Arama


recorecep26 - avatarı
recorecep26
Ziyaretçi
28 Mart 2011       Mesaj #5
recorecep26 - avatarı
Ziyaretçi
1/1—Sorunu Araştırma, Tanımlama ve Çözüm Yollarını Tartışma

Sorunları bul=
1- Tahtaları silmekte zorlanıyoruz. Bütün tozlar üstümüze siniyor ve ağzımıza girip öksürmemize neden oluyor. Bunun için çözüm; kendi kendini temizleyen tahta. Bu tahta komutla çalışıyor. Senin dediğin her şeyi yapıyor. Böylece sorunlar ortadan kalkıyor.
2- Yazmak bizim için zor geliyor. Çok yazdığımızda bileğimiz ağrıyor. Yazmaktan tiksiniyoruz. Bunun için çözüm; kendi kendine yazan kalem. Bu kalem sesle çalışıyor ama sadece sizin sesinizle. Başka biri kullanamaz. Böylece bileğiniz ağrımadan ve tiksinmeden yazı yazmak daha rahat olacak.
3- Karanlık ve yağmurlu günlerde önünüzü göremezsiniz ve birde yaşlıysanız işiniz daha zor. Bunun için çözüm; ışıklı şemsiye. Bu şemsiye hem bastonu olan ve hem de yönünüzü görmenizi sağlayacak. Böylece evinize daha rahat varabileceksiniz.
4- Engelliler için otobüse binmek zor geliyor. Bunun için çözüm; düz, yürüyen merdivenli otobüs. Engelliler otobüse daha rahat binebilecekler. Düz yürüyen merdiven tekerlekleri daha rahat çıkabilecek. Böylece yorulmanıza gerek kalmayacak.
5- Gece kitap okumak istiyorsunuz ama yanınızda kardeşiniz uyuyor ve ışığı açamazsınız. Ayrıca görme engelliler içinde yararlı olacak. Bunun için çözüm; Konuşan kitap. Bu kitap kendiliğinden konuşuyor. Ses düzeyini istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz.

şimdiden birşey deil arkadaşlar Msn Happy Msn Happy Msn Happy Msn Grin Msn Grin Msn Grin Msn Wink Msn Wink Msn Wink