| | #1 (mesaj-linki) | |
| İstiklal Marşı Rezaletitraji çok komik.... ama utanç verici... İşte buda geleceğimiz olan Küçük kızdan İstiklal marşımız Ve buda Istiklal Marşımızı gözyaşlarıyla okuyan Asuman kızımız | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: İstiklal Marşı Rezaleti
ayy hepside süper paylaşımın için tşklerrr oo küçük kıza bayılıyorum | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
ne mutlu türküm diyene hebinizi kuçaklıyorum kardeşlerim
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
tesekkurler. Harbi rezalet.
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
valla eline yüreğine sağlık ya ama o küçük kız çok güzel okudu yawww
| |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
| |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
O görünüş itibariyle büyük ve olgun fakat beynen ufak şahıslara acı***** baktım... Yazık yazık diyecek başka söz yok, şükretsinler Gazi Mustafa Kemal yerinden kalkamıyor... Ve şükretsinler binlerce şehit ahirete kadar nur içinde kabirlerinde ve çıkamıyorlar... Çıksalar bunların yüzlerine tükürürdüler eminim... (Pervasızca bir söz söyledimse affedin arkadaşlar ama gerçekten bunu izleyince asabım bozuldu.) Son Düzenleyen White_Wolf; 13-03-2007 @ 19:46. Sebep: imla hatası | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
| Cvp: İstiklal Marşı Rezaletio yavrular yüreklerini yırta yırta İstiklal Marsımızı okurken sözde toplumdaki sıfatı ADAM diye geçenlere bakın..Yazıklar olsun O bayrak Kırmızı zamanında biz bu satırları yazalım diye oluk oluk akan kan aktıu.O bayrağın ayı-yıldızı beyaz..biz bu satırları yazabiliyorsak Şehitlerimize..Atamıza..Allah'ımıza şükretmeliyiz. Bu kadarı ancak Türkiye'de olur aklım almıyor.. | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
Yahu Benim En Çok Kızdığım Şey Kız Ağlarken Gülmeleri!!!!!!!!!!!!!!Peace!!
| |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
helal olsun ufaklığa keşke herkez böyle içten okusa istiklal marşını..
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| marşı, rezaleti, İstiklal |
| istiklal marsi rezaleti, |
İstiklal Marşı Rezaleti Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| İstiklal Marşı (Flash) | Blue Blood | Resimlerle/Fotoğraflarla Türkiye | 45 | 3 Gün Önce 19:21 |
| İstiklal Marşı (Video) | BARIŞ | Resimlerle/Fotoğraflarla Türkiye | 2 | 09-10-2009 00:26 |
| İstiklal Marşı / Şiir (Flash Animasyon) | AreX | Resimlerle/Fotoğraflarla Türkiye | 1 | 24-02-2009 18:50 |
| İstiklal Marşı (Flash) | virtuecat | Resimlerle/Fotoğraflarla Türkiye | 2 | 13-10-2006 20:58 |
| İstiklal Marşı (Orjinal Beste) | KaRNeC | Resimlerle/Fotoğraflarla Türkiye | 2 | 17-05-2006 12:08 |