Arama


MesirKentli - avatarı
MesirKentli
Ziyaretçi
30 Mart 2009       Mesaj #2
MesirKentli - avatarı
Ziyaretçi
1985 Yılında Amasyada doğdu. Aslen Trabzon ilinin dernek Pazarı ilçesinden. Müzik hayatına babası Kenan Ustasesin vesilesiyle dogal olarak küçük yaşlarda başlamış oldu. Orta Okul yıllarında Bağlama dersi almaya başlamışdı bile,Aynı zamanda 1999 yılında Ses yarışması ödülünü aldı.
O yıllarda 3-4 Yıl sürecek noto, solfej, balgama ve repartuvar dersleri almaya başladı.
Müzik, hayatının vazgeçilmezi çoktan olmuştu.
Lise Yıllarında İsmail TÜRÜT, Cengiz KURTOĞLU ve Hasan TOPALOĞLU ile tanışıp ilk kasedi olan "Havvam Havanırsın'"ı SİNDOMA Müzik etiketiyle çıkarttı.Havvam Türküsünü İsmail Türüt'le beraber düet yaparak okudu, 2001 Yıllında bu kasedi en çok saten kasetler katogoresinde yerini alarak ona birçok ödül kazandırdı.
Daha sonra 2. Kaseti Kime Hava atarsın, 3. Kasedim Tut Beni,4. Kasedim Sana Diyorumla Siz sevenlerinin huzurunda oldu. Kasetlerinde Kendi bestelerini okumak onun için ilk planda geliyor.Aynı zamanda Tüm Kasetlerinin Yönetmenliginide Kendi yaptı.Hayatta en çok deger verdigi şey ailesidir.Tüm boş zamanlarını ailesiyle geçiriyor.Babası Bu yoldaki en büyük destekçisidir ve aynı zamanda menajerligini yapan abisi Dursun Çagrı Ustases'te ona bu yolda yoldaş olmuştur..