Arama


Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Ağustos 2006       Mesaj #2
Misafir - avatarı
Ziyaretçi

ABD'li bilim adamlarından şok açıklamalar:
"İkiz Kuleler'i uçaklar değil, ABD hükümetinin bombaları yıktı."
11 Eylül'de New York'taki Dünya Ticaret Merkezi'ne düzenlenen saldırıların üzerinden 5 yıl geçti. Ancak hala olayın perde arkasında neler yaşandığı sıradan vatandaşların yanı sıra bilim adamlarının da kafasını kurcalıyor. ABD'de bir grup bilim adamı 11 Eylül saldırıları üzerine geliştirdikleri komplo teorileriyle olaya başka bir açıdan bakıyor.

Uçaklar değil hükümet yıktı
Aralarında ABD Dışişleri Bakanı Condoleezza Rice'ın mezun olduğu Stanford Üniversitesi olmak üzere Princeton, Texas ve Indiana gibi saygın üniversitelerde ders veren öğretim üyeleri '11 Eylül Gerçeği İçin Bilim Adamları' adında bir grup kurarak geliştirdikleri komplo teorilerini tartışıyor.

Çelik yapı böyle erimez!
Brigham Young Üniversitesi'nde fizik dersi veren komplocu bilim adamı grubunun üyelerinden Steven Jones, bilimsel bir makale yazarak uçakların etkisiyle değil İkiz Kulelerin bir patlama sonucu yıkıldığını iddia ediyor. Jones daha çok ikiz kulelerin çeliklerinin erimesine yoğunlaşmış. Ona göre uçakların binalardaki çelik konstüriksiyonu eritmesi mümkün değil. Hükümetin oluşturduğu 11 Eylül Komisyonu'nun yaptığı araştırmayı eksik bulan Jones, patlayıcıların dışarıdan getirildiğine inanıyor.

ABD bunu bilinçli yaptı
ALtmıştan fazla milletvekilinin itirazına rağmen bu kış Wisconsin-Madison Üniversitesi'nde İslam derslerine girecek Kevin Barrett, hükümetin bilinçli olarak İkiz Kuleler'i patlayıcılarla yıktığını iddia ediyor. Barrett kendilerinin radikal düşüncede insanlar olmadıklarını savunuyor. Kevin Barrett, ABD hükümetinin bilinçli olarak İkiz Kuleler'i yıkmasının sebebini yeni bir siyasi gündem yaratmak olarak değerlendiriyor.

Gerçekler bizden gizleniyor
Makine mühendisi olan Judy Wood Clemson Üniversitesi'nde yardımcı doçent olarak görev yapıyor. Wood bir patlayıcı kullanılmadığı takdirde kulelerin bu kadar hızlı yıkılmasının mümkün olmadığını söylüyor.
'Eğer ABD hükümeti kulelerin nasıl yıkıldığı ile ilgili yalan söylüyorsa herhangi bir şeye inanabilirsiniz' diyen Wood, olayla ilgili yaşananların gizlendiğini savunuyor.