kolay bağlanan bir tip olmasa da bu hiç aşık olmayacağı anlamına gelmez. Eğer aşık olursa, sevdiği kimseyi kendine bağlamak için bütün hünerlerini ortaya koyar.Eğer bu erkek gerçekten sizi seviyorsa bunu tatlı sözlerle size açıklayacaktır. Sevgisini onun gibi dile getirebilecek kimse pek az bulunur.
Onu dinlerken kendinizi dünyanın en güzel, en talihli, en mutlu kadını sayacaksınız. Fakat bir süre sonra bu ilginin azaldığını hissederseniz sakın şüpheye düşmeyin. Çünkü o ara onun kafasını kurcalayan başka meseleler vardır ve onlara daldığı için bir süre sizi ihmal ediyordur. Onun dikkatini çekebilmek ve sürekli kendinizi yenilemeli ve ve her sefer başka bir yönünüzü göstermelisiniz. Onun merakını tahrik edip heyacanlandırmalı ve onu oyalamalısınız. İkizler burcu erkeği kafasını kurcalayan, kendisine zevk veren ve her an değişebilen bir kadına bağlanabilir, terk etmeyi aklından bile geçirmez.
İkizler burcu erkeğinin para hakkındaki fikirleri başkalarınınkinden farklıdır. Paraya kimi zaman çok önem verir, kimi zaman da hiç aldırmaz. Bazen çok cömert, bazen de çok cimri olabilir.
İkizler burcu erkeği doğum esnasında eğer sert bir yıldız etkisi almamışsa asla kıskanç değildir. Bu nedenle sizin eski arkadaşlarınızı kıskanmak aklından bile geçmeyecektir. Kendisini aldatmayacağınızdan emindir. Eğer böyle bir şey olursa tek yapacağı sizi bırakıp gitmek olacaktır. Çünkü eşine ve sevdiklerine büyük saygı besleyen erkek, karşılığında da sayılmayı bekler.
İkizler burcu erkeği genelde çift kısmetlidir. Başlarından birden fazla evlilik ya da macera geçer. İkizler burcu erkeği yaptığı evlilikte mutlu değilse ayrılmakta hiçbir sakınca görmez ve o arada kendisi cazip bulduğu birine rastlamışsa ve onu sevdiğine karar vermişse hiç bir kuvvet onu evde tutamaz.
İKİZLER BURCU KADINI

İkizler burcu kadını çok yönlü, son derece ilgi çeken cazip tiplerdir.Tıpkı bu burcun erkeği gibi onları da anlamak kolay değildir. Böyle bir kadını seviyorsanız mutlaka önce onu iyice tanımalısınız. Zeka ve hareket yıldızının idare ettiği bu kadının kafası fevkalade çalışır. Hem o burcun erkeğine nazaran daha dirençli, daha hırslıdır. Bağımsızlığına düşkün olduğu için de kendisine bir iş veya meslek seçer.

İkizler burcu kadını çok genç yaşta aşık olur. Daha doğrusu olduğuna inanır. Eğer genç yaşta bir evlilik yaparsa bu evlilik kısa bir süre sonra onun hayal kırıklığına uğramasına neden olur.
İkizler burcunda doğan kadında inanılmaz bir cazibe vardır. O üstün zekası, tatlı sözleri, zarif tavırları, neşesi ve daha bir çok özelliği sayesinde en erişilmez sanılan erkekleri bile kendisine bağlayıp, peşinden koşturabilir.
İkizler burcu kadını, bu burcun erkeğinin aksine paraya önem verir. Çünkü para onun için, bağımsızlığı, rahatı, şıklığı, türlü imkanları temsil eder. İşlerinden kazandıkları para yeterli olmasa da, cazibelerinden yararlanarak iyi bir iş bulmaya çalışırlar. Çoğu da bu arzusuna kavuşur.
İkizler burcu kadını toplum da çok beğenilip ilgi toplar. Çok hareketli olduğu için iş ve evlilik hayatını bir arada yürütebildiği gibi kendilerine de ayıracak zaman bulurlar.
İkizler burcu kadını çocuklarına düşkündür. Fakat doğum anında Venüs veya ay parlamışsa çocuklarını pek anlayamazlar.
İKİZLER BURCU ÇOÇUĞU


Çift karakterli ikizler burcunda doğan çocuk sizi hem mutlu edecek, hem de şaşırtacaktır. Çünkü onu anlamakta güçlük çekeceğiniz için ne yapacağınızı bilemeyeceksiniz. Merkür’ün idaresindeki bu çocuk çok hareketlidir. O daha bebekken beşiğin kenarına tırmanıp dışarıya atlamayı dener. Kendisine daima dikkat etmelisiniz. Bu çocuk çok küçük yaşlarda resim, dans veya müzik kabiliyetini ortaya koyar. Okulda da zekası sayesinde öğretmenlerini memnun eder.


