| | #1 (mesaj-linki) | |
| Bayrak | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bayrak...
güzelmiş burası gülcan yani forum | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
güzel yazılanlar müzik olmamıs ne öle vatandan bahsediyo arkadan yabancı müzik... | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |||||
foruma 3 tane mesaj atmıssın paylasımın sıfır müthiş denebilcek güzellikte bi video ekleniyo bide şikayet ediyosun bazen anlamakta güçlük çakiyorum acaba yorum olsun diyemi yazıyorsunuz??? bide kızgın smiley koymus hadi hayırlısı ama ben ekleyene çok teşekkür ederim ben çok etkilendim ... | |||||
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bayrak
güzel beyendim süperrr Son Düzenleyen zippir_velet; 20-01-2007 @ 13:54. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Cvp: BayrakSüper! Gözüm Yaşardı... | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bayrak Güzel olmasina Güzel yani yazilar o güzelim yazilarin arkasindaki müzigi kaldirip bayragimiza yakisir sekilde bir müzik koyabilirseniz harika olacaktitr,anlam veremedigim resim birde ne alakasi var bayragimizla | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bayrak
eline saglık cok güzel olmuş | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bayrak selamlar bu videoyu benmi anlamadim yoksa yorum yapanlarmi? bu videoyu hazirlayani KINIYORUM Bayrak caput parcasi,bez parcasi degildir Bayraklari Bayrak yapan ustundeki kandir toprak ugrunda olen varsa Vatandir | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bayrak | |
|
![]() |
Bayrak Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Güngör Bayrak (Güngör Bayrak Kimdir? - Güngör Bayrak Hakkında) | thedoctor_611 | Sinema tr | 1 | 01-08-2008 11:50 |
| Mithat Bayrak (Mithat Bayrak Kimdir? - Mithat Bayrak Hakkında) | KisukE UraharA | Spor tr | 1 | 22-07-2008 17:04 |
| Bayrak - Bayrak Nedir - Bayrak Hakkında | Kral_Aslan | X-Sözlük | 0 | 08-03-2008 23:34 |
| Bayrak | AreX | Resimlerle/Fotoğraflarla Türkiye | 1 | 21-01-2007 22:06 |
| Beyaz Bayrak Re-AksiyoN'un E.P | GusinapsE | Underground Albümler | 1 | 22-08-2006 19:58 |