Arama

Rüyada Kabir Görmek

Güncelleme: 6 Haziran 2009 Gösterim: 5.420 Cevap: 0
KisukE UraharA - avatarı
KisukE UraharA
VIP !..............!
6 Haziran 2009       Mesaj #1
KisukE UraharA - avatarı
VIP !..............!
Rüyada Kabir Görmek;
Rüyada kabir, hapishaneyle tabir olunur. Rüyada bir mezarlıkta bulunduğunu görmek, bir suçtan dolayı aranmakta oldu­ğuna; bir mezarlıkta bir cenazenin gömüldüğünü görmek, bir suç­tan dolayı tutuklandığı yerden tahliye edileceğine delâlettir.
Sponsorlu Bağlantılar

Büyük bir mezarın üzerinde ayakta durduğu ve mezar taşında-ki yazıları okuduğunu görmek, bir büyük günah işlediğine işarettir. Büyük bir alanda başka mezarlar olmadığı halde, kendisinin orada bir mezar kazdığını görmesi, ecelinin yakın olduğuna delildir.

Rüyada bir mezar satın alarak, ölmeden önce kendi mezarını yaptırıp üzerine adını yazdırdığını görmek, tanıdığı bir kadınla evle­neceğine delâlet eder. Rüyada bir kabri bir mezarlıktan alıp başka bir mezarlığa naklettirdiğini görmek, kendisinin veya çocuklarının o mahallede bir ev yaptıracaklarına delâlet eder. Kendi evinin çatısın­da bir mezar kazmak, ömrünün uzunluğuna işarettir. Bazı yorumcu­lara göre kabir, evle tabir olunur. Rüyasında bir kabirde yatıp kalktı­ğını, orayı kendisine ev olarak kullandığını görmek, fakirleşmeye işarettir.
Gerçekçi ol imkansızı iste...

Benzer Konular

8 Aralık 2015 / Ziyaretçi Soru-Cevap
1 Kasım 2013 / _Yağmur_ Müslümanlık/İslamiyet
8 Ağustos 2011 / Misafir Soru-Cevap
6 Nisan 2014 / Misafir Cevaplanmış
10 Şubat 2016 / Safi X-Sözlük