*TeoDora* 21 Ekim 2006 15:58

İKİZLER BURCU 2006 YORUMUhttp://www.astromerkez.com/images/separator.gif
İkizler burcunun ilk onluk döneminde doğmuş olanlar, pratik düşünme ve hürriyetleri temsil eden Uranüs gezegeninden sert etkiler alıyor. Son onluk dönemde doğanlar ise Plüton gezegeninden aldıkları dönüştürücü enerjiden dolayı temelden gerçekleştirmeyi istedikleri değişimlerini tamamlayacaklar. Jüpiter gezegeni 2005 yılı içerisinde İkizler burcuna yönlendirdiği pozitif akışlar sayesinde İkizler burcunun yaşamlarını oldukça kolaylaştıracak şanslar sunmuştu. Ve dost burçları Aslan da ki Satürn sayesinde de yumuşak bir disiplin yansıması sayesinde hem ajandalarını kolaylıkla organize edebildiler hem de iradelerini sorgulayıp güçlendirdiler. Diğer yandan içsel dünyalarında önemli bir konuma gelmiş Mars sayesinde hem incitici duygulara hem de hassas yapılarından dolayı alınganlık ve kırılganlıklara maruz kaldılar. Tüm bunların etkileri yumuşak bir geçişle daha arzu edilebilir bir hal gelecek ve sertliklerden de oldukça uzak bir mesafeye doğru yol alacaklar.Aralık ayının son 20 gününden başlayarak Kova burcunun yerini Balık burcuna bıraktığı son günlere yani 19 Şubat a kadar hiç olmadıkları kadar sabır göstermeye ve sakin bir duruşla bu dönemi atlatması gerekecek İkizler burcu insanının…Yemekleri geçiştirmeyi, az ve kötü uykuyu bununla birlikte gereksiz iş stresini üzerinizden atmanız çok önemli. Balık etkisinin de yoğun görüldüğü Şubat ayının 3. haftasından itibaren sessiz kalmış olmanız ve sabırlı davranmış olmanızın mükafatlarını görmeye başlayacaksınız. İdame ettirdiğiniz işleriniz ve yeni teşebbüsler konusunda oldukça parlak bir döneme girip işlerinizi hiç denk gelmediğiniz kadar akışkan ve olumlu sürdürme potansiyelinizi ortaya çıkaracaksınız. Önemli kararlarınızı uygulayacağınız son zaman dilimi olarak, 1 Mart tarihini öngörmelisiniz. Bu tarihte hareket edemeyecek olduğunuzu hissettiğiniz de karar aşamalarını Mart ın Koç burcunun etkilerini almaya başladığı zamana yani 24 Mart ve sonrasına aktarmanız yararınıza olacaktır. İkizler için 2006 mesajı; “Yeni insanlar….yeni yerler…”
İKİZLER ERKEĞİà Bu yıl, evli olan İkizler erkekleri, ailelerinin genişlemeye başladığını görecekler.Ya baba olma yolunda hareket etmekteler ya da oldular bile…Bekar erkekler için evlilik müessesesi adına bu yılı da bekar geçirmeleri salık verilebilir. Gittikçe idealize olduğunuz iş yaşantınız evlilik müessesesi için zaman ayıramama durumunu hissettirecektir. Yetersiz hissettiğiniz alanlarda ve gelişiminizi ön planda tutup öğrenmeye açık yapınız sayesinde eksiklik ve yetersizlikleri telafi edeceğiniz bir dönemin başladığını bilmeniz çok yerinde olur. Aile çevreniz ve yakın dostlarınız bilgi ve deneyim konusunda sizi aydınlatacak kişiler ile diyalog fırsatı yaratacaklar.
İKİZLER KADINIà İkizler kadını, özellikle bir yuva kurmuş olanlar anne baba evleri ve eşleriyle yaşadıkları evleri arasında yoğun bir trafik yaşayacaklar…İkizle erkeğinde olduğu gibi onlarda ya evliliklerinin meyvesiyle haşir neşirler ve diğerleri de anne adayları olarak 2006 yı karşılamaya hazırlanıyorlar. Bir güç kaynağı olan İkizler kadını yoğun tempolarından şikayet edeceğe benzemiyorlar. Bekar ya da evli ikizler kadını, kariyerleri, evlilikleri veya ilişkileri ve bununla birlikte işlerinin yoğun trafiğinden şikayetçi görünmüyorlar. Yeni yılı karşılamalarına ramak kalan şu günlerde, bedenleri ve dış görünüşleri ile ilgili bir değişimi uygulamaya koymak, yeniliklerle donanmaları için harika bir fırsat...
İŞ VE PARAà Yukarıda da söz ettiğimiz üzere, iş yaşantınız oldukça yüksek bir tempoyla seyretmeye devam edecek. Şimdiye kadar su yüzüne çıkarmadığınız beceri ve parlak fikirleri ortaya çıkartacağınız en uygun zaman içerisindesiniz. Özellikle çalıştığınız, sizden üst ve astlarınız ile ilişki ve diyaloglarınızı gizli tutmaktan sakınmalısınız. Hedeflerinize bu kadar yaklaşmışken, doğruluk payı olmayan ve dedikodudan öteye geçemeyecek spekülatif hareketlerin tek amacının yıldızınızın yükseldiğini görenlerin kıskanç tavırlarından ibaret olduğunu unutmamalısınız!
AŞKà2005 yılında başlayan ve yeni yılda da sürdürmeye devam edeceğiniz ilişkinizin oldukça mesafe kat ettiğine şahit olacak ve belki de buna şaşıracaksınız. İlişkinizin bir resmiyet kazanması yada yeniden adlandırılması konusunu ciddi bir şekilde düşüneceksiniz. Özellikle daha sığ olan paylaşımlarınızın derinleştiğini ve renklendiğini göreceksiniz. Dost davetleri,toplantılar ve yoğun sosyal yaşam içerisinde ikili ilişkinize de daha fazla zaman harcamanız gerektiği konusunda hem fikir olacak ve yeni pratik çözüm alış verişlerinde bulunacaksınız. Tek başınaysanız, sağlık ve güzellik işiyle uğraşan bir partner adayıyla yolunuz kesişecek.
SAĞLIKà Beslenme alışkanlıklarınızda bariz bir değişim söz konusu. Bu düzensizlik yada lezzet değişikliği olarak adlandırabileceğimiz durum, hoşunuza gitmeyecek kilo problemlerini tetikleme riskine sahip. İdrar yolları, boyun ve çevresi iltihap ve enfeksiyonlarına karşı hazırlıklı olmanız gerekebilir. Ciddi bir sağlık problemi görünmese de özellikle enfeksiyon ve üşütmelere karşı dinlenme ve uykuya göstereceğiniz özen sıkıntılarınızın önüne geçecektir.
ŞANSLI TARİHLER à Mart ayının ilk on günü olan Balık burcunun yoğun döneminden Koç burcunun ilk on günü arasını şanslı döneminiz olarak belirleyebiliriz. Özellikle dikkat dağınıklığına yol açan konudan konuya, olaydan olaya koşuşturmanızın durulduğu ve konsantrasyon hakimiyetinizin maksimumda olduğu bir dönem. Şanslı döneminiz arada uzun mesafelerin olduğu kaynaklardan gelecektir. Haziran sonu ve Yengeç döneminden çıktığımız 21 temmuz a kadar birbiri ardına kısmetler ve sağlıklı ilişkilerin kapısını aralatacak.
RİSKLİ TARİHLER à2005 Aralık ayı boyunca, karışıklıklar yüzünden önemli kararlar almamalısınız. Resmi evrak ve yetkililerle ilgili karışıklıklardan 20 Şubat a kadar kaçınmalısınız. İçsel gerginliğinizin, sosyal platformlarda ve özellikle iş yerinizde sizi riske atmasının önüne geçmelisiniz. Bu dönemi de 10 nisan ve mayıs ayının ilk haftasına kadar sınırlayabiliriz. Eviniz için sarf edeceğiniz para miktarını iyi düşünüp tartmalısınız.

