Arama


Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Nisan 2010       Mesaj #10
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

yha arkadaş banada giriş-gelişme-sonuçtan olacak şekilde vatan sewgisi ile kompozisyon lazım çok acil lütfen......

Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

giriş,gelişme,giriş ile ilgili olan bir komposizyon

Yurt Sevgisi

Yurt, üzerinde yaşadığımız kültürümüzü oluşturan memleket dediğimiz toprak parçasıdır Bir toplumda yurt sevgisi olmazsa eğer, vatandaşlık da havada kalır.

Atalarımız bu memleketi ve toprakları korumak için çok savaşlar vermişlerdir. Bu nedenle yurdumuzun değerini iyi bilmemiz gerekir. Halkımız, yurt sevgisi ile birbirine bağlıdır. Gerektiğinde tek yürek olmayı da bilir Çünkü herkesin paylaştığı bir değer vardır o da yurt Vatan sevgisi milleti ayakta tutan çok güçlü bir sevgidir. Bireyler arasındaki birlik ve beraberliği sağlar. Vatan sevgisi öyle bir sevgidir ki tarifi kelimelerle anlatılmaz. Herkesin damarlarında dolaşır bu sevgi. Her yıl binlerce genç vatani görevini yapmak için askere gitmektedir. Çocuğunun askere gitmesi ise anne babalar için bir gurur kaynağıdır. Çünkü askerler bu görevi vatan için yapmaya giderler.

Bu vatan bizlere atalarımızdan miras kalmıştır. Ne zorluklarla alınmıştır. Onu sevmek, değer vermek bizim görevimizdir. Çünkü millet sevgisi kadar büyük mükâfat yoktur. Hayatta hiçbir sevgi, millet sevgisinden daha kıymetli olamaz.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 2 üye beğendi.