| | #1 (mesaj-linki) | |
| Kan Verebilirim
sevgili dostlar bu bölüme lazım olması durumunda kan vermek isteyen dostlarımız mesaj bırakmalarını rica ediyoruz ! sevgili dostalar bilgilerinizi buraya giriniz bilgileriniz tamamıyle gizli tutulacaktır hiç bir şekilde üçüncü şahıslara verilmeyecektir. bilgilerinizi bana da e-mail yoluyla yollayabileceğiniz gibi burada da yayında kalmasını isteyebilirsiniz. sağlıklı günler dileriz msxlabs ailesi özel mesaj yollayabilirsiniz ! Son Düzenleyen _cesminaz_; 3 Hafta Önce @ 17:42. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| kan verebilirim
konuyu başlatan ben olduğum için bu konuda ilk benim mesaj bırakmam bekleniyor olabileceğini düşünerek açılışı yapıyorum vatana millete hayırlı olsun 0 rh + (pozitif) kemal yazıcı Son Düzenleyen _cesminaz_; 3 Hafta Önce @ 17:42. | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Kan grubum B Rh + Ancak düzenli olarak ilaç alma mecburiyetim olduğunu belirtmek zorundayım.. mail adresi bizde mevcut(Bykatip) Son Düzenleyen ByKatip; 04-12-2005 @ 12:51. | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Son Düzenleyen _cesminaz_; 3 Hafta Önce @ 17:42. | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |||||
|
Bykatip bu kan için bir istek olsa bana başvurabilirsin yabancı değil artı kendisi de uyarıldı zaten sana mesaj geçecek > saygılar > HerCahi mail adresi bizde mevcut (Bykatip) Son Düzenleyen ByKatip; 04-12-2005 @ 12:48. | |||||
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| dostlar ısrarla belirtiyoruz mail adresi belirtin diye mail adresi belirtilmeyen mailler silinecektir. | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| 0 RH (+) _BURSA mail adresi bizde mevcut (Bykatip) Son Düzenleyen ByKatip; 04-12-2005 @ 12:44. | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
| Son Düzenleyen _cesminaz_; 3 Hafta Önce @ 17:42. | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Kan Verebilirim
O RH + POZİTİF SEVGILI ARKADASLAR BENIM KAN GRUBUM BU SEBEPLE KAN LAZIM OLURSA PLS BENI CEPTEN ARAYA BILIRSINIZ 0 537 589 90 66 Son Düzenleyen _cesminaz_; 3 Hafta Önce @ 17:42. | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Kan Verebilirim A RH (+) POZİTİF 0537 657 02 32 antalya Son Düzenleyen _cesminaz_; 3 Hafta Önce @ 17:43. | |
|