Ikizler ve Koç

Hava burcu Ikizler, ateş burcu Koç'un atesini alevlendirecektir. Uyumlu demek bu iliskiyi tanimlamak için yetersiz kalacaktir. Sevgili Ikizler siz Koç'un enerjik, tutkulu ve coskulu karakterine tutulmus olmalisiniz.


Ikizler ve Boga

Bu iliski zit karakterlerin çekimi olacaktir. Birbirini izleyen burçlar genelde çok farkli olup birbirlerinin eksiklerini tamamlarlar. Ikizler zeki, hazir cevap, entelektüel ve burçlarin en hizlisidir.boğa ise onun tam aksine sahiptir.



Ikizler ve Ikizler

Iki Ikizler ayni evde iken basdöndürücü bir hizla sürekli ileriye dogru giden bir hayatiniz olacaktir. Ikinizde çok dolusunuz ve zamaniniz yok. Gece yarisi bir klüpte ya da sabah sekizde onun ofisinde bulusabilirsiniz.


Ikizler ve Yengeç

Ilk bakista Ikizler ve Yengeç burçlari bir araya gelemeyecek kadar farkli gözükseler de, biraz çaba ile harika bir beraberlik olabilir. Siz hava elementisiniz ve sevgiliniz Yengeç ise su elementidir, bu ikili çok iyi bir karisim olusturabilir.


Ikizler ve Aslan

Aslan burcu hayati büyük ölçekle yasamayi sever. Onun hayati sampanya, havyar, çiçekler, resmi davetler ve törenlerle doludur. Ikizler insani ise özgürce, kisitlanmadan yasamayi sever. Gene de hava ve ateş karisimi iyidir.



Ikizler ve Basak

Hasat zamani dogan Basak üretken ve çaliskandir, onun bu özelliklerine hayransinizdir. Ikizler'in daha iyi organize olmasi ile bu birliktelik yürüyebilir.

Bu Basak'in en becerikli oldugu konulardan biridir, size konuda yardimci olup hayatinizi düzene sokabilir.

Ikizler ve Terazi

Bu beraberlik çok hos olacaktir. Ikizler ve Terazi birbirlerinin ihtiyaçlarini dogal olarak karsilar. Terazi, kültürlü, entellektüel, terbiyeli, nazik, zarif, adil, iyimser ve mutlu bir insandir. Bu özelliklerinden dolayi da bulundugu ortama nese katar



Ikizler ve Akrep

Aydinlik ve havai Ikizler ile karanlik ve gizemli Akrep biraraya gelebilir mi? Tabii ki ama bu hiç bir zaman klasik bir iliski olmayacaktir.Önce farkliliklara bakalim, daha sonra ise sizi birbirinize çeken özelliklere.Akrep, Ikizler gibi konuskan degildir.





Ikizler ve Yay

sizi büyük ihtimalle Yay'in zeki, merakli, kafa yapisi ve sorulari bastan çikardi. Onun zekasi sizi miknatis gibi çekmis olmali. Yay ateş siz ise hava elementisiniz, atesle havanin birlikteligi harika olacaktir.



Ikizler ve Oglak
Oglak insani snobtur, burnu havadadir, Ikizler her seviyeden insanla iliski kurar ve her zaman demokratiktir. Oglak ise sadece seçkin insanlarla bir araya gelmek ister. Oglak burcuna bu konuda hak vermeseniz de değişken nitelik tasidiginiz için esneksinizdir


İkizler ve Kova
Asi ruhlu, cesur, toplumun kurallarina degil, kalbinden gelen sese baglidir. Kova'nin soguk ve ilgisiz görüntüsü onu daha cazip kilar. Ikizler de oldukça karizmatiktir, Kova'dan farkli olarak da hemen herkesle flört eder.



İkizler ve Balık
Ikizler ve Balik birçok yönden zittir, fakat zit kutuplar her zaman birbirini çeker. Bu iliskinin bir çok inis ve çikisi olacaktir, sonuç ise size baglidir.Balik derinden sever ve baglanir, siz ise fazla derine inmeden iliskinizi yasarsiniz.


*TeoDora* 11 Kasım 2006 16:32

http://www.yehhu.com/gburc/3.gif
GÜNLÜK FAL
Gerilimsiz bir gün. Amacınız ne olursa olsun ulaşmakta zorlanmayacağınızı müjdeleyelim. Azmin elinden hiçbir şey kurtulmaz misali çok çalışıyorsunuz. Neyse bütün bunların karşılığını alacaksınız. İkili ilişkilerinizde ise dikkatli olmanız gerekiyor. Karşınızdaki kişiyi eleştirmeye kalktığınızda kırıcı sözler sarfedebilirsiniz. O nedenle tartışma ortamlarından uzak durmaya bakın. Soğukkanlılığı elden bırakmayın. Sağlığa gelince, spor yaptığınız taktirde hem bedenen hem ruhen kendinizi bomba gibi hissetmemeniz için hiçbir neden yok.


