Arama


Daisy-BT - avatarı
Daisy-BT
Ziyaretçi
29 Nisan 2010       Mesaj #13
Daisy-BT - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
edaaaa adlı kullanıcıdan alıntı

yaa ltfnn çbk bulun yazıoo amaaaa hangi yolaa(demir yolu vb...) offfffffffffffffff

Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşlar , birde yukarıdaki illere hangi aracı kullanarak gidersek daha ekonomik olur. bilen varmı . bu bir 5. sınıf performans ödevi ve daha bunlarla da bitmiyor.birde bu araştırmalardan sonra süre ve ekonomi yönünden grafik hazırlanacakmış.. ders kitaplarını kınıyorum çocuklar bunları nasıl yapacak..........yardımlarınız için tşkkr ederim şimdiden..


En ekonomik ulaşım kişiye ve duruma göre değişir. Aracınız mazotluysa ve aracınız 5 kişi ile gidiyorsa en ekonomik ulaşım, sizin aracınız olabilir.
Tren genelde en ucuz ulaşım yoludur ama bu da kente göre değişir. Bursa'dan Antalya veya Trabzon'a doğrudan tren yoksa, ki bildiğim kadarıyla yok, o zaman ekonomik olmaz. Çünkü trene gitmek için de başka araç kullanmak zorundasınız.
Uçak ise Yenişehir'den kalkıyor ve eğer önceden bilet alarak promosyondan yararlanırsanız çok ucıza gelebilir.
Otobüs ise her zaman tek kişilik gidişlerde uygundur. Pahalı olmayan bir şirket seçerseniz ve tek kişi iseniz en ucuz ulaşımdır.

Yukarıda açıklamaya çalıştığım bilgilerden yararlanın. Ödevin amacı sizin araştırmacılığınızı geliştirmektir. Ne ödevi verenleri, ne de buna net bir şekilde yardımcı olamayanları eleştirmeyin. Bence en iyisi çocuğun kendisinin bilgi toplayıp bu bilgilerin sonucunda uygun bir sonuca varabilmesidir. İlköğretim düzeyinde bunu başarabilen bir öğrenci, ilerideki eğitim hayatında araştırmacılığını geliştirerek daha ileriye gidebilecektir.