Arama


ener - avatarı
ener
Ziyaretçi
28 Kasım 2010       Mesaj #5
ener - avatarı
Ziyaretçi
GeLeCeK ZaMaN
Duyuramayacaksın sesini. Kesilmez çığlıklar atacak,nefes nefese kalacaksın sonunda. Sesini duyan olmayacak. YORULACAKSIN!
Vazgeçmeyi bile düşüneceksin. Tek başına giderken bırakıp her şeyi,sürüye karışmak gelecek aklına. Bütün bir şehir uykudayken,ilk defa yıldızları tek tek söndürmeden yatmak geçecek aklından.
Nadasa bırakacaksın kalbini çağlar boyu. Herkesten önce yatıp,herkesten sonra kalkmaya başlayacaksın. Gayen kalmayacak nefes almak için,biyolojik ihtiyaçlarını karşılamak için sürdüreceksin yaşamını. Aşkın varlığına inanmayan,kalbi buz gibi ve yüreği heyecanla çarpmayan biri olacaksın.
Merkezinde kendin olan bir dünyan olacak ve o dünyada senden başka kimse var olmayacak. Kendi başına bir güneş sistemi kuracaksın,güneşin de gezegenin de sen olacaksın. İnsanlar sana yaşarken ölmüş gözüyle bakacaklar.
Sen,kendi sonsuz boşluğunda sessiz sedasız yol alacaksın. Kendi yörüngende tek başına dolanacaksın uzun zaman. Birileri uğruna başı sonu belli olmayan gelip gitmelerin son bulacak. Kendi yarattığın o gezegene gelgitler yapan bir uydu bile koymayacaksın,çünkü kimse sana uymayacak,BİLECEKSİN!
Oluşumunu tamamladığını sanıp,YANILACAKSIN!
….derken….
Yüzlerce yıl suskunluğunu koruyan volkanlar içten içe ısınmaya başlayacak. Depremler boy gösterecek,fırtınalar kopacak,buzul çağın,çağlayanlara yenik düşecek.
Kendi içinde varlığından bile haberdar olmadığın kıtalar keşfedecek,ŞAŞIRACAKSIN!
Milyonlarca yıldır sağında solunda durmakta olan gezegenler çarpacak gözüne.
Sesini duyacaklar. Dinecek yorgunluğun. Vazgeçmeyeceksin. Ezberlediğin tüm acıları,kederleri unutacaksın. Bir anda. Yağmurların neden yağdığını anlayacaksın. Ve anlayacaksın ilkbaharda neden tabiatın tüm canlıları sevişmeye davet ettiğini. Ramak kala bitti sanılan aşklar yeniden canlanacak ve çatlamış dudakların yağmura doyacak.
…ve uyumak için bir şehrin uyanmasını bekleyecek,yatmadan önce tüm yıldızları tek tek söndüreceksin. Herkes seni uyuyor sanacak.
Sen,UYANACAKSIN!!!
Son düzenleyen Safi; 6 Haziran 2017 06:11