Misafir 18 Kasım 2006 11:58


Yönetici gezegeniniz: Merkür (Zeka ve canlılık temsilcisi)
Grubunuz: Hava, pozitif
Burcunuzun cinsiyeti: Erkek
Üstün yeteneğiniz: Üstün zeka
Özelliğiniz: Yardımcı olmak, neşe yaratmak
Emeliniz: Gazetecilik, yazarlık
Amacınız: Büyük isim yapmak, ünlü olmak
Yenmeniz gereken huyunuz: Çok konuşmak
Olası hastalıklarınız: Solunum ve sinir sistemi hastalıkları, romatizmal hastalıklar

21.05 - 31.05Ikizler burcunun ilk on gününde doğan ve Ikizler burcu ile Merkür etkisindeki kişiler entelektüel insanlardır. Birden çok konu ile ilgilenme, dağınıklık, fiziksel ve zihinsel olarak hareketlilik gösterirler. Konuşmaktan, yeni şeyler öğrenmekten ve gezmekten hoşlanırlar.
01.06 - 10.06Ikizler burcunun ikinci on gününde doğan ve Terazi burcu ile Venüs etkisindeki kişiler toplumsal konularda, halkla ilişkilerde, sanat, edebiyat ve diplomasi gibi alanlarda başarı gösterirler. Karşısındaki kişiye fikirlerini zorlamadan kolaylıkla kabul ettirirler. Tatlı bir ikna edici yeteneğe sahiptirler.
11.06 - 21.06Ikizler burcunun üçüncü on gününde doğan ve Kova burcu ile Uranüs etkisindeki kişiler diğer Ikizler'den farklı olarak daha az konuşur ve sadece önemli buldukları konularda konuşmaktan hoşlanırlar. Ayrıca düşünce özgürlüklerini kısıtlayan insanlara karşı hoşgörülü davranmazlar.

İkizler, Zodyak’taki üçüncü burçtur. Antik zamanlarda sizi tanrıların arabası olarak nitelendiriyorlardı; siz yaz başlangıcının en güzel haberlerini getirirsiniz. Güneş bu burca, gıpta edilecek derecede zeka vermiştir. Size özel düşünülürse, ikizler cıva gibi yerinde duramaz. Hava gurubunun özelliklerini taşıyan değişken ve tahmin edilemeyen, sebatsız bir karakteri vardır. Güneşin verdiği, negatif etki yaratmayan kararlı bir zeka sizi eşitlik, canlılık ve sağlam bir karaktere götürür.

Bir ikizler çocuğunu yetiştirmek aile için zordur, çünkü onu ideal bir şekilde geliştirmek için sınırsız bir özgürlük vermek gerekir. Belki bu, onun doymak bilmez isteklerini karşılayabilir. Ama yine de bunlara değer. İkizler, karşısındakini ikna etmeyi becerir ve her şeyi formüle etmeyi bilir.

İkizler kadını veya erkeğini, risk rüzgarları esen, gizemli yeniliklerin yaşanabildiği her yerde bulabilirsiniz. Beceriye dayanan hızdan zevk duyarlar. Sporu severler ve iyi bir sporcudurlar. Bu becerikli tip, özellikle kayağı, dalmayı, ata binmeyi, su kayağını ve paraşütle atlamayı, yani kısacası ani tepkilere ihtiyaç duyulan her şeyi sever. Golf onlar için fazla yavaştır, ama tenis, onları hızlı arabalar gibi çıldırtır. Özellikle pilot lisansı olanları, bu burçta doğan ve Merkür tarafından yönetilen insanlarda görürsünüz, tehlikeyle eğlenmeyi severler.

İki ya da üç şeyi bir arada yapmak Ikizlere zor gelmez, tam tersine bu hayat prensipleridir. Kişilikleri ve yaşam tarzları onların tek ifadesidir, ama aynı zamanda cazibeli, liderlik yeteneğine sahip, neşeli, gayretlerini endişeli ve sorunlu olduklarında bile kaybetmeyen iyimser insanlardır.

Hareketleriniz ve konuşmalarınızda çok dürüst olduğunuz söylenemese de her durumda açık ve tarafsızsınız. Fikrinizi değiştirmeye hazırsınız. Size göre içten pazarlıklı hareketler, fikirlerinizi gerçekleştirme alanınızı daraltan, anlaşılmaz hareketlerdir. Sonuçlar, sizin için her zaman can sıkıntısıyla bağlantılıdır.

Doğal olarak genelde ilgi odağısınızdır ve yanınızda kendini çok iyi hisseden, entelektüel insanlarla dostluk kurarsınız. Fazla görüşmemeye çalıştığınız daha az ilginç ve dokunaklı insanlar, hemen alaylarınızın hedefi olabilirler. Her zaman güncel olaylardan haberdar olduğunuz için, her yerde konuşmaya katılabilir ve konuşulan konu hakkında bir otorite olduğunuzu hissettirebilirsiniz. Burada işlek zekanız sayesinde, her şeyi hemen anlama, analiz etme ve ona mührünüzü basma konusunda çok başarılısınız.

Fikrinizi bir anda değiştirip yeni bir duruma ayak uydurabilirsiniz. Burada burcunuzun sembolü olan çift karakter kendini gösterir; siz insan şeklinde bir bukalemun ve bayrağını rüzgara bırakan bir insansınız. Bunun yanı sıra, birisine beklediğini ya da istediğini vermek hoşunuza gider. Eğer insanlar masalları gerçeklere yeğliyorlarsa, istediklerini verirsiniz ve bunu çok ikna edici bir tarzda yaparsınız. Gerçek yüzünüzü kimsenin keşfetmesine izin vermezsiniz.

Keskin zekanıza ve akıllı düşüncelerinize rağmen aslında iflah olmaz bir romantik, idealist ve hayalcisinizdir. Fantezileriniz sizi en büyük spekülasyonlara bile inandırır. Bütün iyimserliğinizle hayallerinizi gerçekleştirmek için maceralara dalarsınız ve gerçeklerin sizi bile şaşırtabileceğini görürsünüz. Yüksekten uçuşlarınızın genelde düşüşle sonuçlanmaması için, keskin zeka ve yaratıcılığınızı gerçekçi plan ve faaliyetlere göre dengeleyip geliştirmeniz çok önemlidir. Ikizler tükenmek bilmeyen öğrenme hırslarını, çok yönlü yetenek ve ilgilerini, zamanını, devamlı yeni bir şey öğrenme tutkusuyla israf etmeye eğilimlidir. Aklının kölesi değil efendisi olmayı öğrenmelidir.

