Arama


TUZCUAY - avatarı
TUZCUAY
Ziyaretçi
20 Kasım 2009       Mesaj #4
TUZCUAY - avatarı
Ziyaretçi
YENGEÇ - BALIK veya BALIK-YENGEÇ

Yengeç ve Balık arasında uyumlu bir ilişki vardır. Yengeç insanı hassas, duygusal ve romantiktir. Derin duygulara sahiptir. Çevresindeki her şeyi yüreğinin sesiyle yorumlar. Balık burcu da sempatik, duygusal, hassas ve romantiktir. Her iki burç da su grubundandır. Birbirlerinin arzu ve isteklerini anlayabilir ve bunlara karşılık verebilirler. Balık insanı ince düşünür ve sevdiği kişiyi mutlu etmek ve şımartmak için elinden gelen çabayı gösterir. Onu kırmamak için özellikle çaba gösterir. Balık'ın sanatsal yönü çok kuvvetlidir. Her iki tip de birbirlerinin duygusal değişimlerini kolaylıkla anlayacak ve birbirlerine uyum göstereceklerdir. Yalnız Balık burcu insanının hayalperest bir yanı da vardır. Bu konuda Yengeç'in onu yönlendirmesi gerekir. Seksüel açıdan duygusal, romantik ve arzuludurlar. Uzun vadede çok uyumlu ve mutlu bir ilişkileri olacaktır.


ASLAN - ASLAN

İki Aslan arasında çok uyumlu bir ilişki olabileceği gibi tamamen uyumsuz bir ilişki de olabilir. Hem kadın, hem erkek burç ateş grubudur ve aynı burçtan kadın ve erkeğin birçok ortak noktaları olabilir. Her ikisi de hareketli, neşeli, girişken ve romantiktir. Hayatın güzelliklerine, gösterişe ve lükse oldukça düşkündür. Aynı zamanda da gururludur. Sadakat ve dostluk duyguları oldukça kuvvetlidir. Birlikte vakit geçirmekten fazlasıyla keyif alırlar. Birbirlerinin duygu ve düşüncelerine anlayış gösterdikleri müddetçe arzu ve isteklerine karşılık verebileceklerdir. Eğer gururları nedeniyle birbirlerinin üzerinde baskı kurmaya çalışırlarsa anlaşamazlar ve birbirlerinden uzaklaşırlar. Seksüel anlamda her iki taraf da arzulu ve isteklidir. Uzun vadede çok iyi iki dost olabilirler, fakat uyumlu bir ilişki yakalayabilmeleri zordur.


ASLAN - BAŞAK veya BAŞAK-ASLAN

Aslan ve Başak arasında pek uyumlu bir ilişki olmaz. Aslan hareketli, neşeli, girişken ve romantiktir. Hayatın güzelliklerine, gösterişe ve lükse oldukça düşkündür. Aynı zamanda da gururludur. Başak ise akıllı, sevecen, iyi niyetli, güvenilir ve detaycıdır. Bir kez sevdiği zaman güvenilir ve sadık bir aşık olacaktır. Munis bir mizacı vardır. Kendini ifade ederken direkt bir dil kullanır. Hoşuna gitmeyen konularda çekinmeden eleştiri yapar ve kırıcı da olabilir. Bu onun kötü niyetinden değil içten olmasından kaynaklanmaktadır. Fakat Başak burcunun bu detaycı ve düzene düşkün mizacı Aslan burcunu rahatsız eder. Çünkü Aslan içinden geldiği gibi davranmayı sever ve kısıtlanmaktan hoşlanmaz. Seksüel açıdan Aslan oldukça tutkulu ve arzuludur. Oysa Başak burcunu ateşlemek için itici bir güç gerekmektedir. Başak, Aslan'ın başına buyruk davranışlarını kolay kolay kabullenemez. Eğer birbirlerine anlayış gösterirlerse iyi bir ilişkileri olabilir. Başak, Aslan'ın kendini güvende hissetmesi için elinden geleni yapacaktır.


ASLAN - TERAZİ veya TERAZİ-ASLAN

Aslan ve Terazi arasında uyumlu bir ilişki olabilir. Aslan hareketli, neşeli, girişken ve romantiktir. Hayatın güzelliklerine, gösterişe ve lükse oldukça düşkündür. Aynı zamanda da gururludur. Terazi ise zarif, duygusal, sevecen ve romantiktir. Aslan kişiliği ve cazibesiyle Terazi burcunu fazlasıyla etkisi altına alır. Terazi de renkli kişiliği ve samimi tavırlarıyla Aslan için eğlenceli bir partner olacaktır. Terazi ince ruhlu ve anlayışlıdır. İyi bir sevgilinin yanı sıra iyi bir dinleyici ve iyi bir dost olacaktır. Fakat duygularını kolay kolay belli etmez. Dolayısıyla Aslan, Terazi'nin bu gizemli yönünden etkilenir. Aslan burcunun gururu ön plana çıkarsa baskıcı bir tutum izleyebilir. Fakat Terazi, kadının bu yönünü de dengeleyebilecektir. Her iki taraf da seksüel açıdan arzulu ve tutkuludur. Aynı zamanda aralarında yoğun bir romantizm de paylaşılacaktır. Uzun vadede uyumlu ve güzel bir ilişkileri olacaktır.


ASLAN - AKREP veya AKREP-ASLAN

Aslan ve Akrep arasında uyumlu ve tutkulu bir ilişki olabilir. Aslan hareketli, neşeli, girişken ve romantiktir. Hayatın güzelliklerine, gösterişe ve lükse oldukça düşkündür. Aynı zamanda da gururludur. Akrep tutkulu, akıllı, duygusal ve açık sözlüdür. Kendine oldukça güvenir. Etkileyici bir dış görünümü vardır. Eğer severse tutkulu bir aşık olacaktır. Aslan, Akrep'in bu cazibesinden fazlasıyla etkilenecektir. Aynı şekilde Akrep de Aslan'ın renkli kişiliği ve cazibesine karşı koyamayacaktır. Akrep ikili ilişkilerinde aşırı derecede kıskanç olabilmektedir. Bu durum Aslan'ın özgürlüğüne düşkün tutumunu tehdit edebilir. Aynı şekilde Aslan da hükmetmeyi sevdiği için Akrep'i kısıtlamak isteyebilir. Bu durumda bazı anlaşmazlıklar ortaya çıkabilir. Fakat birbirlerine anlayış gösterirlerse oldukça uyumlu ve tutkulu bir ilişki yaşayabilirler. Seksüel anlamda her iki taraf arzuludur. Akrep, cinsel gücüyle kadını etkisi altında tutacak ve daima hareketli bir yaşamları olacaktır.


