Arama


asla_asla_deme - avatarı
asla_asla_deme
VIP Never Say Never Agaın
4 Temmuz 2006       Mesaj #1088
asla_asla_deme - avatarı
VIP Never Say Never Agaın
<>Hintli bir yasli usta, çiraginin sürekli herseyden sikayet etmesinden bikmistir. Birgün çiragini tuz almaya gönderir. Hayatindaki herseyden mutsuz olan çirak, döndügünde, yasli usta, ona bir avuç tuzu, bir bardak suya atip içmesini söyler.
Çirak, yasli adamin soyledigini yapar ama içer içmez agzindakileri tükürmeye baslar. Tadi nasil?" diye soran yasli adama öfkeyle "aci" diye cevap verir. Usta çiragini kolundan tutar ve disari götürür. Sessizce az ilerdeki gölün kiyisina giderler ve çiragina bu kez de bir avuç tuzu göle atip, gölden su içmesini söyler.
Söyleneni yapan çirak, agzinin kenarlarindan akan suyu koluyla silerken usta, ayni soruyu sorar: "Tadi nasil? " "Ferahlatici" diye cevap verir genç çirak. Tuzun tadini aldin mi?" diye sorar yasli adam, " hayir" diye cevaplar çiragi. Bunun uzerine yasli adam, suyun yanina diz çökmüs çiraginin yanina oturur ve söyle der: "Yasamdaki acilar tuz gibidir, ne azdir, ne de çok. Acinin miktari hep aynidir. Ancak bu acinin siddeti, neyin içine konulduguna baglidir. Acin oldugunda yapman gereken tek sey aci veren seyle ilgili hislerini genisletmektir. Onun icin sen de artik bardak olmayi birak, göl olmaya çalis ."
Bu güzel nasihattan tam bir ay sonra çirak ölür.
Meger göl kenarindaki fabrikanin zehirli atiklari göle boş a l maktadir. Bunun üzerine Hintli yasli usta söyle der: "Has*****rr..."

Şeytan Yaşamak İçin Her Şeyi Yapar....