| | #21 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Kan Arıyorum
Okan Sönmez 20 yasinda lösemi (kan kanseri) hastasi, gata tip fakültesinde yatiyor, hayatta kalmakicin hergün en az iki ünite trombosite ihtiyaci var. Ama kan grubuB rh (-) oldugu icin ailesi kan (daha dogrusutrombosit verecekdonör bulmakta zorlaniyor. Eger siz ve ya bir tanidiğiniz B rh (-)negatif); kana sahipse Lutfen HayrettinSönmez'e ait 0535 74487 10 numarali telefonu arayin.
| |
|
| | #22 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Kan Arıyorum 10.09.2007 Tarihine kadar, istanbul ili ilçesinde B RH - kana ihtiyaç vardır. Sayın; binali salış'a 535 734 1468 no'lu telefondan ulaşabilirsiniz. PAZARTESİ SAAT 07DE BAHÇELİEVLER HİZMET HASTANESİNDE KAN TESTİ İÇİN HAZIR BULUNMALARI GEREKMEKTEDİR, DUYURULUR 11/09/2007 Tarihine kadar, İSTANBUL ili AVCILAR ilçesinde B RH - kana ihtiyaç vardır. Sayın; yavuz ERENSOY'a 0532 671 77 87 no'lu telefondan ulaşabilirsiniz. by pass ameliyatı için kana ihtiyaç vardır . | |
|
| | #23 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Kan Arıyorum b rh [ -] doğan bebek için acil kan 0535 892 75 99 | |
|
| | #24 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Kan Arıyorum | |
|
| | #25 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Kan Arıyorum Sevgili Gönüllümüz, Bir kan anonsu yapıldı, kayıtsız kalamıyoruz. Eğer sizinde yapabileceğiniz bir yardım varsa ulaşmanızı rica ederiz. Efe Berk Kadir isimli 2.5 yaşında lösemi hastası bir bebek için AB (-) taze kana ihtiyaç var. Koşuyolu Marmara Hastanesi’nde yatmakta. Kan verebilecek gönüllülerimizin 0216 488 69 51 numaralı telefona başvurmaları rica olunur. Sevgi ve saygılarımızla, LÖSEV İSTANBUL BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER LÖSEV Lösemili Çocuklar Vakfı İSTANBUL OFİSİ Nispetiye Cad. Başa Sk. No. 11/3 Etiler İstanbul Tel. 0212 268 68 68, Faks. 0212 268 65 01 MERKEZ LÖSEV Lösemili Çocuklar Vakfı ANKARA Reşit Galip Cad. İlkadım Sk. No.14 GOP Ankara Tel. 0312 447 06 60, Faks. 0312 447 68 33 www.losev.org.tr Tüm Banka Şubelerinden, Havale Ücreti Ödemeden 0660 No'luOrtak Hesaba 1 YTL Bile Bağış Yapabilirsiniz. | |
|
| | #26 (mesaj-linki) | |
Yakın tanıdığım Bir hasta için Acil B gurubu rh (-) negatifkana ihtiyac vardır. İlgilenenler (İstanbul) için telefon numarası= 0537 481 39 43 Aranan kan bulunmuştur. İlgilenen tüm üyelerimize teşekkür etmeyi onlar tarafından bana bırakılmıştır. Tüm üyelerimize teşekürü bir borç bilirim. Son Düzenleyen kompetankedi; 25-11-2007 @ 23:25. | |
|
| | #27 (mesaj-linki) | |
İstanbul Numune Hastanesinde Hafta içi 08:00 ile 12:00 arası, Genel Cerrahi 1. Bölümü Rıza Bora adına gurup gözetmeksizin kana ihtiyaç vardır. Toplam 24 ünite kan için gurup sınıflandırılması yapılmamış ancak bu kişi adına mutlak 24 ünite kan istenmektedir. Kan verecekler Genel Cerrahi 1. Bölümü için Hasta adı Rıza Bora adını vermeleri önemle rica olunur. Tarih netleşmemesine rağmen; Bu kişi adına kan toplanılmasına başlanmıştır. | |
|
| | #28 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Kan Arıyorum Bugün Saat 14:00'da Ameliyat olacak bir Arkadaş için A Rh+ Acil Kan aranıyor... İstanbulda Oturan ve Kan vermek isteyenler bana ulaşırlarsa Sevinirim.. | |
|
| | #29 (mesaj-linki) | |
| KAN İHTİYACI !!!!!! ( A rh + ) 8 yaşında kalp ameliyatına gircek küçük kardeşimiziçin, Ankarada oturan arkadaşların yardımını bekliyoruz? Ameliyat nisan ortalarında olcaktır ve ameliyat esnasında kan gerekli olacaktır. Kan grubu (A rh +) dir. Tel no: 0505 684 70 99 İsim: Selim Vıraca (emekli öğretmen). En az 7 ünite kan'a ihtiyacımız var.. İlgilenen herkeze teşekkür ederiz.. | |
|
| | #30 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Kan Arıyorum Bana mail olarak gelen bir mesajı aynen aktarıyorum.. *** Ankara da bulunan cok yakin bir arkadasimiz kan kanseri ,gectigimiz gunlerde ilik nakli yapildi. (Kan grubu degistirildi) Bundan dolayi AB (-) [negatif] kana ihtiyac var. (trombosit) Hasta ismi Mustafa Kinay Gazi Universitesi Hastanesi (Besevler) Kok hucre bolumunde yatiyor Su anda yaninda olan ve irtibata gecilecek kisinin ismi Enver Kinay .. CEP TEL : 535 890 21 48 KONU COK ACILDIR VE LUTFEN BU MAILI FORWARDLAYIN CUNKU SOZ KONUSU OLAN INSAN HAYATIDIR.. | |
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| kan aranıyor, ünal hamarat, |
Kan Arıyorum Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Hotmail Hesabıma Giriş Yapamıyorum | masderxxx | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 57 | 2 Gün Önce 12:41 |
| Grup Yorum (Grup Yorum Kimdir? - Grup Yorum Hakkında) | Blue Blood | Müzik tr | 8 | 22-09-2008 16:44 |
| Yorum - Yorum Nedir - Yorum Hakkında | Gabriella | X-Sözlük | 0 | 19-03-2008 17:49 |