| | #41 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Kan Verebilirim
A RH (+) KANIM TÜRK OLARAK HELAL OLSUN..! | |
|
| | #42 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Kan Verebilirim BÖYLE BİR SAYFA BENCE ÇOK GÜZELBENİM KANIM İSE A RH + GENELDE ÇOK BULUNUR AMA İSTEYEN OLURSA SEVE SEVE ANKARA DAN Son Düzenleyen ByKatip; 27-04-2006 @ 22:09. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #43 (mesaj-linki) | |
ben şu an aksaraydayım A RH + kan verebilirm | |
|
| | #44 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Kan Verebilirim benimde kanım A Rh(+) lazım olursa Son Düzenleyen _cesminaz_; 3 Hafta Önce @ 17:29. | |
|
| | #45 (mesaj-linki) | |
A RH NEGATİF(KOCAELİ)
Son Düzenleyen _cesminaz_; 3 Hafta Önce @ 17:30. | |
|
| | #46 (mesaj-linki) | |
0 RH pozitif (+)
Son Düzenleyen _cesminaz_; 3 Hafta Önce @ 17:30. | |
|
| | #47 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Kan Verebilirim AB Rh+ özeL msJ ile ulaşabilirsiniz. | |
|
| | #48 (mesaj-linki) | |
| Kan Arayan /Vermek İsteyen Arkadaşlar için Önemli Duyuru !!!Kan Arayan / Kan vermek İsteyen Arkadaşlar için Önemli Duyuru !!! KAN BANKASI: Aşağıdaki adresten bölge ve kan grubu belirterek aradığınız kan grubundan insanlara ulaşabiliyorsunuz. Kan verecek kişi ile ilgili tüm bilgiler mevcuttur. Ayrıca kan vermek isteyen kişiler de kendileri ile ilgli bilgileri giriyorlar. Bu Türkiye' de çok yeni bir uygulama ve özellikle taze kana ihtiyaç oduğunda çok işe yarıyor. Yaygınlaştırılması için lütfen siz de tanıdıklarınızı bu konuda bilgilendiriniz. Teşekkürler. Herkese acil şifalar... Kan Arayanlar / Vermek İsteyenler İçin İnternet Portalı | |
|
| | #49 (mesaj-linki) | |
tabiki boyle bi konuda bende varim... 24.06.2006 tarihi itibariyle ist.de ikametteyim... O RH - olarak.... mail adresim konu sahibine iletilmistir... bykatip | |
|
| | #50 (mesaj-linki) | |
A RH - Ankara... Daha önce birkaç kez verdim, birinde bayıldım... Lütfen yalnızca acil durumlarda kan talebinde bulununuz... | |
|