ASLAN - YAY veya YAY-ASLAN

Aslan ve Yay arasında uyumlu bir ilişki olabilir. Her iki burç da ateş grubudur. Dolayısıyla birbirlerine çok benzerler. Aslan hareketli, neşeli, girişken ve romantiktir. Hayatın güzelliklerine, gösterişe ve lükse oldukça düşkündür. Aynı zamanda da gururludur. Yay ise güvenilir, neşeli, zeki ve dışa dönüktür. Ele avuca sığmayan bir karakter çizer. Özellikle ikili ilişkilerde bağlanmaktan çok korkar. Bu onun doğasında vardır. Gezmek, eğlenmek ve hayattan zevk almak ister. Sıkılgan bir yapısı olduğu için de asla bir konu üzerinde yoğunlaşamaz. Fakat bu iki tip birbirini adeta tamamlar ve çok iyi anlaşır. Öncelikle çok iyi iki dost ve ardından da iyi iki sevgili olacaklardır. Her ikisi de para harcamayı sever ve bu durum bazen savurganlık boyutuna varabilir. Dolayısıyla bu konuda tedbirli davranmaları gerekecektir. Her iki taraf da seksüel açıdan arzulu ve tutkuludur. Birbirlerinin arzu ve isteklerine fazlasıyla cevap verebilirler. Uzun vadede evliliğe dönüşebilecek uyumlu bir ilişkileri olacaktır.


ASLAN - OĞLAK veya OĞLAK-ASLAN

Aslan ve Oğlak arasında pek uyumlu bir ilişki olmaz. Aslan hareketli, neşeli, girişken ve romantiktir. Hayatın güzelliklerine, gösterişe ve lükse oldukça düşkündür. Aynı zamanda da gururludur. Oğlak ise duygusal, düşünceli ve sabırlıdır. Bir kez sevdi mi yapmayacağı fedakarlık yoktur. Her konuda sevdiği kişiye destek olur. Yalnız utangaç bir mizacı olduğu için kendini ifade etmekte zorluk çekebilir. Sevdiği kişiyi fazlasıyla sahiplenir ve kıskançtır. Tam bir güven adamıdır. Fakat Aslan gururu ön planda olduğu ve kısıtlanmaktan hoşlanmadığı için Oğlak'ı anlamakta zorluk çeker. Oğlak duygularını gizler ve dışarıya vurmak istemez. Çünkü ona göre bu zayıflık göstergesidir. Aslan'ın dışa dönük ve yerinde duramayan yapısına ayak uydurmakta güçlük çekecektir. Seksüel açıdan Aslan arzulu ve tutkuludur. Oğlak ise Aslan'ın arzu ve isteklerine cevap verebilmek için kadın tarafından desteklenmek ister. İki burcun uzun vadede uyumlu bir ilişki yakalayabilmeleri zordur.


ASLAN - KOVA veya KOVA-ASLAN

Aslan ve Kova arasında uyumlu bir ilişki olabilir. Aslan hareketli, neşeli, girişken ve romantiktir. Hayatın güzelliklerine, gösterişe ve lükse oldukça düşkündür. Aynı zamanda da gururludur. Kova ise duygusal ve bir o kadar da değişken bir kişiliğe sahiptir; sürekli bir değişim halindedir. Aslan ve Kova arasında dengeli bir ilişki olacaktır. Birçok yönden birbirleriyle uyum gösterirler. Her ikisi de zeki, dışa dönük, hareketli, samimi ve neşeli insanlardır. Beraberken gayet kaliteli ve keyifli vakit geçirirler. Çevrelerinde birçok insan olacaktır. Dostları tarafından çok sevilirler ve toplum içinde aranılan kişilerdir. Her iki taraf da seksüel açıdan uyumlu ve tutkuludur. Fakat Kova'nın, Aslan'ın gururunu sürekli okşaması gerekir. Aksi taktirde kişilik çatışmasına kadar giden bir çekişme yaşanabilir. Uzun vadede evliliğe gidebilecek uyumlu bir ilişki yakalarlar.


ASLAN - BALIK veya BALIK-ASLAN

Aslan ve Balık arasında uyumlu bir ilişki olabilir. Aslan hareketli, neşeli, girişken ve romantiktir. Hayatın güzelliklerine, gösterişe ve lükse oldukça düşkündür. Aynı zamanda da gururludur. Balık ise sempatik, duygusal, hassas ve romantiktir. Birbirlerinin arzu ve isteklerini anlayabilir ve bunlara karşılık verebilirler. Balık burcu ince düşünür ve sevdiği kadını mutlu etmek ve şımartmak için elinden gelen çabayı gösterir. Onu kırmamak için özellikle çaba gösterir. Balık burcunun sanatsal yönü çok kuvvetlidir. Her iki tip de birbirlerinin duygusal değişimlerini kolaylıkla anlayacak ve birbirlerine uyum göstereceklerdir. Yalnız Balık burcunun hayalperest bir yanı da vardır. Bu konuda Aslan'ın erkeği yönlendirmesi gerekir. Seksüel açıdan duygusal, romantik ve arzuludurlar. Aslan hükmedici olduğu taktirde Balık kendini biraz olsun geri çekebilir. Kadının hareketli ve dışa dönük kişiliği bu ilişkiyi dengeleyecektir. Uzun vadede uyumlu ve güzel bir ilişki yakalamaları mümkündür.


