Arama

Jacob Black - Tek Mesaj #1

KisukE UraharA - avatarı
KisukE UraharA
VIP !..............!
31 Ekim 2009       Mesaj #1
KisukE UraharA - avatarı
VIP !..............!
Jacob Black
MsXLabs.org
Jacob20Black
Jacob Black, Stephenie Meyer tarafından yaratılan Alacakaranlık'ta yer alan hayali bir karakterdir. Amerikan yerlilerinin oluşturduğu La Push'taki Quileute kabilesinin bir üyesidir, yani Forks, Washington'da yaşamaktadır. Serinin ikinci kitabında atalarından gelen bir kurt adam olma yeteneğine sahip olduğunu fark eder. Alacakaranlık ve Yeniay'da Taylor Lautner tarafından canlandırılmıştır.

Ortaya Çıkışı
Stephenie Meyer'a göre, Jacob ilk başta Alacakaranlık'ta Bella'nın Edward'ın sırrını öğrenmek için kullandığı bir aracıydı. Fakat daha sonra bu karakter Meyer, yayınevi ve editörü tarafından o kadar sevildi ki, serinin ikinci kitabı Yeniay'da daha fazla yer vermeye karar verdiler. Meyer, karakteri "Yeniay'ın bana verdiği en iyi armağan." şeklinde nitelendirmiştir.
"Jacob, benim bir yan karakteri ön plana çıkarmaya başladığım ilk deneyimimdir. İlk başlarda Jacob sadece ilk kitabın altıncı bölümünde ortaya çıktığında bile canlı bir karakterdi. Onu sevdim, bu yüzden ona az yer veremezdim."
Meyer, Yeniay 'da Jacob'ı daha çok ön plana çıkardıktan sonra, o zamanlar düzeltmekle uğraştığı ilk kitaba geri dönüp Jacob ve babası Billy'ye daha çok yer verdiğini söyledi.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Gerçekçi ol imkansızı iste...