Arama


NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
19 Mart 2010       Mesaj #92
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

Merhaba,
Ben şuanda msn 9.0 kullanıyorum fakat bazı arkadaşlarım hala eski sürümleri kullanıyorlar.1 hafta önceye kadar bende eski sürümü kullanıyordum.Ancak 1 haftadır eski sürüm MSN kullanan arkadaşlarımla sesli konuşma yapamıyorum.Ve saçma sapan bi hata veriyor.Google da arattırdığımda ise o kodda hiç bir konu bulamıyorum.Msxlabs.com da her yeri gezdim 1-2 arkadaş bikaç yıl önce o kodlardan bahsetmiş ama sesli arama ile ilgili değil.Görüntülü arama yapılabiliyor ancak yalnızca sesli arama yapılamıyor.Ve messenger şuan kullanılamıyor diyor.Bu sorun sadece bende mi var diye başka bir bilgisayarda ve başka bir MSN de denedim ve aynı sorunu ondada verdi.sizlerde deneyin göreceksiniz.

Bunun bir çözümü var mı?İllaki onlarda mı MSN nin son sürümüne zorunlu geçmeleri gerekiyor?Bende son sürümü beğenmiyorum ama bu dayatmayıda anlamış değilim.Her yenilik herkesin hoşuna gitmek zorunda değil.
Hata kodunuda ekleyecektim fakat şuanda o arkadaşım online olmadığı için kopyalayamadım.
İlginize ve yardımlarınıza şimdiden teşekkürler..

Hata kodunu belirtseniz iyi olurdu. Bu sorun her hesapta da geçerli mi?

Aşağıdaki konunun ilk mesajının sonunda muhtemel birkaç çözüm önerisi mevcut:
https://www.msxlabs.org/forum/msn-teknik-destek-bilgiler/229478-wlm-2009-0x8ac70004-0x8ac70202-0x8ac70013-hatalari-ve-cozumu.html

Kullandığınız Messenger sürümüne uyarlayıp bu çözüm önerilerini deneyebilirsiniz.

Eğer eski sürüm Messenger'ı reklamsız, çoklu oturum açılabilen vs. sürüm olarak kullanıyorsanız, Program Ekle veya Kaldır listesinden Messenger'ı bulup onarın. İlgili konudan oturum açmaya izin veren yama dosyasını indirin ancak bu kez sadece msnmsgr.exe dosyasını kopyalayın, dll dosyasını kopyalamayın. Bir de bu şekilde deneyin.
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.