BAŞAK - BAŞAK

İki Başak arasında oldukça uyumlu bir ilişki yaşanabilir. Karakter özellikleri birbirine çok benzer. Her ikisi de yaşamın zevklerine ve rahatına düşkündür. Her iki tip de titiz, detaycı, dürüst ve çalışkandır. Hayatı paylaşmak konusunda oldukça keyifli bir birliktelik yaşayabilirler. Fakat bir süre sonra aralarındaki bu benzerlik ilişkiyi sıkıcı bir hale getirmeye başlayabilir. Her iki tip de duygusal ve romantiktir. Birbirlerini fazlasıyla etkilerler. Duygu ve düşüncelerini birbirlerine ifade ederken kesinlikle zorluk çekmezler. Birbirlerinin zayıf ve güçlü taraflarını iyi bilirler. Dolayısıyla aralarındaki uyum da kuvvetli olacaktır. Fakat her iki tip de negatif etkiler almışsa ilişki sıkıcı bir hale de gelebilir. Seksüel yönden birbirlerini tamamlarlar. Her iki taraf da duygusaldır. İleriki zamanlarda bu ilişki uyumlu bir evliliğe dönüşebilir. Çocuklara karşı olan düşkünlükleri, onları birbirine daha da bağlar.


BAŞAK - TERAZİ veya TERAZİ-BAŞAK

Başak ve Terazi arasında uyumlu bir ilişki olabilir. Başak akıllı, sevecen, iyi niyetli, güvenilir ve detaycıdır. Bir kez sevdiği zaman güvenilir ve sadık bir aşık olacaktır. Munis bir mizacı vardır. Kendini ifade ederken direkt bir dil kullanır. Hoşuna gitmeyen konularda çekinmeden eleştiri yapar ve kırıcı da olabilir. Bu onun kötü niyetinden değil içten olmasından kaynaklanmaktadır. Terazi ise zarif, duygusal, sevecen ve romantiktir. Başak burcu kişilik özellikleriyle, Terazi'yi fazlasıyla etkisi altına alır. Terazi de renkli kişiliği ve samimi tavırlarıyla Başak için eğlenceli bir partner olacaktır. Terazi ince ruhlu ve anlayışlıdır. İyi bir sevgilinin yanı sıra iyi bir dinleyici ve iyi bir dost olacaktır. Fakat duygularını kolay kolay belli etmez. Dolayısıyla Başak, Terazi'nin bu gizemli yönünden etkilenir. Başak'ın, Terazi'yi elinde tutabilmesi için duygu ve düşüncelerini yumuşak bir dille ifade etmesi gerekmektedir. Her iki tip de çok yönlü ve faaldir. Seksüel açıdan romantik ve isteklidirler. Uzun vadede eğlenceli ve uyumlu bir ilişkileri olabilir.


BAŞAK - AKREP veya AKREP-BAŞAK

Başak ve Akrep arasında pek uyumlu bir ilişki olmaz. Başak akıllı, sevecen, iyi niyetli, güvenilir ve detaycıdır. Bir kez sevdiği zaman güvenilir ve sadık bir aşık olacaktır. Munis bir mizacı vardır. Kendini ifade ederken direkt bir dil kullanır. Hoşuna gitmeyen konularda çekinmeden eleştiri yapar ve kırıcı da olabilir. Bu onun kötü niyetinden değil içten olmasından kaynaklanmaktadır. Akrep tutkulu, akıllı, duygusal ve açık sözlüdür. Kendine oldukça güvenir. Etkileyici bir dış görünümü vardır. Eğer severse tutkulu bir aşık olacaktır. Başak Akrep'in cazibesinden fazlasıyla etkilenecektir. Akrep hükmetmeyi sever. Fakat Başak eşitlikçi bir yapıya sahip olduğu için bu durumu kolay kolay kabullenemeyecektir. Anlaşmazlıklar yaşanması muhtemeldir. Seksüel açıdan Akrep fazlasıyla arzulu ve tutkuludur. Fakat Başak için öncelik romantizmdir. Eğer her iki taraf da olumsuz kişilik özelliklerini dengeleyebilirse, uzun vadede uyumlu bir ilişkileri olabilir.


BAŞAK - YAY veya YAY-BAŞAK

Başak ve Yay arasında uyumlu bir ilişki olabilir. Başak akıllı, sevecen, iyi niyetli, güvenilir ve detaycıdır. Bir kez sevdiği zaman güvenilir ve sadık bir aşık olacaktır. Munis bir mizacı vardır. Yay ise güvenilir, neşeli, zeki ve dışa dönüktür. Ele avuca sığmayan bir karakter çizer. Özellikle ikili ilişkilerde bağlanmaktan çok korkar. Bu onun doğasında vardır. Gezmek, eğlenmek ve hayattan zevk almak ister. Sıkılgan bir yapısı olduğu için de asla bir konu üzerinde yoğunlaşamaz. Fakat bu iki tip birbirini adeta tamamlar ve çok iyi anlaşır. Öncelikle çok iyi iki dost ve ardından da iyi iki sevgili olacaklardır. Güven ve sadakate ihtiyaç duyan Başak'ı, Yay bir nebze de olsa korkutabilir. Fakat kişisel özgürlüklere fazla müdahale edilmezse Yay bunun karşılığını ilişkiye sahip çıkarak verecektir. Seksüel açıdan her iki taraf da romantik ve arzuludur. Uzun vadede eğlenceli ve uyumlu bir ilişkileri olacaktır.


