Arama

Ata Sporumuz Güreş - Tek Mesaj #23

Mystic@L - avatarı
Mystic@L
Ziyaretçi
14 Temmuz 2006       Mesaj #23
Mystic@L - avatarı
Ziyaretçi

TÜRKiYE GüREŞ FEDARASYONU..


MsXLabs.org

Güreş Federasyonumuz son üç yılın yıllık Uluslar arası Şampiyonalarında 150 madalya ortalama sayısını ,2005 yılında 258 madalyaya çıkarmış ve 2 sporcumuz Dünya Şampiyonu olmuştur.

2006 yılına iyi bir başlangıç yapan Güreş Milli takımlarımız ilk defa Greko-Romen Dünya Kupasında takım birinciliği kazanmasının yanında Uluslararası Vehbi Emre ve Yaşar Doğu Güreş Turnuvasında ve Uluslararası Polonya Greko-Romen Güreş Turnuvasında Takım birinciliğini güreşte güçlü ülkelerle yarışarak elde etmiştir.

Federasyonumuzun lisanslı sporcu sayısı göreve başladığımızda 19 bin civarındayken şu anda 33 bine çıkarılmıştır. Bu esnada federasyonumuz faaliyetlerine katılan kulüpler de de aynı oranda artış sağlanmıştır. İlk defa 2006 yılında Büyükler 2. Lig ve Yıldızlar Ligi deplasmanlı olarak yapılmaya başlanmıştır. Vakıfbank Sponsorluğu ile Güreş liginde ilk 3'e girecek kulüplere ödül verilecektir. Federasyonumuz alt yapıyı güçlendirmek için 40 MEB, PİO ve YİBO projesini başlatmıştır.

Federasyonumuz çalışmalarında bazı yönetim kurulu üyeleri gerekli zamanı ayırmadıklarından dolayı güreş sporumuz federasyon çalışmalarında faydalı olmamışlardır.

Bu nedenle bazı yönetim kurulu üyelerini değiştirme fikrimi yine bazı yönetim kurulu üyeleri ile paylaşarak Federasyon Yönetim Kurulunda değişiklik yapacağımı açıklamıştım

Altı yönetim kurulu üyesinin istifa ederek yönetimi yeniden oluşturmama yardımcı olduklarından dolayı kendilerine teşekkür eder.yaşamlarında başarılar dilerim.

Son düzenleyen _Yağmur_; 10 Haziran 2016 14:43 Sebep: Sayfa düzeni