Arama

Reankarnasyon Nedir? - Tek Mesaj #8

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Nisan 2011       Mesaj #8
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Reenkarnasyon diye bir şey yoktur. Hipnoz sırasında insan kendi konuşmaz, ona tahsis edilmiş olan cin konuşur. Cinlerin ömürleri ortalama 1000 yıl olduğu için doğumundan ölümüne kadar bir kaç değişik insanın bedeninde konaklar. Siz bir kişiyi hipnotize ettiğinizde onun ciniyle konuşmaya başlarsınız. O da daha önce kimin bedeninde konaklamışsa onun hayatı ile ilgili sorduğunuz sorulara cevaplar verir. Siz de bu konuda yetersiz bilgiye sahip olduğunuzdan reankarnasyon sanırsınız. Hıristiyan alemi daha şeytanla cini birbirinden ayırt edemediğinden çok yanlış yorumlar yapmıştır. Bu da onların hakikatten daha çok ayrılmalarına uzaklaşmalarına sebep olmuştur. Dayanakları olan İncil'in aslı değiştirilip papazlar tarafından daha sonra tekrar kaleme alındığından, incildeki cümlelerin %99'u insan sözüdür.

Son ilahi kitap olan Kur'ân aslı bozulmadan günümüze kadar ulaşabilmiştir. O zaman referans olarak gerçek Hak Kitap alınmalı ve tüm bilimsel bilgiler bunlar üzerine oturtulmalıdır. Başka türlü gerçeklere ulaşılması imkansızdır. Bugün bilim ve teknolojinin de ilerlemesi sayesinde Kur'an da bildirilen tüm bilgilerin doğrulanması şaşırtıcı değil midir? Bu doğrulamalar her an Kur'an ın aslı bozulmadan günümüze kadar ulaşan Yaratıcı sözü olduğunu haykırmaktadır. Eğer konulara önyargılı yaklaşırsanız asla gerçeği bulamazsınız.

Ben her türlü kitabı okumaktan çekinmediğim ve gerçeği, sadece gerçeği aradığım için ve tüm görüşlere önyargısız yaklaştığım için zamanında var olduğunu sandığım reankarnasyonun ne kadar saçma bir fikir olduğunu anladım. Tavsiyem sadece orda burda anlatılanlara bakarak kendinizi bunlara hemen kaptırmayın. Önce araştırın. İnanacağınız fikirleri sağlam temellere oturtun. Yıllarca bizi evrim teorisi ile kandırmadılar mı? Evrim koca bir yalan. Bunu Bursa'da sağır sultan bile öğrendi. Ama hala insanlar ısrarla bu fikre sarılıyorlar. Zira inançsız olmak kimlerin işine geliyor bir düşünün. Bireysel değil global bakın olaylara. Avrupa büyük bir sapıklığın içine saplanmış durumda. Onlarda arayış içindeler. Eğer araştırırsanız göreceksiniz ki bir çok Hıristiyan topluluk öbek öbek Müslüman olmaktadır. Avrupa çok değil 10 yıl sonra Müslüman egemenliğinde olacaktır. Bunu kendi istatistikleri bile doğruluyor. Almanlar şu an panikte, zira 5 yıl içinde Müslüman nüfus Hıristiyan nüfusu geçecek. Onlar doğum kontrolü yaparken Müslümanlar sürekli çoğalıyorlar. Çünkü önderleri Hz. Muhammed (s.a.v.)'in "Ben yarın hesap gününde ümmetimin çokluğu ile övüneceğim" düsturu ile çoğalma çabasındalar.

Hıristiyanlık ise materyalizmi körüklediğinden rabbena rabbena hep bana hep bana düsturu ile hareket etmektedir. Bu da onların sonunu getiriyor.
Kur'an-ı Kerim'in mealini bir kere baştan sona okusanız ne kaybedersiniz? En azından bilmeden önyargılı olacağınıza bilerek yandaş ya da düşman olursunuz. Bu yüzden Allah'ın insanlara büyük bir lutufla hediye ettiği kitabını okumadan onun ne anlattığını bilemezsiniz. Sonuçta da tahta kılıçla yel değirmenlerine savaş açan Don Kişot olursunuz. Eyvah demeden Allah demeyi inşallah Rabbim hepinize nasip etsin. Zira Cehennem ateşi çok kötü bir ateş. Düşmanımın bile o ateşe girmesini istemem. Yunus Emre'yi okuyun. Mevlana'yı okuyun. Gazali'yi, İmam-ı Rabbani'yi, Muhyiddin-i Arabi'yi okuyun. Hazır yeri gelmişken Gazali'nin bir sözünü yazmadan geçmeyeyim.

İMAM-I GAZALİ'DEN,


''SEN PADİŞAHIN SARAYINDAKİ BİR DELİKTE BULUNAN KARINCA GİBİSİN. BULUNDUĞUN DELİKTEN, YİYECEĞİNDEN VE ARKADAŞLARINDAN BAŞKASINDAN HABERİN YOKTUR. SARAYIN GÜZELLİĞİNDEN, HİZMETKÂRLARIN ÇOKLUĞUNDAN HABERİN YOKTUR. SULTANIN TAHTINDAN VE HAKİMİYETİNDEN DE HABERİN YOKTUR. KARINCA DERECESİNDE KALMAK İSTİYORSAN KAL...! İSTEMİYORSAN YOLUN AÇIKTIR."
Son düzenleyen nötrino; 15 Kasım 2015 10:38 Sebep: Yazım yanlışı / Mesaj düzeni!