BAŞAK - OĞLAK veya OĞLAK-BAŞAK

Başak ve Oğlak arasında uyumlu bir ilişki olabilir. Başak akıllı, sevecen, iyi niyetli, güvenilir ve detaycıdır. Bir kez sevdiği zaman güvenilir ve sadık bir aşık olacaktır. Munis bir mizacı vardır. Kendini ifade ederken direkt bir dil kullanır. Hoşuna gitmeyen konularda çekinmeden eleştiri yapar ve kırıcı da olabilir. Bu onun kötü niyetinden değil içten olmasından kaynaklanmaktadır. Oğlak duygusal, düşünceli ve sabırlıdır. Gerçekten sevince yapmayacağı fedakarlık yoktur. Her konuda sevdiği kişiye destek olur. Yalnız utangaç bir mizacı olduğu için kendini ifade etmekte zorluk çekebilir. Sevdiği kişiyi fazlasıyla sahiplenir ve kıskançtır. Tam bir güven adamıdır. Oğlak duygularını gizler ve dışarıya vurmak istemez. Çünkü ona göre bu zayıflık göstergesidir. Bu iki tip hayattan beklentileri açısından birbirlerini tamamlarlar. Seksüel açıdan romantik ve isteklidirler; fakat Oğlak, Başak'a nazaran daha çekingendir. Uzun vadede evliliğe dönüşebilecek uyumlu bir ilişkileri olabilir.


BAŞAK - KOVA veya KOVA-BAŞAK

Başak ve Kova arasında pek uyumlu bir ilişki olmaz. Başak akıllı, sevecen, iyi niyetli, güvenilir ve detaycıdır. Bir kez sevdiği zaman güvenilir ve sadık bir aşık olacaktır. Munis bir mizacı vardır. Kendini ifade ederken direkt bir dil kullanır. Hoşuna gitmeyen konularda çekinmeden eleştiri yapar ve kırıcı da olabilir. Bu onun kötü niyetinden değil içten olmasından kaynaklanmaktadır. Kova duygusal ve bir o kadar da değişken bir kişiliğe sahiptir. Sürekli bir değişim halindedir. Sürekli değişik ortamlarda, değişik kişilerle olmaktan keyif alır. Her iki tipin de ilişkiden ve hayattan beklentileri farklıdır. Kova, Başak burcuna güven vermez. Seksüel açıdan da beklentileri pek birbirlerine uymaz. Uzun vadede uyumlu bir ilişki yakalamaları zordur.


BAŞAK - BALIK veya BALIK-BAŞAK

Başak ve Balık arasında pek uyumlu bir ilişki olmaz. Bunun nedeni hayatı farklı şekillerde algılamalarından ve yorumlamalarından kaynaklanır. Başak akıllı, sevecen, iyi niyetli, güvenilir ve detaycıdır. Bir kez sevdiği zaman güvenilir ve sadık bir aşık olacaktır. Munis bir mizacı vardır. Kendini ifade ederken direkt bir dil kullanır. Balık ise romantik, duygusal ve hayalperesttir. Başak burcunun realist yapısına karşılık Balık hayalcidir. Başak burcunun ilgisini çekebilecek konular hakkında konuşmayı pek beceremez. Balık daha sakin ve munistir. Öylesine duygusaldır ki bu duygusallık onun hayal aleminde yaşayan bir insan olmasına neden olur. Ayakları kolay kolay yere basmaz ve gerçekleri göz ardı ederek yaşamayı tercih eder. Hayata karşı fazla cesareti yoktur. Bu nedenle bu iki tipin olumlu bir ilişki içinde olmaları imkansızdır. Seksüel yönden ise Balık burcunun aşırı duygusallığı ön plana çıkar. Bu iki tip arasında uyumlu bir ilişki görmek mümkün değildir.


TERAZİ - TERAZİ

Teraziler arasında oldukça uyumlu bir ilişki vardır. Terazi burcu, hava grubuna ait bir burçtur. Kadın ve erkeğin birçok ortak yönü vardır. Bu iki karakter birbirine öyle çok benzer ki adeta aynı gibidirler. Her ikisi de sevecen, hareketli, dışa dönük, samimi, zeki, sadık ve duygusaldır. Değişiklikten ve değişik insanlarla tanışmaktan müthiş keyif alırlar. Her ne kadar kıskanç değilmiş gibi görünseler de aslında partnerlerini üçüncü kişilerden fazlasıyla kıskanırlar. Birçok konuda anlaştıkları için çok fazla tartışma ve sorun yaşamayacaklardır, fakat birbirine bu kadar benzemek ilişkinin ileriki dönemlerinde sıkıcı olabilir. Her iki taraf da yaşama ve hayatın zevklerine düşkündür. Özgürlükçü bir bakış açısına sahip oldukları için birbirlerinin bireysel özgürlüklerine daima saygı duyarlar. Seksüel yönden her iki taraf da arzulu ve isteklidir. Genel olarak aktiftirler ve heyecandan hoşlanırlar. Kişisel yönden önemli bir zıtlık yaşamazlarsa, bir ömür boyu uyumlu bir ilişki yaşayabilirler.


TERAZİ - AKREP veya AKREP-TERAZİ

Terazi ve Akrep erkeği arasında uyumlu bir ilişki olabilir. Bu iki tip doğal cazibelerinden dolayı birbirini fazlasıyla çeker. Akrep tutkulu, duygusal, hareketli ve çekicidir. Terazi ise sevecen, dışa dönük, zarif ve duygusaldır. Akrep sahiplenici ve kısıtlayıcıdır. Kıskançlığı ile Terazi burcunu çileden çıkarabilir. Güven ve sadakat Akrep için çok önemlidir. Şüphecilik onun doğasında vardır. Bu nedenle partnerini sürekli kontrol altında tutar. Güvenilir ve iyi niyetlidir. Fakat güveninin suistimal edildiğini hissederse karşı tarafa acı çektirmek için elinden geleni yapar. Her iki taraf da seksüel yönden oldukça arzulu ve tutkuludur. Özellikle Akrep insanı, Terazi'yi mutlu etmek için tüm hünerlerini gösterecektir. Eğer Terazi, Akrep'in ona hükmetmesinden rahatsızlık duymaz ve ipleri onun eline verirse mükemmel ve uyumlu bir ilişkileri olabilir. Aksi taktirde bu ilişki kısa sürede sona erecektir.


