Arama


MeLL - avatarı
MeLL
Ziyaretçi
13 Şubat 2009       Mesaj #2
MeLL - avatarı
Ziyaretçi
İptal olmuş derken tamamiyle kapanmışmı?Tamamiyle kapanmış ise(yani bunun için sanıyorum hesabınızı kapattıktan sonra 120 gün giriş yapmamış olmanız lazım(daha fazla da olabilir))...Bu durumda aynı adresinizle tekrardan mail açmanız mümkün oluyor...


Alıntı
ahmetgns adlı kullanıcıdan alıntı

Kapattığınız hesap @live.com, @msn.com, @hotmail.com gibi ayrılmış bir etki alanının parçası ise yani bir Windows Live Hotmail posta kutusuna sahipse, gereken süre beklenmeden kapatılamaz. Kapatmaya çalıştığınızda "Hesap kapatılamıyor. Bu hesapla ilişkilendirilen bir Windows Live Hotmail hesabı olduğundan bu hesabı hemen kapatamazsınız." uyarısı alırsınız. Uyarının devamındaki bağlantıya, "Microsoft hesabınızı kapatın"a tıklarsanız Windows Live Hotmail hesabınızı kapatabilirsiniz, o andan itibaren size artık e-posta gönderilemez. Ancak 120 gün içinde oturum açıp geri etkinleştirebilirsiniz. 120 günden sonra hesap tamamen kapatılıp hesap adı başkalarının kullanımına açılabilir.

Kapattığınız hesap yukarıdaki etki alanlarından bağımsız özel bir etki alanına sahipse o Windows Live hesabı anında kapatılır.