Arama


nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
2 Ağustos 2009       Mesaj #8
nünü - avatarı
Ziyaretçi
Değişikliğe Saçlardan Başlayın
Biz kadınlar şüphesiz değişikliklere bayılırız. Kadınların hayatlarında bir değişiklik yapacakları zaman önce saçlarından başladıkları söylenir. Siz de bu söze katılıyor ve hayatınızdaki monotonluktan sıkılıyor, değişiklik arıyorsanız, değişikliğe saçlarınızdan başlamaya ne dersiniz? Kendinize yepyeni ve taze bir sonbahar görünümü bulmak için çok uzağa gitmenize gerek yok. Sizin için hazırladığımız yazımıza bakıp kendinize yakışacak en uygun modeli çok rahat belirleyebilirsiniz. Saçımı yıkarım, çıkarım tarzında bir hayatınız varsa, sizlere bob kesim modelini şiddetle öneriyoruz. Özellikle Victoria Beckham'ın moda dünyasına kattığı bu saç kesimi uzun süre tüm modacıların gözdesi oldu. Yalnız kıvırcık tipte bir saç yapınız varsa bu kesim sizler için pek uygun olmayabilir ve kabarık bir görünüm ile karşılaşabilirsiniz. Çenenin altına doğru incelen saç kesiminiz, yüzünüzü olduğundan zarif ve seksi görünüm ile buluşturabilir.


Uzun saçlarım sürekli pırasa gibi bir görünüme bürünüyor ve bu şekilde paspal paspal gezmekten bıktım diyorsanız katlı bir saç kesimi sizi kendinize getirecek en güzel modellerden biri. Katlı modeller ile stilinizi yenilerken, kestirmeye kıyamadığınız uzun saçlarınıza da netlik vermekle kalmıyor, yüzünüzü de olduğundan daha uzun gösterebiliyorsunuz.


Kahkülün 80'lerin modası olduğunu da kim söylemiş? Şu sıralar bir çok ünlünün "cool" görüntüsünün yapı taşı olan kahküller hippili kızlardan bu yana hiç bu kadar tutulmamıştı. Sonbahar-Kış sezonunun defilelerinde vazgeçilmez saç modeli haline gelen kahküllerin geniş alınlı bayanların hayatını kurtardığı da bir gerçek. Tek sahip olmanız gereken biraz cesaret.