TERAZİ - YAY veya YAY-TERAZİ

Terazi ve Yay burçları arasında uyumlu bir ilişki olabilir. Terazi insanı zarif, duygusal, sevecen ve romantiktir. Karşı cinse nasıl hitap etmesi gerektiğini iyi bilir. Diğer taraftan da bazı konularda oldukça kararsızdır. Terazi burcu sadık ve uyumlu bir partnerdir. Yay ise güvenilir, neşeli, zeki ve dışa dönüktür. Ele avuca sığmayan bir karakter çizer. Özellikle ikili ilişkilerde bağlanmaktan çok korkar. Bu onun doğasında vardır. Gezmek, eğlenmek ve hayattan zevk almak ister. Sıkılgan bir yapısı olduğu için de asla bir konu üzerinde yoğunlaşamaz. Bu iki tip birbirlerinden fazlasıyla etkilenir. Seksüel açıdan her iki taraf da romantik ve arzuludur. Eğer birbirlerinin kişilik özelliklerine anlayış gösterirlerse gayet eğlenceli ve uyumlu bir ilişkileri olacaktır.


TERAZİ - OĞLAK veya OĞLAK-TERAZİ

Terazi ve Oğlak burçları arasında pek uyumlu bir ilişki olmaz. Terazi insanı zarif, duygusal, sevecen ve romantiktir. Erkeğe nasıl hitap etmesi gerektiğini iyi bilir. Diğer taraftan da bazı konularda oldukça kararsızdır. Terazi sadık ve uyumlu bir partnerdir. Oğlak burcu ise duygusal, düşünceli ve sabırlıdır. Bir kez sevdi mi yapamayacağı fedakarlık yoktur. Her konuda sevdiği kişiye destek olur. Yalnız utangaç bir mizacı olduğu için kendini ifade etmekte zorluk çekebilir. Sevdiği kişiyi fazlasıyla sahiplenir ve kıskanır. Tam bir güven adamıdır. Oğlak burcu insanı duygularını gizler ve dışarıya vurmak istemez. Çünkü ona göre bu zayıflık göstergesidir. Oğlak kişilik özellikleri olarak dışa dönük, hareketli ve değişiklikten hoşlanan Terazi'yi anlamakta zorluk çeker. Bu durum onların hayata bakış açılarının farklı olmasından kaynaklanmaktadır. Seksüel anlamda da beklentileri birbirlerininkinden farklıdır. Uzun vadede uyumlu bir ilişki yakalamaları zordur.


TERAZİ - KOVA veya KOVA-TERAZİ

Terazi ve Kova burçları arasında uyumlu bir ilişki olabilir. Her iki burç da hava grubundandır. Genel anlamda her ikisi de değişken ve uçarıdır. Duygusal ve düşünsel yönden yeniliklere kolayca ayak uydururlar. Her ikisi de özgürlüğüne düşkündür ve kısıtlanmaktan hoşlanmaz. Bu nedenle birbirlerinin bireysel özgürlüklerine saygı duyacaklardır. Terazi insanı zarif, duygusal, sevecen ve romantiktir. Karşı cinse nasıl hitap etmesi gerektiğini iyi bilir. Diğer taraftan da bazı konularda oldukça kararsızdır. Terazi sadık ve uyumlu bir partnerdir. Kova burcu ise zeki, duygusal, sevecen ve neşelidir. Her ikisi de değişik insanlarla tanışmaktan ve değişik ortamlarda bulunmaktan keyif alırlar. Kova her girdiği ortama kolayca ayak uydurabilir ve dost canlısıdır. Seksüel yönden her iki taraf da aktiftir. İstek ve arzularını kolaylıkla birbirlerine ifade edebilirler. Eğer önemli bir kişisel zıtlıkları yoksa uyumlu bir ilişki yaşarlar.


TERAZİ - BALIK veya BALIK-TERAZİ

Terazi ve Balık burçları arasında pek uyumlu bir ilişki olmaz. Terazi insanı zarif, duygusal, sevecen ve romantiktir. Karşı tarafa nasıl hitap etmesi gerektiğini iyi bilir. Diğer taraftan da bazı konularda oldukça kararsızdır. Terazi burcu sadık ve uyumlu bir partnerdir. Balık ise romantik, duygusal ve hayalperesttir. Terazi'nin realist yapısına karşın Balık hayalcidir. Terazi burcunun ilgisini çekebilecek konular hakkında konuşmayı pek beceremez. Balık insanı daha sakin ve munistir. Öylesine duygusaldır ki bu duygusallık onun hayal aleminde yaşayan bir insan olmasına neden olur. Ayakları kolay kolay yere basmaz ve gerçekleri göz ardı ederek yaşamayı tercih eder. Hayata karşı fazla cesareti yoktur. Bu nedenle bu iki tipin olumlu bir ilişki içinde olmaları imkansızdır. Seksüel yönden ise Terazi'nin beklentileri karşısında Balık burcunun aşırı duygusallığı ön plana çıkar. Bu iki tip arasında uyumlu bir ilişki görmek mümkün değildir.


AKREP - AKREP

Akrep'ler arasında uyumlu bir ilişki olabilir. Bu iki tip arasında birçok ortak özellik olduğu gibi birçok zıtlık da olabilir. Fakat birbirlerini çok iyi anlarlar. Her ikisi de tutkulu, duygusal, hareketli ve çekicidir. Hayatı dolu dolu yaşamaktan keyif alırlar. Fakat birbirlerine hükmetmeye çalışırlarsa o noktada anlaşmazlıklar ve sorunlar çıkabilir. Aksi taktirde tutkulu ve eğlenceli bir ilişkileri olacaktır. Her iki taraf da seksüel açıdan arzulu ve tutkuludur. Uzun vadede uyumlu ve mutlu bir ilişkileri olacaktır.