Sanatta olduğu kadar günlük pratik işlere de yeteneklidir. Eğitiminiz sırasında bile Ikizler doğanız, meraklarınızı ve sabırsızlığınızı kesin ya da belli sınırlarda tutmanızı zorlaştırır. Birçok Ikizler, kendilerini en değişik bilimlerde dener. Öğrenme açlığınız, size sürekli olarak, yeniliklerin ve değişimlerin özlemini çektirebilir. Büyük planlarınızı gerçekleştirmez için, ilginizi gerçek ve doğru şeylere yöneltin, çünkü sadece o zaman gerçekten istediğiniz şeye ulaşabilirsiniz.

Ikizler kolay kolay bir öğüdü, haklı bir hükmü veya iyi teklifleri kabul edemez. Büyük bir beceriyle hareketini mazur gösterir ve böylece her tartışmayı söndürür. Bu yanar döner, enerji dolu Ikizlerin iç ve duygusal yaşamı acaba nasıldır? Her yalnızlığı ve acıyı hisseder mi? Tabii ki. Hatta çoğu kişiden de fazla umutsuz ve üzgün olur. Bu ruh halini alkol ve ilaçlarla yenmeye çalışır. Depresyonları da onun her ruh hali gibi hızla geçip gider. Yine de güçlü bir kişiliğe sahiptir, cesaretinin kırıldığını ve zor yendiği üzüntüsünü kimseye hissettirmez. Çift yönlü kişiliği onu tekrar çok yönlü ilgi ve isteklerinin heyecanlı dünyasına yönlendirecektir. Içinizden gelen sesi dinlemelisiniz. Doğru yolu ancak böyle bulabilirsiniz. Keskin zekanız altındaki “gizli” kalbinizi keşfetmek için güçlü bir etkiye ihtiyacınız vardır. Burada da yine, hissettiğinizin gerçek aşk mı, yoksa sadece dudak tanışıklığımı olduğunu hemen anlarsınız. Gerçek olmayan aşklara duyduğunuz tepki yüzünden duygusuz ve soğuk görünebilirsiniz. Şaşkınlıkların etkisinden hemen kurtulursunuz. Mantıklı bir durumun ispatını hemen kabullenmediğiniz ve bu durum üzerinde uzun süre durmadığınız için sizi seven insanları hayal kırıklığına uğratırsınız. Şiddetli değişiklik isteğiniz, genelde başkalarına zor durumlar yaşatır.


Misafir 18 Kasım 2006 12:31

http://www.astrolojist.com/images/br_tatil.gif

http://www.astrolojist.com/images/tatil.gif

İkizler Burcu

İkizler için seyahat, yeni şeyler öğreneceği, heyecanlı deneyimler yaşayacağı, ufkunu genişleteceği ve hayatına yeni bir bakış açısı kazanacağı harika bir fırsat demektir. İkizler insanı tatile dinlenmek için değil değişiklik için gider. Tatil programı yaparken dikkat etmesi gereken en önemli konu, gittiği yerde kafaca ve fiziksel olarak tamamen meşgul olabileceği aktivitelerin olmasıdır. Plajları, tarihi yerleri, müzeleri, alışveriş merkezleri, güzel manzarası olan ve kısa geziler yapabileceği, diğer tatil yörelerine yakın bir yer seçmelidir. İkizler burcu, Yay ve Balık gibi çift bedenli bir burçtur. Tatilinde iki ülkeye, iki şehire birden gitmek isteyebilir.

Farklı bir yere gidecek olan İkizler gitmeden önce o yöre ile ilgili tüm bilgileri okuyarak öğrenir. İkizler burcu insanı değişik ve heyecanlı olduğu sürece çok uzun seyahatlere çıkabilir. Yeni Zelanda’da inci dalgıçlığı, İskoçya’daki hayaletli şatolar ya da Afrika’da safari turları İkizler’in hayalindeki tatil olacaktır.

İkizler insanı hareketlidir ve araba yolculuğundan sıkılır onun için gideceği yere uçakla gitmelidir. Sosyal İkizler tanımadıkları ile de sohbet etmekten zevk aldığı için trenle seyahat etmek ona mutluluk verecektir.

İkizler burcu, bulunduğu yörenin kültürünü, yaşam tarzını yansıtmayan lüks otelleri tercih etmez. Onun yerine minik otelleri, pansiyonları, aile işletmelerini tercih eder. Haberci ruhlu İkizler’in odasında bir TV, yakınlarda ise gazete bayii ya da kitapçı olmalıdır. İkizler insanı nereye giderse gitsin mutlaka iş yerine, ailesine ve arkadaşlarına ona ulaşabilecekleri bir telefon veya faks numarası bırakır. Bir çok insan tatilinde rahatsız edilmek istemez ama İkizler burcu evinde ve işinde olup bitenlerden haberdar olmak ister ve ancak bu şekilde daha rahat edebilir.


