Arama


Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
24 Aralık 2010       Mesaj #3
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Orkestra veya hafif müzik orkestrası.

Fakat biz 1971 veya 1981´de değiliz. Hatta 1991 dahi çok gerilerde kaldı. Şimdi yıl 2010 ve hatta birkaç gün sonrasında 2011 olacak.

Demek istediğim, müziğin, bütün ahalisi toptan memur olup çıkmış şu 3. dünya çiftliğinde bu dantel kılıklı çerçeve/kaneviçe memur tanımları içinden "tanımlanması" "(yani, geçiştirilmesi) mümkün olabilir mi?

Elbette olamaz.

Pekala, şu halde bu ruhu mefta olalı enaz 30 yıl olmuş copy/paste tanımlarla dolu bu forumlar niçin açılmaktadır?

Merak ediyorum, biri/birileri, bir devlet bu forumları açıp bu sümenaltından çıkma "tanımlar" ile dolduranlara "maaş" filân mı veriyor?

Yoksa buralara verilen 3 kuruşluk internet reklâmları, KPSS/memuriyet manyağı bu 3. dünya çifli ahalisinin yeni tarz "maaş"ı mı olup çıkmıştır?

Yani, "Bugün de geldi 10 dolar, Allah bin bereket versin. Yatak odasındaki faaliyeti bu gece de finanse etmeyi başardık, Allah internete zeval vermesin..." duası ile tamamlanan bir memuriyet forumu mesaii...
.........................

Kısacası, "orkestra şudur budur, enstrumanlar şöyle sıralanır, şef şöyle yönetir (ki, orkestra şefinin ne olduğunu son olarak çiftlikte dolar milyoneri yapılmış bir soytarıdan gördük...).

Mesele, "bu korkunç çöküşte ortada müzik diye birşeyin kalmamış" olması.

Orkestralar yokedildiler.

Avrupa/Amerika´ya minder sermiş ve şu çiftliğe de arada bir kâhyadan periyodik tahsilatları toplamak için gelip giden "dönmelerimiz" bu kanaatte olmayabilirler. "Efendim, Avrupa´da koca koca orkestralar var. Bunların konserlerine insanlar gidip salonları dolduruyorlar" diyebilirler. Herzaman olduğu gibi, külliyen "yahudi yalanı"dır.

Ortada "orkestra" diye birşey kalmamıştır. Adım gibi eminim ki, kaldığı varsayılanlar "maaşlı memur takımı"dırlar...

Bu öylesine böyle ki, meselâ, geçenlerde yine bir kültür arkeoloğu olarak, "hafif müzik orkestrası" ararken, "Norrie Paramor Orchestra" diye birşeye tesadüf ettim. Ne yalan söyleyeyim, bu "çölleşme" dönemine düşmüş biri olarak, önceleri Londra Senfoni, Berlin Flarmoni vs vitrin orkestralarını, ardından, Frank Pourcel ve Paul Mauriat orkestraları gibi orkestraları bilirdim. Hatta son zamanlarda "John Gregory Orkestrası"nı da yine ellerimle kaza kaza keşfetmiştim. Fakat Norrie Paramor Orkestrası´nı hiç bilmiyordum. İki haftadır "Law Beat" adlı plaklarını dinliyorum.

Dinleyin ve anlayın.

Müziğin ve bilhassa orkestranın ne demek olduğu böyle türeme memur işi forumlardaki sefil tanımlardan veya çiftliğin konservatuvarlarına doluşturulmuş yahudi çocuklarının/torpil çocuklarının uyduruk yine yahudi ırkdaşlarının memur edildiği 3. dünya TV´lerindeki hasbelkader ahkâmlarından -asla- anlaşılamaz.

Müziğin tek ve ilk şartı vardır: Dinlemek...

Tanımla, hanımla, torpille, maaşla olmaz bu iş...
Son düzenleyen _Yağmur_; 24 Aralık 2010 11:34 Sebep: sayfa düzeni