AKREP - YAY veya YAY-AKREP

Akrep ve Yay arasında pek uyumlu bir ilişki olmaz. Akrep tutkulu, duygusal, hareketli ve çekicidir. Partneriyle birçok şeyi beraber yapmak ister. Yay ise ele avuca sığmayan, bağımsızlığına düşkün ve kısıtlanmaktan hoşlanmayan haşarı bir çocuk mizacındadır. Aynı zamanda biraz da savurgandır. Parayı idare etmesini pek beceremez. Hayatı dolu dolu yaşamaktan çok zevk alır. Bir ilişkide karşı tarafa bağlanmak onun için çok zordur. Hiçbir zaman idare edilmekten ve yönlendirmekten hoşlanmaz. Sosyal yaşamdan ve sürekli dışarıda arkadaşlarıyla vakit geçirmekten çok keyif alır. Akrep ise sadıktır. Bu iki tip birbirlerini anlamakta ve iletişim kurmakta fazlasıyla zorluk çekerler. Seksüel anlamda her iki taraf da arzuludur. Eğer kadın ve erkek birbirlerinin temel özelliklerine saygı gösterirlerse uzun vadede uyumlu bir ilişki yakalayabilirler.


AKREP - OĞLAK veya OĞLAK-AKREP

Akrep ve Oğlak arasında uyumlu bir ilişki olabilir. Akrep tutkulu, duygusal, hareketli ve çekicidir. Partneriyle birçok şeyi beraber yapmak ister. Aynı zamanda romantiktir ve hisleri kuvvetlidir. Oğlak ise duygusal, düşünceli ve sabırlıdır. Bir kez sevdi mi yapamayacağı fedakarlık yoktur. Her konuda sevdiği kişiye destek olur. Yalnız utangaç bir mizacı olduğu için kendini ifade etmekte zorluk çekebilir. Sevdiği kişiyi fazlasıyla sahiplenir ve kıskançtır. Fakat Oğlak burcunu anlamak, zaman zaman zor olabilir. Çünkü duygularını belli etmez ve incinmekten korkar. Oğlak burcu maddi yönden cimri denilecek kadar tutumludur. Bunun nedeni kendini güvende hissetme duygusundan kaynaklanmaktadır. Her iki tip de sadıktır. Her iki taraf da arzulu ve tutkuludur, fakat Akrep burcu özelikle Oğlak burcunun bu tarafını ortaya çıkarması ve onu desteklemesi gerekir. Uzun vadede uyumlu ve güzel bir ilişki yakalamaları mümkündür.


AKREP - KOVA veya KOVA-AKREP

Akrep ve Kova arasında pek uyumlu bir ilişki olmaz. Akrep tutkulu, duygusal, hareketli ve çekicidir. Partneriyle birçok şeyi beraber yapmak ister. Aynı zamanda romantiktir ve hisleri kuvvetlidir. Kova ise değişkendir. Onun hayatına ayak uydurmak çok zordur. Çünkü her konuda sürekli değişkenlik gösterir. Sadakat konusunda da sorunları vardır. Tek bir kişiye bağlanmakta zorluk çeker. Her iki karakterin de hayata bakışı ve hayatı yorumlama şekli farklıdır. Kova neşeli ve hareketlidir. Bir orada, bir burada gönül eğlendiren biri gibi görünse de gerçekten sevdiği taktirde eğlenceli bir aşık olacaktır. Hayatı dolu dolu yaşamaktan çok zevk alır. Bir ilişkide karşı tarafa bağlanmak onun için çok zordur. Hiçbir zaman idare edilmekten ve yönlendirmekten hoşlanmaz. Sosyal yaşamdan ve sürekli dışarıda arkadaşlarıyla vakit geçirmekten çok keyif alır. Akrep burcunun çok akıllı davranması ve ona yönlendirildiğini hissettirmeden onu idare etmesi gerekir. Her iki taraf da arzulu ve tutkuludur. Fakat Akrep burcunun duygusallığı daha ağır basar. Kova mantıklıdır. Duygularını fazla belli etmez. Dolayısıyla Akrep duygusal tatminsizlik yaşayabilir. Bu iki tipin uzun vadede uyumlu bir ilişki yakalaması zordur.


AKREP - BALIK veya BALIK-AKREP

Akrep ve Balık arasında uyumlu bir ilişki vardır. Akrep tutkulu, duygusal, hareketli ve çekicidir. Partneriyle birçok şeyi beraber yapmak ister. Aynı zamanda romantiktir ve hisleri kuvvetlidir. Balık da sempatik, duygusal, hassas ve romantiktir. Her iki burç da su grubundandır. Birbirlerinin arzu ve isteklerini anlayabilir ve bunlara karşılık verebilirler. Balık, ince düşünür ve sevdiği kadını mutlu etmek ve şımartmak için elinden gelen çabayı gösterir. Onu kırmamak için özellikle çaba gösterir. Balık burcunun sanatsal yönü çok kuvvetlidir. Her iki tip de birbirlerinin duygusal değişimlerini kolaylıkla anlayacak ve birbirlerine uyum göstereceklerdir. Yalnız Balık burcunun hayalperest bir yanı da vardır. Bu konuda yönlendirmesi gerekir. Seksüel açıdan duygusal, romantik ve arzuludurlar. Uzun vadede çok uyumlu ve mutlu bir ilişkileri olacaktır.


YAY - YAY

Yay'lar arasında pek uyumlu bir ilişki olmaz. Bu iki tip arasında benzer özellikler çok fazladır. Her iki taraf da ele avuca sığmayan, bağımsızlığına düşkün ve kısıtlanmaktan hoşlanmayan haşarı bir çocuk mizacındadır. Aynı zamanda biraz da savurgandır. Parayı idare etmesini pek beceremez. Hayatı dolu dolu yaşamaktan çok zevk alırlar. Bir ilişkide karşı tarafa bağlanmak onlar için çok zordur. Hiçbir zaman idare edilmekten ve yönlendirilmekten hoşlanmazlar. Sosyal yaşamdan ve sürekli dışarıda arkadaşlarıyla vakit geçirmekten çok keyif alırlar. Dolayısıyla kısa süre sonra birbirlerinden uzaklaşabilirler. İlişkiyi taraflardan birinin dengelemesi gerekir. İyi bir çiftten ziyade iyi birer dost olabilirler.


