| | #1 (mesaj-linki) | |
| Kurulu Düzene Müdahale (Serbest Bölge'den Arem Röportajı)![]() İlk yayın hayatına girdiğimizde yaptığımız röportajlardan... (15-02-2007) Arem; Serbest Bölge aynı mahallede ve yakın çevresinde yaşayan çok sıkı dostlardan oluşma İzmir il sınırlarında fakat İzmir dışında metropol hayatından uzak rap müzik yapan bir gurup. İMF İzmir müzik family adında ana bir birliğe bağlı çalışıyoruz. Biz tam olarak İzmir ortamından değiliz İstanbul’dan da değiliz Ankara’dan hiç değiliz. Bu ana merkezlerden uzak kendi kabuğunda serbest bir bölgede yaşıyoruz (Torbalı Selçuk Menderes üçgeni.) İçinde 3 gurup bir mc bir dj barındırıyor ve yetiştirdiğimiz yeni iki yeni rap gurubu ve bir beat maker dj ‘de bizim ailemizin bir parçası ama kadro dışı. Bunu yanında konser ekibimizi asla unutmam şehir dışı büyük halk konserlerinde bütün çekimlerimizi yapan kareografimizi hazırlayan ve bizim için çok çalışan bir sahne ekibimiz var tabi şoförümüz Kamil abiyede respekt… Sonuç olarak görünenden daha kalabalığız… Serbest Bölge bunun birde İMF’si var. ![]() Arem; Ben serbest bölgenin kurucusuyum diyebilirim bu benim İstanbul’da yaşadığım hayal kırıklığından sonra en büyük hayalimdi ve işte dipdiri karşımızda. Bu ailenin fertlerini bir araya toplayan ilk çekirdek kişilerden biriyim diğer kişide Duranay’dır buda asla unutulmaz! serbest bölgenin içinde serbest bölgeden eski Tal King Gunz gurubundayım. (Arem, Bero) kısaca konumum başından sonuna kadar bu. CrasHofCinneT; Arem'i tanıtırmısın bize? Arem rap'den başka neler yapar nasıl bir kişiliktedir? Genel olarak Arem kimdir ? Arem; İlk rapleri 94’te dinledim konuşan şarkılardı benim için 97’de rap okumaya başladım ilk girdiğim gurup Gerilim hattıdır, İstanbul’dan sonra bir çok irili ufaklı gurupta rap okudum ama İstanbul bana yaramadı nedendir bilmem.! Şimdi ise Arem sıkı bir gurupta (TKG) kanla bağlı ailesinde (SB) dev bir ekip ve (İMF) gibi güçlü bir birlikte rap okuyor. En şanslı olduğum yanım ise Aremin MCE gibi bir üstadı var.. CrasHofCinneT; Sözlerine en çok neler konu oluyor? Bu konuları biraz daha detaya inip anlatabilirmisin? Nelerden konu çıkarıyorsun, seni nasıl etkiliyor bu konular gibi..! Arem; Ben bu röportajı kişiselden aileye çekmek istiyorum biraz ve o yüzden konuları şöyle anlatayım serbest bölge ailesinin içerisinde Madalyon gurubunun sözleri daha çok yaşadıkları olaylar gerçeklerden alınan kendi hikayeleri duygusal ve soft bir konu yapısı var. Müzikleride R&B soundları içeriyor. DMP (DinomaticPress) çok ince düşünen şarkılarında birçok sosyal sorunu ilginç bir bakış açısında işleyen Çatlak bir stilleri var. Raf Taf Politik sert hiç bir lafını esirgemeden yanlış gördüğü her toplumsal soruna cesurca sataşabilen sözleri bizler için olan bir rapçidir. Tal King Gunz 2002’den beri politik eleştirisel duruşunu hiç bozmadı beatle sözler, yaşadığımız sokak olayları. Esin kaynağımız ise sırtımızdaki kalbur. CrasHofCinneT; İnternet ortamına gelelim.. İnternetteki rap ortamı ve siteler hakkında neler söyleyebilirsin bize ? Arem; Sana o kadar çok şey söyleyebilirim ki sayın admin! Sitelerdeki taraf tutmalar adam kayırmalar adamına göre muameleler kibirli adminler kimine ambargo kimine koca reklamlar.. Çok üzüyor beni nedir bu rezalet illa bizde mi bi taflara kayalım illa bizdemi savaş açalım. Bu nedir biri bu soruyu sorsun artık. Dissler havada uçuşuyor rapte raplerin anlatılması herkes gangsta artık herkes menejer herkes taraflarda... O yüzden serbest