Arama


Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
13 Aralık 2009       Mesaj #18
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Öncelikle herkese geçmiş olsun. Ben yaklaşık 4 yıldır kronik idiyopatik ürtiker hastasıyım(hastasıydım).Kullanmadığım antihistaminik kalmadı yukarda adı geçen Kestine dahil; fakat bana hiç biri faydalı olmadı ne yazık ki.En sonunda Ankara'da bir üniversitede görevli Dermatoloji A.B.D. Başkanı olan bayan doktorun bana önerdiği Laroxyl lisimli ilaçla semptomlarımı baskılayabildim. Bende işe yaradı ama kortizon ve (veya) antihistaminik kullanıyorsanız bunları hemen kesmeyin Laroxyl'e başladıktan sonra diğerlerini azaltarak bırakın.
Bu arada Laroxyl isimli ilaç bir Trisiklik antidepresandır. İlacın yan etkilerinden biri histamin reseptörlerine güçlü bir şekilde bağlanmasıdır.Anlıyacağınız üzere ilacın yan etkisinden faydalanarak tedavi yapılmaktadır. Bu ilacın antihistaminik etkinliği piyasada mevcut antihistaminiklerin yaklaşık 10-12 kat daha fazladır.
Tabi kulanmadan önce hekiminize danışmanızı tavsiye ederim. Ben sadece yaşanılan sıkıntıları çok iyi bilen biri olarak size yardımcı olacak bilgimi paylaşmak istedim.
Herkese tekrar geçmiş olsun...