Arama

Kıraç - Tek Mesaj #9

_cesminaz_ - avatarı
_cesminaz_
Ziyaretçi
2 Eylül 2009       Mesaj #9
_cesminaz_ - avatarı
Ziyaretçi
Kıraç: Iraz Elif'in Gazzeli bir kardeşi olsun istiyorum

Filistinli bir çocuk evlat edinmek için Başbakan'a mektup yazdım

kirac3 Çok sayıda sanatçı, Gazze'de yaşanan dramdan sonra Kızılay vasıtasıyla oradaki çocukları evlat edinmek istedi. Siz de bu sanatçılardan birisiniz. Nasıl bir girişimde bulundunuz?


Savaş sahnelerini gördüğümde dünyadan soyutlanıyorum. Algılayamıyorum. Bir bebek ölmemeli. Evrensel mekanizma buna niçin izin veriyor? Ben anlamıyorum. İşte bu yüzden Gazzeli bir çocuk evlatlık edinmek istedim. Ama bunu basın mensuplarına hiçbir yerde söylemedim. Arkadaşlarımla ne yapabiliriz diye düşünürken böyle bir fikir çıktı ortaya. Bu, sabah programlarında gündeme gelecek bir konu değil. Başbakan'a, Baykal'a ve Kızılay'a mektup yazdım. Davos'ta yaşanan olaydan iki gün önce yazmıştım. Şimdi sabırsızlıkla cevap bekliyorum. Filistin'den çocuk almak çok zor ve meşakkatli. Mektupta, "Bu çocuklar bütün dünyanın sorumluluğunda, hepimizin çocukları. Medeni dünyanın bu çocuklara sahip çıkması gerek." dedim. Filistin'den 1.000 çocuk Türkiye'deki aileler tarafından evlat edinilse inanın Ortadoğu'nun kaderi değişir.

Gazze'de anne ve babasını kaybetmiş bir çocuğu evlat edinmek için Başbakan'dan mektupla yardım isteyen Kıraç, 'baba' olmanın hayalini kuruyor...
Kiracweb.net
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.