Blue BooL 24 Kasım 2006 15:40

Burcunuzda doğan ünlüler ikizler
Ad Soyad Doğum Tarihi
Alanis Morrisette 01.06.1974
Angelina Jolie 04.06.1975
Anna Kournikova 07.06.1981
Anne Heche 25.05.1969
Annette Bening 29.05.1958
Bjorn Borg 06.06.1956
Bob Dylan 24.04.1941
Boy George 14.06.1961
Brooke Shields 31.05.1965
Bülent Ecevit 28.05.000
Chick Corea 12.06.1941
Clint Eastwood 31.05.1930
Courteney Cox 15.06.1964
Cyndi Lauper 20.06.1953
Dana Carvey 02.06.1955
Dean Martin 07.06.1917
Donald Trump 14.06.1946
Erich Segal 16.06.1937
Frank Lloyd Wright 08.06.1867
Gene Wilder 11.06.1935
George Bush 12.06.1924
Gladys Knight 28.05.1944
Helen Hunt 15.06.1963
Henry Kissinger 27.05.1923
İce Cube 15.06.1969
İgor Stravinsky 17.06.1882
İsabella Rossellini 18.06.1952
Jacques Cousteau 11.06.1910
Jane Russel 21.06.1921
Jean-Paul Sartre 21.06.1903
Jerzy Kosinski 14.06.1933
Jessica Tandy 07.06.1909
Jewel 23.05.1974
Joan Collins 23.05.1933
John F. Kennedy 29.05.1917
John Goodman 20.06.1952
John Wayne 26.05.1907
Johnny Depp 09.06.1963
Joseph Fiennes 27.05.1970
Ad Soyad Doğum Tarihi
Josephine Baker 03.06.1906
Joyce Carol Oates 16.06.1938
Juilette Lewis 21.06.1973
Kathleen Turner 19.06.1954
Kenny G. 05.06.1956
Kristin Scott Thomas 24.05.1960
Kylie Minogue 28.05.1968
Lauryn Hill 25.05.1975
Lenny Kravitz 26.05.1964
Liam Neeson 07.06.1952
Lionell Richie 20.06.1950
Liz Hurley 10.06.1965
Marilyn Monroe 01.06.1926
Mark Wahlberg 05.06.1971
Michael J. Fox 09.06.1961
Mike Myers 25.05.1963
Miles Davis 25.05.1926
Morgan Freeman 01.06.1937
Naomi Campbell 22.05.1970
Natalie Portman 09.06.1981
Nicole Kidman 20.06.1967
Noah Wyle 04.06.1971
Paul Gauguin 07.06.1848
Paul McCartney 18.06.1942
Paula Abdul 19.06.1963
Prince 07.06.1958
Priscilla Presley 24.05.1945
Richard Wagner 22.05.1813
Rudolph Giuliani 28.05.1944
Salman Rüşdi 19.06.1947
Sandra Bernhard 06.06.1955
Steffi Graff 14.06.1969
Stevie Nicks 26.05.1948
Tim Allen 13.06.1953
Tom Berenger 31.05.1950
Tom Jones 07.06.1940
Tony Curtis 03.06.1925
Venüs Williams 17.06.1980


Misafir 7 Aralık 2006 12:55

TEMEL ÖZELLİKLER
Yönetici Yıldızınız: Merkür (Zeka ve canlılık temsilcisi)
Grubunuz: Hava, pozitif
Burcunuzun cinsiyeti: Erkek
Üstün yeteneğiniz: Üstün zeka
Özelliğiniz: Yardımcı olmak, neşe yaratmak
Emeliniz: Gazetecilik, yazarlık
Amacınız: Büyük isim yapmak, ünlü olmak
Anahtar sözcüğünüz: Süreklilik
Yenmeniz gereken huyunuz: Çok konuşmak
Uğurlu gününüz: Çarşamba
Uğurlu sayılarınız: 3, 5, 24, 233, 3545
Uğurlu taşınız: Akik ve inci
Uğurlu renkleriniz: Sarı, gri, mavi, açık mavi
Uğurlu kokularınız: Gardenya, yasemin, sümbül
Hoşlandığınız müzik: Modern Batı Muziği, hareketli ve canlı parçalar
Olası hastalıklarınız: Solunum ve sinir sistemi hastalıkları, akciğer hastalıkları, romatizmal hastalıklar
Başarılı olacağınız meslekler: Komisyoncu, bankacı, yargıç, avukat, diplomat, edebiyatçı, yazar, kuyumcu, mufettiş, gazetecilik, radyo sunuculuğu, bilgisayar uzmanlığı
Burcun ünlüleri: Adile Naşit, Bülent Ecevit, Cem Ceminay, Clint Eastwood, Çetin Altan, Erdal İnönü, Joan Collins, John F. Kennedy, John Wayne, Kathleen Turner, Nilüfer, Marilyn Monroe, Schumann, Paul McCartney, Tony Curtis
İKİZLER BURCU GENEL ÖZELLİKLER
İkizler takımyıldızında, ekliptiğin güneyinde Lapus yani Tavşan bulunur. İkinci dekanatta yeralan Sirius'daki Büyük Köpek yıldızları, Mirzam, Mulphen, Wasen ve Adhora'dır. Son dekanda bir küçük köpek ya da kurt (Canis Minor) vardır. Procyon ve Al Gomeize de İkizler takımyıldızında bulunur.
Zodyak'ın ikinci burcu olan İkizler bireyin evrendeki yerinin ve evriminin üçüncü aşamasını sembolize eder. İkizler'in temel dürtüsü evreni anlamak için gerekli entellektüel gücü geliştirmektir. İkizler bu doğrultuda sürekli bilgi toplayan ve topladığı bilgileri değerlendirerek sonuca varmaya çalışan bir yapıdadır. İkizler'in temel ihtiyacı fikir alış-verişinde bulunmak, edindiği bilgiyi diğer insanlarla paylaşmaktır. Kendini iyi tanıyabilen ve ihtiyaçlarının bilincinde olan İkizler, dikkatli bir araştırmacı olur ve akademisyen bir tarz geliştirirler. Farkındalığını geliştirmekte gecikenler ise, daha çok dedikodu yapmaya ve yüzeysel enformasyonla yetinmeye eğilimlidir.

