Arama


The Unique - avatarı
The Unique
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2008       Mesaj #1
The Unique - avatarı
Kayıtlı Üye
Okulumuz
1941'de Köy Enstitüsü olarak bozkırın ortasında yeşeren Hasanoğlan Atatürk Anadolu Öğretmen Lisesi görenlerikendine hayran bırakıyor. Kara tahtanıntarihe karıştığı bu lisede okul aile işbirliğini ulaştığı boyut başarıyı da beraberinde getiriyor.Okulumuz, Hasanoğlan Köyü'nün 690 dönümlük bir arazisinde kurulmuştur.
Müfredat Laboratuar Okulu projesi uygulanmaktadır.Yeterli miktarda kütüphane, laboratuar, çalışma odası gibi öğrencilerin daha iyiçalışabilecekleri yerler mevcutturve daha da açılmaktadır. Ayrıca okulumuz çok geniş bir yeşillik alana sahiptir. Sadece 273 dönümarazisi çamlık ve meyve bahçelerine ayrılmıştır. Aynı zamanda, MLO projesine göre, her öğrenciye tek kişilik özelsıra, dolap gibi gerekli eşyaların verilmesinin yanında, tepegöz, bilgisayar gibi gelişmiş araçlar da kullandırılmaktadır.Yatakhanekapasitesinden ise öğrencilerimizin çoğu yararlanmaktadır.
Ayrıca okulumuz, değişik sportif bilgisel faaliyetlerde de göz ardı edilmeyecek başarılar kazanmıştır.Bu geçen başarılar arasında bilgi yarışmalarında, Ankara birinciliği, bölge üçüncülüğü gibi büyük başarılar da bulunmakta ve bu başarılara her yıl da yenisi eklenmektedir. Ayrıca resim ve folklor alanında da çeşitli il ve ilçe birincilikleri de alınmıştır.Çocuklarımızın daha sosyal yetişmeleri için ise belirli zaman aralıklarıyla eğlence ve gezi gibi sosyal etkinlikler de düzenlenmektedir.Bu etkinlikler, sadece çocukları derslerin ağırlığındankurtarmakla kalmayıp, gelecekte daha belirgin ve etken bir kişiliğe sahip olmasını sağlar.

hasanoglan
Bir bildiğim varsa hiç bir şey bilmediğimdir. (: