Üye Ol - Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Türkiye´den :: > Resimlerle/Fotoğraflarla Türkiye
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 03-04-2007   #1 (mesaj-linki)
Atatürk & Aşık Mahsuni Şerif - Nerdesin?

sari saclim mavi gözlüm
NERDESIN?

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 10-05-2007   #2 (mesaj-linki)
piskodogus
Cvp: Atatürk & Aşık Mahsuni Şerif - Nerdesin?

emeğine sağlık kardeş ben bu türküyü hiç bi yerde bulamıyorum bunu nerden bulabilirm bana ulaştırabilirsen sevinirim şimdiden eyvallah
Eski 17-05-2007   #3 (mesaj-linki)
karapeçe

arkadaşlar gerçekten çok güzel ya,ben bayıldım,ATATÜRK'ün bize bıraktığı değerlere sahip çıkalım arkadaşlar.
Eski 20-05-2007   #4 (mesaj-linki)

Alıntı:
piskodogus adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
emeğine sağlık kardeş ben bu türküyü hiç bi yerde bulamıyorum bunu nerden bulabilirm bana ulaştırabilirsen sevinirim şimdiden eyvallah
maalesef....bulamadim...
Eski 20-05-2007   #5 (mesaj-linki)

çok güzel bir paylaşım emeğine sağlık...heryerde aradım bulamadım bu türküyü...
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
aşık mahsini, aşık mahsini şerif, aşık mahsuni nerdesin, aşık mahsuni şerif nerdesin, mahsini serif, mahsini şerif, mahsuni atatürk, mahsuni şerif atatürk, mahsuni şerif nerdesin, mahsunişerif,
Atatürk & Aşık Mahsuni Şerif - Nerdesin? Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Aşık Mahsuni Şerif - Ağlasam mı? NoRanynn Türkçe Şarkı Sözleri 0 09-06-2008 18:57
Aşık Mahsuni Şerif - Zevzek NoRanynn Türkçe Şarkı Sözleri 0 09-06-2008 18:53
Aşık Mahzuni Şerif - Oy Dağlar The Unique Türkçe Şarkı Sözleri 0 05-04-2008 21:16
Aşık Mahzuni Şerif - Ağlasam Mı (Mevlam Gül Diyerek) The Unique Türkçe Şarkı Sözleri 0 05-04-2008 21:04
Aşık Mahsuni Şerif - Dostum Dostum Demir YumruK Türkçe Şarkı Sözleri 0 16-03-2008 18:42
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 20:56Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2008 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.11817098 saniyede (64.80% PHP - 35.20% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR
Üye olmadan yeni konu açıp soru sorabilirsiniz