Oğuz Kağan'ın Duası Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Türkiye´den :: > Resimlerle/Fotoğraflarla Türkiye
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 05-10-2006   #1 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı
Oğuz Kağan'ın Duası



Oğuz Kağan'ın Duası

Düşman şerrinden sakla ! TÜRK'ü yiğitlikte daim et ! TÜRK'ü erlik davasıyla yaşat ! TÜRK'ü gerçekçi yap ! TÜRK'ün gönlüne herşeyden önce, hatta kursağına ekmek koymadan evvel TÜRK'lük sevgisini koy ! TÜRK'ü ideal ile yaşat ve ideali hakikat yapmaya çalışsınlar ! Törelerini canları gibi saklat ! TÜRK'e zevk ve rahat verme ! Bilakis zahmete alıştır ! Zahmetle yürekleri, bedenleri demir olsun ! Bu sayede onlara yüksek çalışma kudreti verirsin ! TÜRK'ü faal, cevval edersin. TÜRK'e değişmez bir seciye ver ! Zamanla seciyesi değişmesin, sade tekemmülle tadilat görsün !
Milli kuvvet, namus, ahlak, azim , sebat, ideal, TÜRKÇÜLÜK ruhu, yurtseverlik, ilim, sanat teşkilatı, intizam, beden kuvveti ve zenginlik ile hasıl olduğundan; TÜRK'e bunları ver ! TÜRK'ten hırsız, namuzsuz türerse hemen kahret ! TÜRK'e benlik, hem de yüksek bir benlik ver ! TÜRK nefsine itimat sahibi olsun ! TÜRK'ü muhakemeli, ciddi adam olarak yarat ! Hissiyatına kapılıp, öfke ile ayaklanmasın ! Birden barut gibi parlamasın ! Daima soğuk kanlı olsun ! TÜRK'ü her milletten cesur yarat ! Öç almayı TÜRK asla unutmasın !
Namuzsuz bir tek TÜRK yaratacağına, dünyayı yık daha iyi ! Ne kadar korkak TÜRK varsa hepsini helak et ! TÜRK herşeyi mukayese etsin ! Yalnız akıl ve mantık denen şeylere bırakma onu ! Sabırlı, derde dayanıklı olsun ! İradesi çelik gibi olsun ! Dönek TÜRK yaratma ! TÜRK'leri maymun iştahlı yapma ! TÜRK daima ihtiyatla adım atsın ! Kimsenin tatlı diline inanmasın ! Kimseye emniyet olmasın ! Çalışma zekâdan üstün bir kıymet olduğundan, TANRI, sen TÜRK'ü çalışkan et ! TÜRK'ün ömrü çalışma ile geçsin ! Ona daima çalışma aşkı ver ! Hele elbirliği ile çalışmayı alet etsin ! Tembel TÜRK'ü hemen öldür ! TÜRK'e her milletinkinden üstün zeka ver ! Zeka ve çalışma ; ikisi bir arada olunca TÜRK'ün önünde durulmaz ! Milli büyüklüğün tek şartı yüksek ideal, buna alışmak için de yüksek ahlak, fedakarlık ve sebat lazım olduğundan TÜRK'leri ahlaklı, sebatlı ve fedai kıl ! TANRI , TÜRK'leri sen kendi elinle birleştir ve herşeyden evvel ruhları birleşsin ! Onları tek bir kafa gibi birleştirici kültür sahibi et ! TÜRK'ü töresine sadık kıl, Tanrı ! TÜRK budunu : Biliniz ki atalar töresi asırların tecrübesi ile husule gelmiş büyük bir hikmettir. Tanrı beni töreye dokunmaktan ve dokundurmaktan sakladı ve saklasın !
Türk milletini lafçı değil, elinden iş gelir insanlar et ! Bir şey söylemek vazife yapmak değildir. Onu fiilen yapmak ve yaptırmanın vazife olduğunu beyinlere sok !
Sana hepsinden çok yalvardığım şudur :
TÜRK'ü dalkavukluktan kurtar ! Dalkavukluk ve emsali vasıtalara zengin olmaktan koru ! TÜRK'e kötü para hırsı verme ! Dalkavukları yok et !

TÜRK aile, töre ve disiplinini her şeyden evvel koru ! TÜRK toprağında hürler yaşasın. Adaletten başka bir şey hüküm sürmesin ! Sen TÜRK'e tabii şeylere tabiata karşı sevgi ver ! TÜRK yurdunda yoksulluk o kadar azalsın ki fakirlik suç sayılsın !
TÜRK'e insaniyetten evvel TÜRK milletini düşündür. İnsanların insaniyet dedikleri şey, göz boyamak için icat edilmiş bir boyadır. İnsaniyet maskesi taşıyan öyle milletler vardır ki maskelerinin altında canavarlar yaşar. İnsaniyeti gören olmadı. TANRI , TÜRK'e sağlam, sürekli irade ver ! Güçlüklerde, sabrını, tahammülünü aynı zamanda gayretini arttır ! Ona esas seciye olarak vazife muhabbeti ve mesuliyet duygusu ver ! Mesuliyeti TÜRK yurdundan eksik etme ! En büyük kuvvetinTÜRKLÜK aşı olduğunu TÜRK'e öğret !
TÜRKÇE konuşulan, TÜRK'e yurtluk etmiş olan yerleri kıyamete kadar TÜRK'ün hükmü altında bırak !
Okumuş olduğunuz OĞUZ KAĞAN'ın TÜRKLÜK duası manevi değerlerini kaybetmeden çoğalarak günümüze kadar devam etmiştir. Bu yazı tablosunu okuma fırsatı bulan her TÜRK inşallah okuduklarını anlar ve kendisine hayat tarzı olarak benimseyip, okumamış olanlara anlatarak öğretir. Eksikliğini yaşadığımız hemen hemen herşeyin bu TÜRKLÜK duasında var olduğuna inanıyoruz. Unutulmaması gereken bizce en önemli husus ; "Yaşadığımız dünyadan ebedi istirahatgâhımıza geçerken, sonsuzlukta yankılanacak tek şeyin hayatta iken onurumuz için verdiğimiz mücadele" olduğunu bilmektir. Bir insanın onuru, mensubu olduğu milletin yüceliği ve şerefi ile eşdeğerdir. OĞUZ KAĞAN'ın TÜRKLÜK DUASI dünyada konuşulan diğer TÜRK lehçelerine de uyarlanıp ÖZTÜRKLER MÜCADELESİ'nin bir çalışması olarak tüm dünya TÜRKLER'ine ulaştırılacaktır. 2000 yılını BİRLEŞİK TÜRK DEVLETLERİ'nin kurulması için milât kabul edip, tüm dünya TÜRKLER'ini bu kutsal davada göreve davet ederek var olan onur ve mücadele azmimizin devamını diliyoruz.

