Arama


HandSome - avatarı
HandSome
Ziyaretçi
8 Aralık 2010       Mesaj #13
HandSome - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

Ya benım bilgisayarım vındows 7 admınstator warya ona sıfre koydum unuttum olmadı f8 yapıyorum guvenlı mod da açıyorum ekran kocaman oluyo ama ne baslat menusu açılıyo ne de denetım masası gene sıfre ıstıyor..alt+del+ctrl yapıyorum olmuyo baska yontem warmı??

Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

bende windows 7 var şifre koydum açılmıyor ?? sizin yaptığınız yolları denedim güvenli modda açıldımı kocaman ekran geliyor yine şifre istiyor

ÇOK ACİL YARDIM EDEBİLİRMİSİNİZ

Windows 7 admin şifresi veya kullanıcı şifresini unuttuysanız sistem kurtarma yazılımı olan ERD Commander ile giriş yapabiliriz.

ERD Commander'i CD veya DVD'ye yazdırın. Eğer Administratordan başka kullanıcı hesabınız varsa ve Administrator'u daha önce hiç kullanmadıysanız ERD Commander'e ihtiyacınız zaten yok. 2 defa CTRL + ALT + DEL ile Administrator'a giriş yapabilirsiniz.

Eğer Administrator'e ve diğer kullanıcı hesabınıza şifre koyduysanız ve hatırlamıyorsanız ilk yapacağınız Administrator'un şifresini ERD Commander ile kırıp Administrator ile giriş yapın. Daha sonra ilgili oturumun şifresini Denetim Masası > Kullanıcı Hesaplarından değiştirebilirsiniz. Aşağıdaki resimde ERD Commander'de nereden şifre değiştireceğiniz gösteriliyor.İndirmek için Tıklayınız.rardan çıkarıp.Cdye yazdırınız.


ERDCommander2005 lock