| | #41 (mesaj-linki) | |
| Acil B rh negatif KAN a ihtiyaç var
İSTANBUL İsviçre hastanesinde bulunan hasamız için B grubu RH (-) Negatif kan gerekmektedir. 11 Kasım 2008 e kadar. Yardımı olabilecek arkadaşların aşağıdaki bilgilerle ulaşmalarını rica ederim. Adnan Özgün | |
|
| | #42 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Kan Arıyorum Arkadaşlar; Bana gelen bir mail i paylaşmak istiyorum. ![]() Bebegin tam adi 'Ege Mahir Yildiz' bu isimde internette web sitesi varmis. mumkun oldugunca yaygin duyurabilirsek belki kurtarabiliriz. Sevgiler . Merak etmeyin, bu bir para yardımı talebi ve hergün gelen sıradan zincir maillerden biri değil.. Asla para istemiyorlar, bizden tek bekledikleri bu haberi mümkün olduğunca çok insana duyurmamız ve bu nakli Ege bebek için mümkün kılmamız. Bir de dualarınızı esirgemeyin diyorlar.. Lütfen alttaki mektubu okuyun ve mümkün olduğu kadar etraftakilerinize iletin, ki yitirilen bir can bir bebeğe can versin olsun ! Ümit beyin iletişim bilgilerini aşağıda bulabilirsiniz. O Hayata sımsıkı tutundu ama... Adı EGE , bizim 2 aylık bebeğimiz.... 51 günden beri İ.Ü. Tıp Fakültesi Yenidoğan yoğun bakımında yatmaktadır.Şu anda damardan beslenerek hayata tutunuyor. Çeşitli hastalıkların birbirini tetiklemesi sonucu incebarsağın tamamı ve kalınbarsağın yarısı alındı.Doktorların yaşamasına mucize dedikleri EGE'mize bir umut ışığı doğdu. İzmir Tepecik Eğitim Araştırma Hastanesi'nde incebarsak nakli yapılacak,tabi ki uygun donör(gönüllü) bulunabilirse. Donörün 0-2 yaş arası 0RH+ kan grubuna dahil biri olması gerekiyor.Ne yazık ki ölmek üzere veya yeni kaybedilmiş bir donör olmak zorunda. Ailelerin ikna edilmesi gerekiyor bir şekilde. Bir hayat kaybedilirken bir hayatı kazanmak an meselesi... Eğer bulunursa ve nakil başarıyla geçerse Türkiye'de bir ilk yaşanacak, belki de Dünya'da.. Zaman Ege'nin aleyhine işliyor. Lütfen yardım edin... Bir cana can katma zamanıdır... Herk es e haber verelim. Herkes e mail yollayalım. Tvlere,gazetelere ajanslara,hastanelere, belki milyonlara... Bu mucizeye herkes ortak olsun... Küçücük bir hayat yardımınızı bekliyor.. Babası : Öğretmen Ümit Fikret YILDIZ umitfikretyildizz@hotmail.com 0505 662 68 72 | |
|
| | #43 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Kan Arıyorum
benim kanım uyuyor ama ankaradayım+
| |
|
| | #44 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Kan Arıyorum Bana gelen bir maili aynen aktarıyorum... **** Bu duyuru www.umitliyiz.com kanser hastalarinin dayanisma sitesinden alinmis ve gercektir. Sadece kan bagisi yapabileceklerin anne veya baba'yi arayarak yardimci olmalari rica olunur. Lutfen bu mesaja ozveri ve dikkatle yanasin, herkesin ihtiyaci olabilecek bir sey, gelin bu aileye bu zor gunlerinde destek verelim... 16 yaşındaki oğlumuz Subat' 08 den bu yana rabdomiyo sarkoma ve kemoterapi tedavisi görüyor. Yeni kemoterapisindeki ilaçlar biraz ağır geldi. Gecen hafta cuma gununden (7 Kasim '08) buyana hastanede surekli kan desteği alıyoruz. Ozellikle trombosit değerleri 20-45 arasında gidip geliyor. Aldığımız bir unite kan sadece 10 birim arttırıyor ancak daha sonra tekrar geriliyor. İstanbuldaki çevremizi seferber ettik ancak yine de ihtiyaç halinde biraz daha fazla ulaşabileceğimiz kişilere ihtiyacımız var. Istanbul da olup kan grubu AB (+) olan kan bagısı yapabilecek çevrenizde kişiler varsa bizimle irtibata geçebilirler. Çok minnettar kalırız. Sadece kan bağışı yapabilecekler arayabilirlerse çok seviniriz. Telefonlarımız 0535 9682957 (anne) ve 0535 9682644 (baba) destekleriniz için şimdiden teşekkür ederiz Av.Gökmen Güner | |
|
| | #45 (mesaj-linki) | |
| ACİL B RH POZİTİF KAN ARANIYOR! İSTANBUL
istanbul ok meydanı ssk hastanesinde kanser tedavisi gören bir yakınım için b rh + kana ihtiyacımız var.ilginiz için şimdiden teşekkürler. irtibat tel 0534 829 34 36
| |
|
| | #46 (mesaj-linki) | |
arkadaşlar merhaba. şu an ANKARA İBNİ SİNA hastanesinde komada yatmakta olan Sn.Hakkı Kayhan Tosunoğlu için ( A RH + pozitif ) kana ihtiyaç vardır. ilgili kişi. Burcu Tosunoğlu -0532 525 66 56 şimdiden teşekkürler. | |
|
| | #47 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #48 (mesaj-linki) | |
kenan topal adına acil kan aranıyor kartal araştırmada yatan hasta ( A ERAŞ NEGATİF ) HAYIR SEVER VATANDAŞARLMIZIN VERMESİ RİCA OLUR ( TOPKAPI çapa kızılay kan merkezi ) kenan topal adına saygılarımla tüm dostları bekliyoruz
| |
|
| | #49 (mesaj-linki) | |
size nasıl ulaşabilirim
| |
|
| | #50 (mesaj-linki) | |||||
tel num 05373705042 | |||||
|
![]() |
| Etiketler |
| arıyorum, kan |
Kan Arıyorum Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Hotmail Hesabıma Giriş Yapamıyorum | masderxxx | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 57 | 2 Hafta Önce 12:41 |
| Grup Yorum (Grup Yorum Kimdir? - Grup Yorum Hakkında) | Blue Blood | Müzik tr | 8 | 22-09-2008 16:44 |
| Yorum - Yorum Nedir - Yorum Hakkında | Gabriella | X-Sözlük | 0 | 19-03-2008 17:49 |