Alıntı: ozturkler.com
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 26-11-2006   #2 (mesaj-linki)
xerax
Avatarı Yok (No Avatar)
Cvp: Oğuz Kağan'ın Duası

DAHA İSLAMİYETİN HAK DİN OLMADIĞI TARİHLERDE BİLE TEK TANRIYA İNANAN, HER ŞEYİ ONUN YARATTIĞINA İMAN EDEN, İSLAMİYETİN KABULU İLE DÜNYA ÜZERİNDE ONU GEREK TOPRAK GEREKSE NÜFUS OLARAK YAYILMASINDA EN ÇOK HİZMETİ GEÇEN BU MİLLET BUGÜN YİNE AVRUPANIN ELİ VE DİLİ ARASINDA. YAZIIIIK...
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 09-12-2006   #3 (mesaj-linki)
virtuecat - avatarı
Cvp: Oğuz Kağan'ın Duası


  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 10-12-2006   #4 (mesaj-linki)
serkanserkan1001
Avatarı Yok (No Avatar)
Cvp: Oğuz Kağan'ın Duası

milli birlik ve beraberliğe herzamankinde daha çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde
ne kadarda güzel bir çalışma.
ellerinize sağlık.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 3 Hafta Önce   #5 (mesaj-linki)
Misafir
Avatarı Yok (No Avatar)
Cvp: Oğuz Kağan'ın Duası

Türk Milleti...
Türk Milleti'nin soyu Hz. Nuh Aleyhisselam Hazretlerine kadar uzanır.
Bir çok kaynakta belirtildiği gibi Türkler İslam Dini ile Talas Savaşı sıralarında değil çok daha önce tanışmıştır. Nitekim burada İslam Dini Kavramına da açıklık getirmek gerekir.
İslam Dini Allah Celle Celalühu Hazretlerinin bize bildirdiği tek dindir.
İslam'dan başka din yoktur.
Diyeceksiniz ki, o zaman ... ne, musevilik ne, hrıstiyanlık ne, Hazreti İsa Aleyhisselam'ı inkar mı ediyorsun...
Hayır, haşa !!! Hazreti İsa'da ve diğer bütün peygamberlerde yalnızca İslam Dinini tebliğ etmişlerdir. Onun için hepsini peygamber olarak kabul ederiz ve en son peygamber Hazreti Muhammed Mustafa Sallallahu Aleyhi Vessellem efendimize ve ona indirilen ayetlere tabi oluruz. Her peygambere başka kitapların, başka emirlerin gelmesi demek, başka başka dinlerin gelmesi demek değildir.
Allah Celle Celalühu tektir, teki sever. Tek din İslam'dır.
Hristiyanlık, Musevilik vs. gibi uydurma inançlar, bu toplumlara gönderilen peygamberleri ve ayetleri reddeden insanlar tarafından uydurulan inançlardır. (Kaynak: Kürşad K.)
Allah cümlemizi hidayetten ve doğru yoldan ayırmasın...
Bu bağlam da Türk Milletinin İslam Dini ile tanışıklığının ezelden beri varolduğunu ispatlamış olduk.
Allah İslam Sancağını Türk Milletinin Elinden Almasın..
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
duası, kağanın, oğuz
oguz kaganin duasi,
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Mesaj:
Seçenekler
Oğuz Kağan'ın Duası Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Oğuz Savaş (Oğuz Savaş Kimdir? - Oğuz Savaş Hakkında) estudiantes Spor tr 2 18-01-2009 00:17
Oğuz Çetin (Oğuz Çetin Kimdir? - Oğuz Çetin Hakkında) Kral_Aslan Spor tr 2 10-01-2009 15:01
Abdullah Oğuz (Abdullah Oğuz Kimdir? - Abdullah Oğuz Hakkında) TiglonBoYs Sinema tr 1 25-08-2008 21:36
Oğuz Tansel (Oğuz Tansel Kimdir? - Oğuz Tansel Hakkında) probLem girL Edebiyat tr 0 26-07-2008 21:04
Ali Oğuz (Ali Oğuz Kimdir? - Ali Oğuz Hakkında) TiglonBoYs Siyaset tr 0 24-07-2008 23:52