Arama

Kuzgun

Güncelleme: 6 Ekim 2008 Gösterim: 2.589 Cevap: 0
SatanpisT - avatarı
SatanpisT
Ziyaretçi
6 Ekim 2008       Mesaj #1
SatanpisT - avatarı
Ziyaretçi
Adı: KUZGUN

Sponsorlu Bağlantılar
Kuruluş Yılı:
2007

Şehir: İstanbul

Biyografi:

Grubun temelleri 2002 yılında Ankara'da Gökhan Kamu ile Fırat Demiralp'in kurduğu False Memory grubuna dayanmaktadır.2006 yılına kadar müzikal altyapısını oluşturan ve sayısız beste yapan grubun dağılması ve Gökhan'ın istanbul'a gelmesiyle Kuzgun'un oluşması için ilk aşama gerçekleşti. (Kuzgun grubunun birçok bestesi False Memory zamanından kalmıştır)

Grup arama çalışmalarına başlayan Gökhan'ın 2007 yılının başında Çekirdek Kadro isimli jazz/blues grubuna dahil olmasıyla Kuzgun'un temelleri de atılmış oldu. Çekirdek kadro ekibi Bateri'de Elif, Bassta dünyanın en güzel ve fettan basçısı Yeşim Eğitmen ve gitarda ise uysal ama asi gitarist Burçin Nogayoğlu'ndan oluşmaktaydı. Grup 2007 ortalarına doğru dağıldı.

Grubun dağılmasından sonra Yeşim ile Gökhan artık bir beste grubu kurmanın zamanı geldiğini düşündüler ve harekete geçtiler. Yeşim'in olağanüstü çabasıyla üç grup üyesi daha bulundu. Çılgın gitarist Cem Tekin, mümtaz gitarist Ali Akdaş ve grubun direği baterist Murat Kasapoğlu. Son olarak da False Memory grubunda Gökhan ile çalışan Noyan Elpen'in Amerika'dan dönüp gruba girmesiyle 2007'nin sonunda tamamen oluştu ve KUZGUN ismini aldı.

Kurulduktan sonra sıkı bir çalışma temposuna giren Kuzgun ilk demo şarkıları Yalnız Değildim'den sonra şu aralar yaptıkları besteleri kaydetmeye ve stüdyolarda eğlenmeye vakit ayıran grup yeni şarkılarıyla rock müziğe yepyeni bir açılım getirerek sizlerle birlikte olmaya devam ediyor.


Müzik Türü: Rock

Web Sitesi: KUZGUN | Facebook

Grup Elemanları ve Adları:


Vokal: Gökhan KAMU
Gitar: Cem TEKİN
Gitar: Ali AKDAŞ
Bas Gitar:Yeşim EĞİTMEN
Klavye: Noyan ELPEN
Davul: Murat KASAPOĞLU

Benzer Konular

24 Mayıs 2011 / DERUNİ X-Sözlük
2 Nisan 2011 / Misafir Sanat tr
4 Mart 2010 / BARIŞ Taslak Konular