YAY - OĞLAK veya OĞLAK-YAY

Yay ve Oğlak burçları arasında pek uyumlu bir ilişki olmaz. Çünkü Yay insanı ele avuca sığmayan, bağımsızlığına düşkün ve kısıtlanmaktan hoşlanmayan haşarı bir çocuk mizacındadır. Aynı zamanda biraz da savurgandır. Parayı idare etmesini pek beceremez. Hayatı dolu dolu yaşamaktan çok zevk alır. Oğlak burcu zor ve iddialı bir tiptir. Kişilik özellikleri kesin çizgilerle belirlenmiştir. Kolay kolay da kişiliğinden taviz vermez. Çalışkan, azimli ve zekidir. Aklına koyduğu bir işi bitirmeden içi rahat etmez. Hareketlidir ve sevdiği kişiye sonuna kadar bağlanır. Oğlak'ın bu özellikleri Yay burcu insanını etkiler, fakat Yay'ın aşırıya kaçan hareketleri Oğlak'ı çileden çıkarabilir. Böyle durumlarda birbirlerine karşı anlayışlı olmayı becerebilirlerse önemli bir sorun yaşamazlar. Diğer taraftan Oğlak oldukça tutumludur ve ailesine düşkündür. Yay'ın ne kadar savurgan olduğunu göz önünde bulundurursak, oğlak burcunun bu burç için yaratılmış bir can simidi olduğunu düşünmeden edemeyiz. Her iki taraf da seksüel açıdan hareketlidir. Birbirlerini mutlu etmek için ellerinden geleni yaparlar. Aynı yönde hareket etmeyi becerirler ve birbirlerine olan saygılarını yitirmezlerse bir ömür boyu mutlu olabilirler.


YAY - KOVA veya KOVA-YAY

Yay ve Kova arasında uyumlu bir ilişki olabilir. Yay insanı güvenilir, neşeli, zeki ve dışa dönüktür. Ele avuca sığmayan bir karakter çizer. Özellikle ikili ilişkilerde bağlanmaktan çok korkar. Bu onun doğasında vardır. Gezmek, eğlenmek ve hayattan zevk almak ister. Sıkılgan bir yapısı olduğu için de asla bir konu üzerinde yoğunlaşamaz. Kova burcu ise duygusal ve bir o kadar da değişken bir kişiliğe sahiptir. Sürekli bir değişim halindedir. Sürekli değişik ortamlarda değişik kişilerle olmaktan keyif alır. Bu iki tip birbirlerinden kişilik özellikleri nedeniyle çok etkilenir ve çok iyi dost olurlar. Bu dostluk kısa sürede bir aşka dönüşebilir. Seksüel açıdan birbirlerine uyum gösterirler. Uzun vadede eğlenceli ve mükemmel bir ilişkileri olacaktır.


YAY - BALIK veya BALIK-YAY

Yay ve Balık burçları arasında pek uyumlu bir ilişki olmaz. Yay güvenilir, neşeli, zeki ve dışa dönüktür. Ele avuca sığmayan bir karakter çizer. Özellikle ikili ilişkilerde bağlanmaktan çok korkar. Bu onun doğasında vardır. Gezmek, eğlenmek ve hayattan zevk almak ister. Sıkılgan bir yapısı olduğu için de asla bir konu üzerinde yoğunlaşamaz. Balık burcu insanı ise hayalperest ve duygusaldır. Bu anlamda birbirlerini anlamaları oldukça güçtür. Yay'ın ilişkiden daha gerçekçi beklentileri vardır ve erkeği anlamakta güçlük çeker. Asla onun kadar derinleşememektedir. Bu da arada kopukluk yaratmaktadır. Diğer yandan Balık'ın hayata bakış şekli Yay burcunu eğlendirebilir. Fakat Balık'ın tavırları uzun vadede karşı tarafı çileden çıkaracaktır. Bu iki tip arasında seksüel açıdan çok da uyumlu bir ilişki olmaz. Balık'ın duygusal yönü ağır basacağından Yay burcu kadar aktif olmayacaktır. Ancak Yay, Balık burcunun iç dünyasına girebilir ve onu anlamak için çaba sarf ederse ilişkileri devam edebilir. Fakat uzun vadede uyumlu ve başarılı bir ilişki olmayacaktır.


OĞLAK - OĞLAK

Oğlak burcu arasında pek uyumlu bir ilişki olmaz. Çünkü her iki tip de birçok ortak özelliğe sahiptir. Her ikisi de zor ve iddialı bir tiplerdir. Kişilik özellikleri kesin çizgilerle belirlenmiştir. Kolay kolay da kişiliklerinden taviz vermezler. Çalışkan, azimli ve zekidirler. Akıllarına koydukları bir işi bitirmeden rahat etmezler. Hareketlidirler ve sevdikleri kişiye sonuna kadar bağlanırlar. Fakat bir diğer taraftan fazlasıyla karamsar ve kıskançtırlar. Bir tarafın diğerini mutlaka dengelemesi gerekir. Aksi taktirde aralarında birçok gereksiz anlaşmazlık yaşanacaktır. Ayrıca cimrilik boyutunda tutumludurlar. Birbirlerini çok fazla eleştirebilirler. Aralarında bir anlaşmazlık söz konusu olduğu taktirde her ikisi de inadından vazgeçmeyecektir. Seksüel açıdan her iki taraf da duygusal ve isteklidir. Fakat öncelikleri romantizmden yanadır. Uzun vadede dengeli ve uyumlu bir ilişki olmayacaktır.