İkizler her an değişikliklere adapte olabilir. Bu yaşamın kolaylaşmasına yardımcı bir artı özellik ya da diğer insanların etkilerine açıklık olarak ele alınabilecek eksi bir özellik olarak değerlendirilebilir. Diğer insanların düşüncelerini rahatlıkla anlayabilen İkizler'in taklit yeteneği de son derece gelişkindir. Bu yetenek İkizler'in pek çok zor durumdan sıyrılmasında önemli rol oynar. Ancak diğer insanların durumlarına kolayca adaptasyon sağlayabilme özelliği kendi yetenek ve ihtiyaçları doğrultusunda hareket etme gereğini de unutmasına neden olabilir. Gerçekten ya da gerçek düşüncelerinden çok, diğer insanların duymayı istediklerini söylemek gibi bir eğilimleri de vardır. İkizler yaşamda deneyimlediklerine karşı entellektüel platformda reaksiyon gösterir. Bir konuda fiziksel eyleme geçmeden, pratik yanını değerlendirmeden ve gerçek duygularını tahlil etmeden evvel, her şeyi mental seviyede analiz etmeye eğilimlidir. Bu özellik, İkizler'in duygusuz ya da yüzeysel bir duygu dünyasına sahip olduğunun düşünülmesine neden olur. İletişimi ve entellekti sembolize eden Merkür, İkizler'in yönetici gezegenidir. Merkür'ün etkisi altındaki İkizler, konuşkan, algıları kuvvetli ve her şeye karşı meraklı bir karakter sergiler. Sürekli hareket halinde olan İkizler, gençliği de sembolize eden Merkür'ün etkisi altında, genellikle yaşlarından çok daha küçük görünür. Genç görünmelerindeki diğer bir neden de, dünyaya, yeniliklere, çağa ayak uydurmakta çok başarılı olmalarıdır. Doğal çok yönlülüğü ve değişen ilgileri İkizler'e çok kişilikli bir karakter kazandırır. Yaptıkları işe konsantre olmak ve teker teker bir şeylere başlayıp bitirmeyi öğrenmek, İkizler'in temel ihtiyacıdır. Konudan konuya kolaylıkla atlaması, dağınıklığa ve enerji israfına yol açar. Etrafındaki insanların pek çok zaman, hız konusunda, İkizler'e yetişmek için özel çaba sarfetmesi gerekir. Dinlemeyi beceremeyen İkizler, genellikle konuşmaya başladığı ilk andan, son nefesini verinceye kadar hiç susmaz. Kendi hayatı, istekleri, düşünceleri ve eylemleri hakkında sır tutmak istemesine rağmen, başkalarının gizemlerini öğrenmek için elinden geleni yapar.
İkizler iletişim ve aktarım konusunda son derece yeteneklidir. Ancak konsantrasyon zorluğu çeken, pek çok şeyi bir anda yapmak isteyen ve çok çabuk sıkılan İkizler iş yaşamında da bu karakteristiklerinin uzantısı olan problemler yaşar. Çok hareketli, huzursuz ve kolayca adapte olabilen İkizler'in rutin işlerden çok, hareketlilik gerektiren, farklı konuları kapsayan alanlarda büyük başarılar elde etmesi söz konusudur.

İnsan ilişkilerindeki başarısı, İkizler'in iş dünyasında doğal bir şekilde arabulucu rolünü de üstlenmesinde neden olur. Genellikle hevesle başladığı işleri bitirmekte zorlanan İkizler'in daha başarılı olabilmesi için, arcı konumunda bir pozisyonda görev yapması faydalı olacaktır.

Liderlik tutkusu yoğun olmayan İkizler, daha çok iş arkadaşlarına, bildiklerini aktararak, öğreterek zenginleştirmeyi ve geliştirmeyi sever. Yeni fikirleri, gelişmeleri ve projeleri sevinç ve hevesle kabul eder. Çok hızlı düşünüp, hızla uygulamaya geçen İkizler'in diğer insanlar kendisine ayak uyduramadığı için problem yaşama potansiyeli de vardır.

İkizler'in ofisi her türlü komünikatif araçla çifter çifter donatılmış, bir haberleşme üssüne benzer. Kitaplar, gazeteler, dergiler yığın yığın okunmayı beklemektedir.

İkizler ticaret hayatında, eğitim sektöründe, iletişim ve medya alanında ve halkla ilişkilerde son derece başarılı olur. Skolastik yanı oldukça kuvvetli olan İkizler, öğretmen, eğitmen ve araştırmacılıkta çok ileri seviyelere ulaşabilir. Yazarlık ve kütüphanecilik de İkizler için oldukça uygundur
Hava grubu ve Değişken nitelikteki İkizler, Zodyak'ta üçüncü sıradadır. Hareket, elastikiyet ve adaptasyon İkizler için anahtar sözcüklerdir. Bedende de, iletişim kurarken vücuda hassasiyet ve esneklik sağlayan sinir sistemi İkizler burcu ile ilgilidir. Ayrıca etkili olduğu solunum yoluyla ciğerlerin, havadan ihtiyacı olan suyu almasını ve oksijeni temin etmesine yardımcı olur.

İkizler dış dünyanın uyaranlarına çok açık olduğu ve algıları diğer insanlara göre daha kuvvetli olduğu için, sinir sistemindeki hassasiyet de yoğundur. İkizler'de, solunum sistemi, sinir sistemi, eller, kollar, kaburgaların üzerinde yer alan köprücük kemikleri ön plandadır.

Hareketli yapısı, her ortama kolayca adaptasyon sağlaması, genelde bedensel sağlığının da güçlenmesine yardımcı olur. Ancak her insan kadar İkizler'in de bazı zayıflıklarının olabileceği gerçektir. Sinirsel rahatsızlıklar, bedensel enerjide ani düşüşler, astım, bronşit gibi solunum sistemi hastalıkları bunların içinde en sık rastlananlarıdır.

İkizler'in özellikle insan ilişkilerinde dikkatli davranarak, küçük tartışmaların, büyük anlaşmazlıklara yol açmaması ve sinir sistemini yıpratmaması için dikkatli olması gerekir.
Değişken bir karaktere sahip olan İkizler, karşısındakine sanki her birlikteliğinde başka biriyle oluyormuş hissini verir. İkizler insan ilişkilerinde çok başarılı olup, kolayca arkadaşlık kurabilmesine rağmen, özel ilişkilerin sürekli olanlarından kaçar. Farklı insanlarla farklı deneyimler arayışındadır. Dolayısıyla bir İkizler partneri cinsel olarak tatmin edebilmek için farklı davranış biçimleri gerekir.

