Arama


GÜLGECELER - avatarı
GÜLGECELER
Ziyaretçi
20 Haziran 2008       Mesaj #3
GÜLGECELER - avatarı
Ziyaretçi
Saç toplama şeklinizi yumaşak buklelerle aşağıdaki gibi zenginleştirebilirsiniz. Sizce de şık bir bukleli saç topuzu değil mi?
BukleliSacTopuzu2

Resimdeki saç modelini özel gecelerde kullanabilirsiniz. Özellikle abiye kıyafetlerinizde saçlarınızın aralarına takacağınız bir çiçek yada bir taş ile şıklığınızı tamamlayabilirsiniz. Basit bir topuzla bile olsa takacağınız süslü bir aksesuar ile gecenin en gözde hanımı olabilirsiniz. Sizce de topuzlu bu saç modeli güzel değil mi?
NisanTopuzu1

NisanTopuzu2




Aşağıdaki
saç modeli de eğer saçlarınız uygunsa gerçekten de özel gecelerde uygulanabilecek bir model. Farklı bir saç toplama şekli olarak karşımıza çıkıyor…

SacToplamaStilleri1 SacToplamaStilleri2



Örgülü saç modelleri
, okul yıllarından beri sıklıkla kullanılan bir saç stilidir. Örgü saç modelininin modern hali ise balıksırtı saç modelidir. Üçlü örgüye görünüm itibari ile benzese de teknik olarak saç farklı örülür.
Saç örgü tekniklerinden
birisi de kılçık örgüsüdür. Kılçık saç örgüsü de ikili olarak örülür. Birbiri üzerine eklenerek örülür. İleriki zamanlar da bu saç modelinin videosunu yayınlayacağız.
Bu görmüş olduğunuz resimlerde balıksırtı örgüsükullanılmıştır. Balıksırtı saç modeli taç şeklinde örülmüştür. Topuza farklı bir şıklık ve mahsumiyetlik katmıştır. Okul yıllarının vazgeçilmez saç örgüsü şimdi ise topuzlarımızda yer almakta.
orgulusac1orgulusac2
orgulusac3
Son düzenleyen Efulim; 11 Kasım 2011 16:36 Sebep: açık linkler kapatıldı.