bölge... Biz dissi’de sevmiyoruz sansasyonuda ama bazıları unutmasın meydan boş değil. Elbette rap spor her şeyin sonunda centilmenlik olmalı siteler bu kadar acımasız olmamalı oyuncaklardan savaşlar yapıyoruz fark edin! Bu zevk alınması gereken bir oyun çünkü endüstrimiz yok! Kimse unutmasın! Küçük gangstalar rapse biz rapi iyi yaparız! Biz rapi yaşarız sokak ta ise bizden iyisi yoktur! CrasHofCinneT; Açık olarak şahsa veya gruba diss yaptığınız oldumu veya sizi dissleyen ? Arem; Kesinlikle hayır olmadı ama beatle oldu çok… CrasHofCinneT; Bu arada Serbest Bölge'den dostunuzu kaybetmişsiniz trafik kazasında. Başınız Sağolsun.. Acınız çok yeni bu acınız size toparlanamıyacak bir etki bırakırmı? Arem; Serbest bölgeden bir kardeşimizi kaybettik ama işimiz icabı dün kuş adası ex clup’te sahnedeydik yapmak zorundayız bizi kötü etkiliyo ama kalıcı bir etki yok hayat devam ediyor sonuçta o bizim hayatımızda unutulmayacak bir dost olarak kalacak.. Arem; Ben serbest bölgenin kurucusuyum diyebilirim bu benim İstanbul’da yaşadığım hayal kırıklığından sonra en büyük hayalimdi ve işte dipdiri karşımızda. Bu ailenin fertlerini bir araya toplayan ilk çekirdek kişilerden biriyim diğer kişide Duranay’dır buda asla unutulmaz! serbest bölgenin içinde serbest bölgeden eski Tal King Gunz gurubundayım. (Arem, Bero) kısaca konumum başından sonuna kadar bu. CrasHofCinneT; Arem'i tanıtırmısın bize? Arem rap'den başka neler yapar nasıl bir kişiliktedir? Genel olarak Arem kimdir ? Arem; İlk rapleri 94’te dinledim konuşan şarkılardı benim için 97’de rap okumaya başladım ilk girdiğim gurup Gerilim hattıdır, İstanbul’dan sonra bir çok irili ufaklı gurupta rap okudum ama İstanbul bana yaramadı nedendir bilmem.! Şimdi ise Arem sıkı bir gurupta (TKG) kanla bağlı ailesinde (SB) dev bir ekip ve (İMF) gibi güçlü bir birlikte rap okuyor. En şanslı olduğum yanım ise Aremin MCE gibi bir üstadı var.. CrasHofCinneT; Sözlerine en çok neler konu oluyor? Bu konuları biraz daha detaya inip anlatabilirmisin? Nelerden konu çıkarıyorsun, seni nasıl etkiliyor bu konular gibi..! Arem; Ben bu röportajı kişiselden aileye çekmek istiyorum biraz ve o yüzden konuları şöyle anlatayım serbest bölge ailesinin içerisinde Madalyon gurubunun sözleri daha çok yaşadıkları olaylar gerçeklerden alınan kendi hikayeleri duygusal ve soft bir konu yapısı var. Müzikleride R&B soundları içeriyor. DMP (DinomaticPress) çok ince düşünen şarkılarında birçok sosyal sorunu ilginç bir bakış açısında işleyen Çatlak bir stilleri var. Raf Taf Politik sert hiç bir lafını esirgemeden yanlış gördüğü her toplumsal soruna cesurca sataşabilen sözleri bizler için olan bir rapçidir. Tal King Gunz 2002’den beri politik eleştirisel duruşunu hiç bozmadı beatle sözler, yaşadığımız sokak olayları. Esin kaynağımız ise sırtımızdaki kalbur. CrasHofCinneT; İnternet ortamına gelelim.. İnternetteki rap ortamı ve siteler hakkında neler söyleyebilirsin bize ? Arem; Sana o kadar çok şey söyleyebilirim ki sayın admin! Sitelerdeki taraf tutmalar adam kayırmalar adamına göre muameleler kibirli adminler kimine ambargo kimine koca reklamlar.. Çok üzüyor beni nedir bu rezalet illa bizde mi bi taflara kayalım illa bizdemi savaş açalım. Bu nedir biri bu soruyu sorsun artık. Dissler havada uçuşuyor rapte raplerin anlatılması herkes gangsta artık herkes menejer herkes taraflarda... O yüzden serbest bölge... Biz dissi’de sevmiyoruz sansasyonuda ama bazıları unutmasın meydan boş değil. Elbette rap spor her şeyin sonunda