| | #1 (mesaj-linki) | |
| Kan Arıyorum
Sevgili dostlar bu alana mesaj bırakacak dostlarımızın dikkatine ! bu alana sedece KAN ihtiyacı olan arkadaşlar mesaj bırakmaları rica olunur kan ilanı yazan dostlarımız ilanlarını net bir şekilde yazmaları kendilerine sağlıklı yardımcı olabilmek adına çok önemlidir. ilan şekli (örnektir) kan grubu :0 rh + (pozitif) hastane adı: cerrahpaşa tıp fakültesi bölümü: kan merkezi hasta adı soyadı: kemal yazıcı kan lazım olan tarih :01/01/2005 - 05/01/2005 arası irtibat tlf: ??? ?? ?? şeklinde düzenleyiniz acil şifalar dileriz msxlabs ailesi Not: tarih aralığını muhakkak giriniz ! o tarihten sonra mesajınız silinecektir. e-mail yoluyla bana ulaşmak için : k_yazici@msxlabs.org Son Düzenleyen ByKatip; 16-11-2005 @ 21:06. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Kan Arıyorum 20.10.1990 doğumlu Hilal PALABIYIK Dokuz yaşında babasını kaybetti. 2004-2005 Eğitim dönemi sonunda Anadolu Lisesini kazandı. 10 gün önce lösemi hastası olduğunu öğrendi, Sağlık problemi yüzünden eğitimine devam edemeyecek..... Bu hastalığı yeneceğine inanıyor, Gücünü umudunu kaybetmiyor. Okumayı, okuluna devam edebilmeyi çok istiyor...... Hastalığı yenmesinde ve Gerekli tedavide kullanılması Gereken kanı bulmakta zorlanıyoruz. İstanbul Göztepe SSK Hastanesinde yatıyor Ama hiçbir sağlık güvencesi yok, Yeşil kart için yapılan başvuru henüz sonuçlanmadı. B Rh ( - ) kana sahip olan Daha önce trombosit kan vermiş Yada vermeye uygun olan kişilere ihtiyacımız var.. Abisi Gökhan PALABIYIK 0 535 224 62 73 Mail : moni_1956@hotmail.com Mail : meral_kul79@hotmail.com | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Kan Arıyorum BENIM KAN GRUBUM O-NEGATIF EGER IHTIYACI OLAN OLURSA VERIRIM ÖZEL MESAJ ATMANIZ YETERLI HER ZAMAN YARDIMA HAZIRIM | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Lösemi Hastası İçin AB - Kana ihtiyaç var İSTANBUL CERRAH PASADAKİ 7 YASINDAKİ DAMLANIN ACİL AB- Negatif KANA İHTİACI VARDIR DAMLA BİR LÖSEMİ KAN KANSERİDİR LÜTFEN HERKES BU MESAJI SEVDİKLERİNE YAYSIN DAMLANIN ANNESİNE 0532 411 32 53 CEP TELEFONUNDAN ULASABİLİRSİNİZ | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Kan Arıyorum
İhtiyaç duyduğumuz 0+ kan grubuna sahip 6 kişi bulduğumuzu bildirmek istedim. Gerek e-mail gerek Pm ve postları ile destek ve yardımcı olmaya çalışanların teker teker gözlerinden öper teşşekürlerimi sunarım.
| |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Kan ArıyorumMert Özlem - 8 yaşında - lösemi hastası Acil B Rh (-) kana ihtiyacı vardır Bursa Uludağ Üniv Tıp Fakültesinde yatmaktadır Kan vermek isteyenler Babası Metin Özlem'le irtibata geçebilirler tel: 0532 658 5069 Tanıdıklarına Yollarsanız Sevinirim... | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| Kan Arayan /Vermek İsteyen Arkadaşlar için Önemli Duyuru !!!Kan Arayan / Kan vermek İsteyen Arkadaşlar için Önemli Duyuru !!! KAN BANKASI: Aşağıdaki adresten bölge ve kan grubu belirterek aradığınız kan grubundan insanlara ulaşabiliyorsunuz. Kan verecek kişi ile ilgili tüm bilgiler mevcuttur. Ayrıca kan vermek isteyen kişiler de kendileri ile ilgli bilgileri giriyorlar. Bu Türkiye' de çok yeni bir uygulama ve özellikle taze kana ihtiyaç oduğunda çok işe yarıyor. Yaygınlaştırılması için lütfen siz de tanıdıklarınızı bu konuda bilgilendiriniz. Teşekkürler. Herkese acil şifalar... Kan Arayanlar / Vermek İsteyenler İçin İnternet Portalı | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: Kan Arıyorum .
| |||||
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Kan Arıyorumcerrahpaşa da yatan 7 yaşında lösemili bir çocuk için acil B RH negatif kan 0532 411 32 53 | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
| Kan ArıyorumÇok Sevdiğimiz Bi Arkadaşımız Olan in love'un Annesinin Ameliyata Girmesi Gerekmektedir. Kan Grubu AB RH (-) İstanbul Kartal Yavuz Selim Devlet Hastanesi(Avrupa Yakası) Hasta Adı: Melehat ERBAŞ Lütfen Bu Konuda Duyarlı Olalım... Kan Grubu Tutupta Kan Vermek İsteyenler Bana Ve OceAn Arkadaşımıza Özel Mesajla Bilgi Verebilirler... | |
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| kan ariyorum, kan arıyorum, kan arıyoruz, kan ilanları, kan ilanı, |
Kan Arıyorum Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Hotmail Hesabıma Giriş Yapamıyorum | masderxxx | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 57 | 1 Gün Önce 12:41 |
| Grup Yorum (Grup Yorum Kimdir? - Grup Yorum Hakkında) | Blue Blood | Müzik tr | 8 | 22-09-2008 16:44 |
| Yorum - Yorum Nedir - Yorum Hakkında | Gabriella | X-Sözlük | 0 | 19-03-2008 17:49 |