Arama


nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
4 Kasım 2008       Mesaj #6
nünü - avatarı
Ziyaretçi
Doğru Fondoteni Bulamayanlara

fon0
Sonbaharda daha az ışık olduğundan cildiniz daha solgun görünebilir. Cildinizin doğal ışıltısını korumak için yazın kullandığınız fondoteni daha yoğun, kremsi yapıda ve içeriğinde ışık yansıtıcı özelliği olan bir fondoten ile değiştirmeniz gerekiyor. Evet bayanlar ne yazık ki, cildimizin daha nemli kalması ve daha canlı görünmesi için bir kalkan görevi gören fondotenlere ihtiyacımız şüphesiz var. Fondoten seçimi yaparken dikkat etmeniz gereken en önemli şey cildinizin rengine uyumu. Pürüzsüz bir görünüm arzularken soluk bir palyaço gibi görünmek istemiyorsanız ışıltılı bir sonbahar ürünü seçmenizde yarar var. Giorgio Armani'nin Hydra Glow fondoteni içerisindeki parlaklık veren kapsüller ile yüzünüze mükemmel bir ışıltı veriyor. Harvey Nichols mağazalarından 114 YTL'ye alabileceğiniz fondoten ile sivilce ve lekelerinize elveda derken ışıltılı bir cilde de sahip oluyorsunuz.
fon1
Kapatıcıları uygulamanın diğer bir püf noktası ise teninizin canlı görünmesini sağlamak için yüzünüzde doğru noktalara uygulamanız. Aydınlatıcı ürününü göz kapaklarına ve elmacık kemiklerinizden şakaklarınıza doğru uygularken, T bölgesine asla uygulamamanız gerekiyor. Aksi takdirde ışıltılı bir cilt yerine yağlı bir görünüm ile karşı karşıya kalabiliyorsunuz. Özellikle yağlı T bölgesine sahip bayanlar için ideal olan Bobbi Brown Concealer kapatıcı kremsi yapısı ile sizi bu dertten kurtarıyor. Harvey Nichols mağazalarından bulabileceğiniz ürünün fiyatı 53 YTL.
fon2
"Ayol ben bu kadar uğraşamayacağım bana şöyle bir kapatıcı verde hem yağlı yerlerin yağını alsın birde kuru yerleri nemlendiriversin" diyorsanız, Clinique Superbalanced kapatıcı sizler için yaratılmış! Ciltteki yağlanmaları azaltırken bir taraftan da ihtiyaç olan bölgeleri nemlendirerek herkesi şaşırtan bir ürün. Kuru olan bölgeleri rahatlatırken, yağlı bölgelerinde uzun süre canlı ve pürüzsüz görünmesini sağlayan ürünün diğer bir özelliği de ince çizgilerin görünmesini en aza indirgiyor. Çok yönlü, mükemmel bir etkiye sahip olan bu ürünün fiyatı ise 70 YTL.