Arama

İbret Verici Resimler - Tek Mesaj #5

fortune - avatarı
fortune
Ziyaretçi
2 Eylül 2008       Mesaj #5
fortune - avatarı
Ziyaretçi
resimlerin çogu amacına uygun.ancak bir şeyler aklıma takıldı.

öncelikle şunu belirtmek isterim, yanlış bir anlamaya sebep olmamak için.

1 . Neden hep Arapça harflerle Tanrı'nın adı yazılı? başka dillerde karşılıgı yok mu?Fransızca,Çince,Rusça,Türkçe, vs vs vs.. hatta en azından o falan resmin bulundugu ya da ortaya çıktıgı ülkenin diliyle alfabesiyle olamaz mıydı? Arapça bilmeyen birisi nerden bilecek bunun anlamını? sıradan bir şekil sanmaz mı? ve daha bunların benzeri onlarca soru....belki bir muhatap bulmasa da sordum işte öylesine...

2 . Az üstte mucipari birşeyler demiş ama hakkında, şu ''18'' yaşındaki kız !!?? hangi şehirde ve hangi hastanede öğrenmemiz mümkün mü? özellikle ziyaret edecegim.

3 . Gene çok önceki sayfalarda mezardan çıkarılan 18 yaşında mı ne bir gencin cesediyle ilgili;( tabi mümkün degildir demiyorum)
18 yaşına kadar ne kadar kötü şeyler yapmış ki haketmiş o hale gelmeyi?? tabi varsa gerçekten öyle bir işkence mezarda?? Ve, babasının dedigi o şöyle serseriydi böyle serseriydi vs gibi zımbırtılarla Tanrı'nın karar verecegini sanmıyorum. ama çok da bilgim yok tabi ki bu konuda da...babası neden otopsi istemiş? şüphelenmiş!! var belki de bir şeyler,ölmeden önce olan.Bu ülkede de birçok '''İNSAN''' hakkı ve degeri bilinmeyen ülkede de nice bedenler işkencelerle öldürülüp gizli mezarlara gömülmüyor mu? çok çok azı ortaya çıkarılan!!

4 . Yıkılmayan cami resimleri montaj olabilme olasılıgının ötesinde gene arkadaşın belirttigi gibi, yıkılanlar da var.onlara ne diyeceksiniz??

5 . 19 safsatasına hiç deginmek istemiyorum..elimi yorduguma degmez.

''şimdilik bu kadar.''

demek isterdim ama ABD' de vslerde havuzlu hurili köşklerde boyun ve göbek şişiren oturan ....ları degil de burada çok az yer almış olan insanın kanını donduran,omuzlarını titreten ''SİYAH ADAMIN ÜLKESİ AFRİKA'' !! resimlerine baksak,hatta olanak bulup gidip gelsek Bodrum'larda Şam ülkesinin başkanını konuk edecegimize,,,daha çok ADAM pardon ''İNSAN'' oluruz.....

belki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

herkese saygılarımla...fortune.



O 'nun NIKE 'ı
Son düzenleyen Safi; 3 Mart 2016 03:23 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi