Arama

Hadise Açıkgöz - Tek Mesaj #4

KisukE UraharA - avatarı
KisukE UraharA
VIP !..............!
8 Mart 2009       Mesaj #4
KisukE UraharA - avatarı
VIP !..............!
Hadise Açıkgöz
Ad:  hadise.jpg
Gösterim: 3404
Boyut:  15.1 KB
Hadise, Eurovision TV’ye verdiği röportajda Sertab Erener’i çok sevdiğini söyledi. Genç şarkıcı; 12-16 Mayıs tarihleri arasında Moskova’da yarışacak.
Röportajının videosu 38 bin kez 'tık'landı!
Hadise'nin Eurovision TV'ye verdiği röportajın videosu, internette kısa sürede 38 bin kere tıklandı. Hayranları, Hadise'yi çok sempatik buldu..
sp
Türkiye'yi 'Düm Tek Tek' şarkısıyla Eurovision'da temsil etmeye hazırlanan Hadise, yurtdışında yoğun ilgi görüyor. Şarkıcının bir ay önce Eurovision TV'ye verdiği röportajın videosu, kısa sürede 38 bin kez tıklandı! Hadise, hem kendini hem de şarkısını tanıttığı videoda; Eurovision için hazırladığı diğer iki şarkıyı albümünde seslendireceğini söylüyor.

Benim için hediye oldu
Sempatik tavırlarıyla puan toplayan seksi şarkıcı; 'çok tıklanan' röportajında şunları anlatıyor: "İnsanları eğlendirmeyi seviyorum. 2009'da Eurovision'un bir parçası olmak benim için bir hediye. 'Düm Tek Tek', Eurovision konseptine çok uygun bir şarkı ve beni de yansıtıyor. Ama diğer iki şarkı da çok iyiydi. Muhtemelen onları albümüme koyacağım. Belki de single yaparım. 'Düm Tek Tek' aslında kalbimizin ritmidir. Türkçe'de biz öyle deriz..."
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Gerçekçi ol imkansızı iste...