centilmenlik olmalı siteler bu kadar acımasız olmamalı oyuncaklardan savaşlar yapıyoruz fark edin! Bu zevk alınması gereken bir oyun çünkü endüstrimiz yok! Kimse unutmasın! Küçük gangstalar rapse biz rapi iyi yaparız! Biz rapi yaşarız sokak ta ise bizden iyisi yoktur! CrasHofCinneT; Açık olarak şahsa veya gruba diss yaptığınız oldumu veya sizi dissleyen ? Arem; Kesinlikle hayır olmadı ama beatle oldu çok… CrasHofCinneT; Bu arada Serbest Bölge'den dostunuzu kaybetmişsiniz trafik kazasında. Başınız Sağolsun.. Acınız çok yeni bu acınız size toparlanamıyacak bir etki bırakırmı? Arem; Serbest bölgeden bir kardeşimizi kaybettik ama işimiz icabı dün kuş adası ex clup’te sahnedeydik yapmak zorundayız bizi kötü etkiliyo ama kalıcı bir etki yok hayat devam ediyor sonuçta o bizim hayatımızda unutulmayacak bir dost olarak kalacak.. CrasHofCinneT; İleride nasıl çalışmalarınız olacak? İlerisi için neler düşünüyorsunuz ? Röportajı sonlandırırken neler demek istersin? Arem; İleride İMF olarak bakarsak bitirilmiş iki 9’ar parçalık İMF complation 1 tane 5 parçalık ep albüm (IMF) Tal king kunz albümü madalyon albümü DMP albümü, DMP Tal king gunz raftaf ortak albümü lab 168 albümü bunlar bitik durumda sırasıyla verilmeyi bekliyor. Yapım aşamasında olan Tal kıng gunz yeni 2007 albümü, Arem solo raftaf solo albüm madalyon 2007 veeee en önemlisi de bandrollü olarak çıkacak ilk İMF complation çok sıkı ve çok değişik olucak şu an ve önümüzdeki 1 yıllık projeler bunlar, birçok organizasyona halk konserlerine katılıyoruz bu ara yoğunuz ve izmirde’de ilk IMF organizasyonunu yapacağız birçok albümü orada da satacaz resmi internet sitesi hazırlanıyor ve büyük halk konserlerimiz var. Üstüne basarak söylüyorum stadyumda halk konserlerinde yer alıyoruz her sene ama reklam konusunda çok aktif değiliz ki bunlar pek duyulmuyor. Gelecekteki projelerimiz daha fazla albüm ve daha fazla tanıtım olacak Çünkü kimse bizim rapimizi dinlemiyooooooorrrrrrr Kimse kimsenin rapini dınlemiyoooooooooooor Herkes isim dinliyor!! O zaman isim yapmamız lazım ki öküzler rap duysun… CrasHofCinneT; Teşekkür Ederiz Arem Röportaj İçin. Serbest Bölge'ye ve Sana Başarılarınız Devamınızı Diliyoruz Hayatta Her Zaman İstediğiniz Yerde Olursunuz Diyip Şimdilik Hoşcakal İle Sonlandırıyoruz Röportajı... Arem; Ben teşekkür ederim ayrımcılık yapmadığınız için... Umarım hep isimlerin sansasyonların değil başarının peşinde koşarsınız ki bizler gibi diğer yetenekli kardeşlerimiz de kendini dile getirir… Son Düzenleyen CrasHofCinneT; 05-12-2008 @ 03:46. Sebep: linkler yenilendi. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Kurulu Düzene Müdahale (Serbest Bölge'den Arem Röportajı)
Röportaj'a verilen hediye şarkıların indirme adresleri yenilenmiştir...
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| arem, bölgeden, düzene, kurulu, müdahale, röportajı, serbest |
Kurulu Düzene Müdahale (Serbest Bölge'den Arem Röportajı) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| 16'dan Medusa Röportajı | CrasHofCinneT | Röportajlar | 43 | 06-07-2009 02:39 |
| Cep Telefonunuzda Bulunan Bütün Mesajlara Müdahale Edin | duygu41 | Arşive Kaldırılan Konular | 4 | 20-12-2007 16:37 |
| Yüksek Öğretim Kurulu (YÖK) | Kral_Aslan | Üniversitelerimiz | 0 | 12-12-2007 11:52 |
| Misak-ı Milli Sınırları ve Sınırötesi Müdahale | RoxBury | Satırlarla Türkiye | 0 | 08-09-2007 23:19 |
| Pardus Kurulu PC'de açılışı XP yapmak | tugrulgulersoy | PC/Internet Teknik Destek | 0 | 22-08-2007 18:26 |