Arama

Michael Jackson - Tek Mesaj #10

RuffRyders - avatarı
RuffRyders
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2009       Mesaj #10
RuffRyders - avatarı
Kayıtlı Üye
Vefat eden pop yıldızının ardından geniş bir otomobil koleksiyonu sahipsiz kaldı.



Pop müziğin en büyük yıldızlarından birisi olan Michael Jackson dün evinde geçirdiği kalp krizi neticesinde vefat etti. Ancak onun ardından özellikle limuzinlerin ağır bastığı bir otomobil koleksiyonu ortada kaldı. Jackson’nın çok sayıda borcunun olması sebebiyle bu otomobillerin akıbeti merak konusu.


Bazı uzmanlar açık artırma ile satılıp borçların ödeneceğini söylerken bazılarıysa otomobillerin müzede sergileneceğini iddia ediyor. İşte pop yıldızından geriye kalanlar.


Michael Jackson’un koleksiyonu ağırlıklı olarak limuzinlerden oluşuyor. Bunların en değerlisiyse 1999 model Rolls Royce Silver Seraph… İç mekanı Jackson tarafından bizzat tasarlanan araçta 24 ayar altın kullanılmış. Hatta bu aracı gören pek çok kişi içinin Versay sarayını andırdığını belirtiyor. Bu otomobilde 322hp güç üreten 5.2 litre hacminde bir motor görev yapıyor.

Jackson’un bir diğer değerli aracıysa 1990 model Rolls Royce Silver Spur 2 modeli. İçi beyaz deri ve siyah kumaşla kaplanan aracın camlarındaysa beyaz güneşlikler kullanılmış.

Koleksiyonun başka bir parçasıysa 1988 model Lincoln Town Car modeli. Dördüncü limuzinse 1954 model Cadillac Fleetwood… ‘Bayan Daisy ve Şöförü’ filminde de kullanılan bu aracın eğer bir açık artırma düzenlenirse büyük ilgi görmesi bekleniyor. Jackson’un ayrıca HIStory albümünün turnesinde kullandığı 1997 model Neoplan otobüsü de bulunuyor. Bu otobüste birbirinden bağımsız çok sayıda koltuktan başka granit, altın ve porselenden imal edilen bir de banyo konumlandırılmış.

Jackson’un yukarıda saydığımı araçlara göre değersiz sayılabilecek diğer araçlarıysa 1993 model Ford Econoline, 1986 model GMC High Sierra, 1988 GMC Jimmy ve 1909 Detamble Model B Roadster replikası olarak sıralanıyor. Pop yıldızının bir de 2001 model Harley Davidson polis motosikleti bulunuyor.

Son düzenleyen Safi; 23 Ekim 2015 02:52