Deneysel bir doğası olduğu ve uzun boylu planlar yapmaktan sıkıldığı için İkizler tek gecelik aşklara çok yatkındır. Kendisi kendini dizginleyemediği gibi, bir başkasının da üzerinde kontrol kurmasına dayanamaz ve izin vermez. Aslında İkizler'in cinsel aktivitesi dürtülerinin kuvvetinden değil, meraktan kaynağını almaktadır.
İkizler'in çift karakterli olduğunu her zaman akılda tutmak gerekir. İkizler'in bir yanı aşka ve güvenliğe ihtiyaç duyarken, diğer tarafı da kuvvetli bir şekilde yeniliğe ve değişikliğe ihtiyaç hisseder. İkizler ile bir ilişki yürütebilmek için, O'nun duygusal, mental ve cinsel ihtiyaçlarını tam anlamıyla tatmin etmek gerekir. Gülmeyi, eğlenmeyi, yolculuk yapmayı ve yeni şeyleri deneyimlemeyi çok sever.

Pek çok şey hakkında bilgi sahibi olmasına rağmen, yeni konular hakkında bilgi edinmek ilgisini her zaman çeker. Bir İkizler'in dikkatini çekmek için, her hangi bir konuda derin bir tartışmaya girmek akılcı bir yöntem olabilir. İkizler dürüstlüğe ve samimiyete çok değer verirler. Dolayısıyla, karşısındaki kişi aynı görüşte olmasa bile, kendi gerçek fikirlerini söyleyen kişileri beğenir ve takdir eder. Ayrıca tek bir konuya bağlanmamak, enteresan yeni konular bulmak da, İkizler'in beğenisini kazanmakta faydalı bir yöntem olarak kullanılabilir. Son derece sosyal ve enerjik olan İkizler, zaman zaman sert bir dil kullanmaktan da çekinmez. İkizler kelimeleri silah gibi kullandığı için, aşırı duygusal insanlarla anlaşmakta zaman zaman problemler yaşayabilir.

İkizler'in aşkta kıskanç ama, belli etmekten hiç hoşlanmayan bir yapısı vardır. Şüphelendirecek ya da kıskandıracak yöntemler kullanmak asla doğru olmaz. Eğer İkizler, karşısındakini tatmin edici ve sadık bir eş olarak görürse, kendisi de aynı şekilde cevap verebilmek için elinden geleni yapacaktır.
İkizler, hayatın diğer alanlarında olduğu gibi para konusunda da uzun uzun düşünmekten plan yapmaktan hoşlanmaz. Ancak adaptasyon yeteneği ve toleransı çok yüksek olduğu için, değişen finansal durumlara da kolayca uyum sağlama yeteneği avantajıdır. Yani finansal yapabilirliklerindeki değişimler, İkizler'in çok ciddi etkilenmesine neden olmaz. Aslında rakamlarla arası iyi olan İkizler isterse bütçesini son derece iyi kontrol edebilir.

Paranın hayatında hangi anlama sahip olduğunu düşünüp, saptadıktan sonra parayla olan ilişkisini düzenlemek İkizler için daha iyi sonuçlar yaratacaktır. Sürekli değişen düşünceleri gibi, İkizler'in parayla ilişkileri de zamanla değişir. Kimi zaman bir güç aracı olarak gördüğü para, kimi zaman hayatında bir emniyet aracı halini de alabilir. Değişken ihtiyaçlarını tatmin edebilmek için, ani haracamalara gözü kapalı girebilen İkizler'in bütçesinde dalgalanmalar yoğundur. Ancak özellikle tutumlu zamanlardan sonraki harcamaları, aşırı uçlarda gezinmesindeki en büyük etkendir.

Her konuda az da olsa bilgi sahibi olmak isteyen İkizler, ilk intibada karşısındaki insanı kolayca etkileyebilir, kendine hayran bırakır. İnsanlarla çok kolay iletişime geçen, arkadaş canlısı, sosyal yaşamı seven ve toplumsal olarak aranan bir yapısı vardır.


Misafir 9 Aralık 2006 10:32

4-11 Aralık 2006
Bülbüllün kafesi altından da olsa tutsaklığa dayanamaz. Altın kafesler, isimsiz kuşların olsun. Yaşamak, ağaç dallarında gezinmek, güzel sessinle bütün ormanı neşelendirmek bırak sana kalsın... Ruhun tutsaklığa uygun değil, bu hafta bunu çok iyi anlayacaksın, diğer bülbüllerle beraber. Dolunayın enerjisi sana ve de özellikle aşk hayatına önemli başlangıçlar yapma şansını getiriyor. Sorunları arkanda bırakacaksın. İş hayatında da önemli bir karar açığa çıkabilir. Büyük bir gizem çözülecek. İnsanlarla iletişim kurmakta başarılı olabilirsin, çünkü olaylara duygusal bakmayı bırakıp gerçekçi olacaksın.


Misafir 23 Aralık 2006 12:54

İkizler - 23.12.2006 , Cumartesi

Bugün, yabancı ülke bağlantılı önemli bir işiniz nedeniyle yoğun olacaksınız. Uzun süredir beklediğiniz bir kişiyle biraraya gelebilirsiniz. Bu kişiyle öncelikle macera ve deneyim amaçlı bir görüşme olacaktır. Bugün duygusal konularda deneyimden yanasınız. Yeni insanlar tanımak, bu insanların yaşantıları hakkında bilgilenmek ve belirli bir mesafede durarak öncelikle kendinizi belli etmemek düşüncesindesiniz. İlişkisi olan ikizler, bugün sevdikleri insanla uzun bir yolculuğa çıkabilirler. Birlikte tatil yapmak sizi keyiflendirecektir.

Bugün hava yolunu kullanmak siz ikizler mensupları için uygun görünüyor. İnternet aracılığıyla yapılan işlerde bugün verimlilik beklenebilir. Ve bu yolla, birçok insanla tanışabilirsiniz. İyimserliğiniz ve aktifliğiniz sayesinde olumlu girişimlerde bulunacaksınız. Duygularınızı kültürel bilginizle birleştirerek karşınızdaki insanlara açıklamak size faydalar getirecektir. Aynı doğrultuda düşündüğünüz kişilerle, ilgilendiğiniz alanlarda kafa birlikteliği yapmak ta sizi keyiflendirecektir.



Saat: 08:54
Sayfa 1 / 178

©2005 - 2024, MsXLabs - MaviKaranlık