OĞLAK - KOVA veya KOVA-OĞLAK

Oğlak ve Kova burçları arasında pek uyumlu bir ilişki olmaz. Oğlak insanı duygusal, düşünceli ve sabırlıdır. Bir kez sevdi mi yapmayacağı fedakarlık yoktur. Her konuda sevdiği kişiye destek olur. Yalnız utangaç bir mizacı olduğu için kendini ifade etmekte zorluk çekebilir. Sevdiği kişiyi fazlasıyla sahiplenir ve kıskançtır. Tam bir güven insanıdır. Fakat Oğlak'ı anlamak Kova için zaman zaman zor olabilir. Çünkü duygularını belli etmez ve incinmekten korkar. Kova'nın onu elinde tutması için ona güven vermesi ve düşüncelerini yumuşak bir dille ifade etmesi gerekir. Oğlak maddi yönden cimri denilecek kadar tutumludur. Bunun nedeni kendini güvende hissetme duygusundan kaynaklanmaktadır. Kova duygusal ve bir o kadar da değişken bir kişiliğe sahiptir. Sürekli bir değişim halindedir. Sürekli değişik ortamlarda değişik kişilerle olmaktan keyif alır. Her iki tipin de ilişkiden ve hayattan beklentileri farklıdır. Kova burcu, Oğlak'a güven vermez. Seksüel açıdan da beklentileri pek birbirlerine uymaz. Uzun vadede uyumlu bir ilişki yakalamaları zordur.


OĞLAK - BALIK veya BALIK-OĞLAK

Oğlak ve Balık arasında pek uyumlu bir ilişki olmaz. Oğlak insanı duygusal, düşünceli ve sabırlıdır. Bir kez sevdi mi yapmayacağı fedakarlık yoktur. Her konuda sevdiği kişiye destek olur. Yalnız utangaç bir mizacı olduğu için kendini ifade etmekte zorluk çekebilir. Sevdiği kişiyi fazlasıyla sahiplenir ve kıskançtır. Tam bir güven insanıdır. Fakat bu burcu anlamak karşı taraf için zaman zaman zor olabilir. Çünkü duygularını belli etmez ve incinmekten korkar. Balık burcunun onu elinde tutması için ona güven vermesi ve düşüncelerini yumuşak bir dille ifade etmesi gerekir. Oğlak burcu insanı maddi yönden cimri denilecek kadar tutumludur. Bunun nedeni kendini güvende hissetme duygusundan kaynaklanmaktadır. Oğlak'ın realist yapısına rağmen Balık burcu hayalcidir. Oğlak'ın ilgisini çekebilecek konular hakkında konuşmayı pek beceremez. Balık insanı daha sakin ve munistir. Öylesine duygusaldır ki bu duygusallık onun hayal aleminde yaşayan bir insan olmasına neden olur. Ayakları kolay kolay yere basmaz ve gerçekleri göz ardı ederek yaşamayı tercih eder. Hayata karşı fazla cesareti yoktur. Bu nedenle bu iki tipin olumlu bir ilişki içinde olmaları imkansızdır. Seksüel yönden ise Oğlak'ın beklentileri karşısında Balık burcunun aşırı duygusallığı ön plana çıkar. Bu iki tip arasında uyumlu bir ilişki görmek mümkün değildir.


KOVA - KOVA

Kova'lar arasında pek uyumlu bir ilişki olmaz. Bu iki tipin benzer birçok özelliği vardır. Adeta hayatı algılama şekilleri de aynıdır. Her ikisi de duygusal ve bir o kadar da değişken bir kişiliğe sahiptir. Sürekli bir değişim halindedirler. Değişik ortamlarda, değişik kişilerle olmaktan keyif alırlar. Her iki tipin de ilişkiden ve hayattan beklentileri farklıdır. İhtiyaç duydukları güven duygusunu birbirlerinde kolay kolay bulamazlar. Kişisel anlaşmazlıklar kısa sürede baş gösterecektir. Ayrıca birbirlerine karşı üstünlük sağlamaya çalışacaklar ve hayata karşı aynı yönde ilerleyemeyeceklerdir. Bağımsızlıkları birbirlerinden bile daha önemlidir. Seksüel açıdan arzulu olmalarına rağmen birbirlerinden çabuk sıkılmaları olasıdır. Uyumlu ve dengeli bir ilişki kurmak onları zorlayacaktır.


KOVA - BALIK veya BALIK-KOVA

Kova ve Balık burçları arasında pek uyumlu bir ilişki olmaz. Kova duygusal ve bir o kadar da değişken bir kişiliğe sahiptir. Sürekli bir değişim halindedir. Değişik ortamlarda değişik kişilerle olmaktan keyif alır. Balık ise romantik, duygusal ve hayalperesttir. Kova'nın dışa dönük ve mantıklı yapısına rağmen Balık burcu bunun tam tersidir. Kova'nın ilgisini çekebilecek konular hakkında konuşmayı pek beceremez. Kova hareketli ve ele avuca sığmayan bir yapıya sahiptir. Balık ise daha sakin ve munistir. Öylesine duygusaldır ki, bu duygusallık onun hayal aleminde yaşayan bir insan olmasına neden olur. Ayakları kolay kolay yere basmaz ve gerçekleri göz ardı ederek yaşamayı tercih eder. Hayata karşı fazla cesareti yoktur. Bu nedenle bu iki tipin olumlu bir ilişki içinde olmaları imkansızdır. Seksüel yönden ise Kova'nın tutkulu yapısı yanında Balık'ın aşırı duygusallığı ön plana çıkar. Bu iki tip arasında uyumlu bir ilişki görmek mümkün değildir.


BALIK - BALIK

İki Balık arasında uyumlu bir ilişki olabilir. Her ikisi de su burcudur ve birçok ortak özellikleri vardır. Romantik, duygusal ve hayalperesttirler. Aşk ve sevgi onlar için adeta yaşama nedenidir. Derin bir duygusallıkları vardır. Bu anlamda birbirlerini gayet iyi anlayabileceklerdir. Evcimendirler ve evde huzur bulurlar. Hayal dünyaları oldukça gelişmiştir ve sanata yatkındırlar. Birbirlerini mutlu etmek ve şımartmak için ellerinden geleni yapacaklardır. Olayları algılama ve yorumlama şekilleri birbirine çok benzer. Hayatı dolu dolu yaşamaktan keyif alırlar. Birbirlerini çekici bulmaya devam ettikleri sürece sadakat duyguları da bir o kadar artacaktır. Seksüel yönden oldukça arzulu ve romantiktirler. Uzun vadede uyumlu ve eğlenceli bir ilişkileri olacaktır.

İrem Su
Mynet Astroloji Uzmanı