Arama

Oğuzhan Koç - Tek Mesaj #1

The Unique - avatarı
The Unique
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2008       Mesaj #1
The Unique - avatarı
Kayıtlı Üye
Oğuzhan Koç Kimdir?

13.05.1985’te Erzincan’da doğdu.8 yaşında Bursa Devlet konservatuarı hocalarıdan müzik eğitimi almaya başladı.Orta ul ve lisede amatör olarak tiyatro ile ilgilendi.Bir yandan müzik çalışmalarına devam eden Oğuzhan 2007 yılında Bkm Atölye Oyuncularına katıldı.Halen İstanbul Üniversitesi Antropoloji Bölümünde öğrenimine devam etmektedir.Şu anda Çok Güzel Hareketler Bunlar komedi programında onu görmektesiniz.

Kendini bildi bileli müzikle ilgilenmektedir.. 6 yıl kadar türk sanat müziği eğitimi almıştır.. sölediği şarkılara kendi nağmelerini katarak sizi sizden alabilir...
Çakırkeyf grubundan ayrı olarak kendi solo albüm çalışmalarına başlamıştır.. daha şimdiden gül ki adlı şarkısı internet sitelerinden birçok insana ulaşmış durumdadır...çıkaracağı albümüyle de tüm Türkiye'nin onu ve şarkılarını çok seveceğinden grup arkadaşlarının hiç şüphesi yoktur...Tabi biraz endişe vardır ama kesinlikle bir şüphe değildir bu...korku mu? asla!...belki de kocaman bir kuşku...istanbul üniversitesi antropoloji bölümü öğrencisidir..
internette dolaşan gül ki sevgilim adlı parça da kendisine aittir.

Suanda hep oyunculuk hemde müzikle uğraşıyor.

Çok Güzel Hareketler Bunlar programında oyuncu-yazar olarak tiyatro
yasamına devam edıyor..


Oğuzhan Koç - Gül Ki Sevgilim
Bir bildiğim varsa hiç bir şey bilmediğimdir. (: