Arama


Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Nisan 2009       Mesaj #4
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Vistada takvim yok. Bu nedenle takvim aramayın.


Sistem Geri Yükleme, daha önceki bir tarihe ait sistem dosyalarını bilgisayarınıza geri yüklemenize yardımcı olur. Bu, e‑posta, belgeler veya fotoğraflar gibi kişisel dosyalarınızı etkilemeden bilgisayarınızdaki sistem değişikliklerini geri alma yoludur.
Bazen, bir program veya sürücü yüklemesi bilgisayarınızda beklenmeyen bir değişikliğe veya Windows'un kararsız davranmasına neden olabilir. Genellikle, programı veya sürücüyü kaldırmak sorunu giderir. Kaldırma işlemi sorunu gidermezse, bilgisayarınızın sistemini her şeyin düzgün çalıştığı önceki bir tarihe geri yüklemeyi deneyebilirsiniz.
Sistem Geri Yükleme, bilgisayarınızda düzenli aralıklarla geri yükleme noktaları oluşturmak ve kaydetmek için Sistem Koruma adındaki özelliği kullanır. Bu geri yükleme noktaları, Windows'un kullandığı kayıt defteri ayarları ve diğer sistem bilgileriyle ilgili bilgileri içerir. Ayrıca, geri yükleme noktalarını el ile de oluşturabilirsiniz.
Sistem Geri Yükleme, kişisel dosyaları yedeklemeyi hedeflemediğinden, silinmiş veya hasar görmüş bir kişisel dosyayı kurtarmanıza yardımcı olamaz. Kişisel dosyalarınızı ve önemli verilerinizi bir yedekleme programı kullanarak düzenli olarak yedeklemelisiniz.
Başlat düğmesi GetOpenContentaspx?assetID4f6cbd09 148c 4dd8 b1f2 48f232a2fd33&ampDocumentSettr TR&ampRenderKeyXML, Tüm Programlar, Donatılar, Sistem Araçları ve ardından Sistem Geri Yükleme'yi tıklatarak Sistem Geri Yükleme'yi açın.‌ GetOpenContentaspx?assetID18abb370 ac1e 4b6b b663 e028a75bf05b&ampDocumentSettr TR&ampRenderKeyXML Yönetici parolası veya onay istenirse, parolayı yazın veya onay verin.