Arama

Reankarnasyon Nedir? - Tek Mesaj #3

asla_asla_deme - avatarı
asla_asla_deme
VIP Never Say Never Agaın
17 Eylül 2006       Mesaj #3
asla_asla_deme - avatarı
VIP Never Say Never Agaın
İtalyanca kökenli bir kelimedir. Yeniden doğmak anlamına gelir. Beden yalnızca ruhun evi, kabuğudur. Beden eskiyince ruh ait olduğu boyuta geri döner. Astral alemde bir müddet kalır, eğitimini tamamlamak için tekrar enerji olarak farklı şartlar ve anneden doğar. Şartların değişimi çok önemlidir, çünki zengin bir ortamın getireceği hayat standartı ile fakirlik tabi ki bir olamaz. Her konumda eğitim görür puan alır. Aynı okullarda okurken sınıflarımızı geçmek veya kalmak gibi tekrar doğmak bir eziyettir. Önemli olan dersleri bitirerek, bir an önce mezun olmaktır.
Ruh ölümsüzdür. Ölüm yalnızca ruh ve beden ilişkisinin sona ermesi ve ruhun astral aleme geri dönüşüdür. her ruh olgunlaşana kadar zengin, fakir, özürlü, güzel, çirkin, dinlarirde değiştirerek dünya okulunda eğitim görür. Sınıfta kalır, tekrar okur.
Çeşitli ünlülere yaptığım hipnoz seansında çok şaşırıcı deneyimler yaşadım:
  1. Fatih Ürek mısırda yaşamış ve kardeşler tarafından ölüme mahkum olmuş bir firavun olduğunu tarih ve bütün acı deneyimleri aynen hissederek anlattı. Bu "top secret" programında yayınlandı
    ALT2
  2. Manken Canan Mutluer; Etna yanardağı kenarında yaşayan bir rahibe olduğunu ve yanardağın infilak attiği anda öldüğünü ve türkiyede de çok büyük bir deprem olacağını 17 Ağustos depremini gördü ve anlattı. Bu Interstar'da hazırladığım 3.cü göz programında yayınlandı.
    ALT2
  3. İzel bir pastacı kız olduğunu .çok fakir bir insan olduğunu zor bir yaşam yaşadığını anlattı. Interstar'da yayınlandı.
    ALT2
  4. Dabsöz Sibel Gökçe bir önceki yaşamında intihar ettiğini ve bütün sıkıntılarını çok heyecanlanarak anlatmıştı. Interstar'da yayınlandı.
    ALT2
  5. Hamiyet bir yürük kızı olduğunu çok zor yaşam şartlarını ve ormanda nasıl yalnız yaşayarak öldüğünü anlattı TGRT'de yayınlandı.
    ALT2
  6. Ali Şan bir mehmetçik olduğunu, Çanakkale'de şehit olduğunu ve genç yaşta yaşadığı ölümü anlattı.
    ALT2
  7. Ekin Cezayir'li bir asker olduğunu ve savaşta öldüğünü anlattı bu SHOW TV'de yayınlandı.
    ALT2
  8. Hande Ataizi Fransa'da ilaç yapan bir gruba mensup olduğunu ve ölüm cezasına çarpılışını adım ,adım çok heyecanlı bir seansta anlattı.
    ALT2
  9. Yaşar Alptekin bir korsan iken düşmanlarının onu bir yere duvar örerek kapattıklarını ve orada açlıktan yavaş yavaş öldüğünü yaşadı çok etkilendiğimiz bir seanstı. ATV'de yayınlandı.
    ALT2
  10. Şu anda CNN'de spiker olan Ayşenur arkadaşımda Marsilya'da yaşadığını ve gemici olan sevgilisini taşların üstünde dönecek diye beklerken zatüreye olup çok acı çekerek ölümünü anlatmıştı. SHOW TV'de yayınlandı.
    ALT2
  11. Gönül Yazar eski Roma'da yaşayan bir kraliçe olduğunu hipnoz sırasında "top secret" ekibine anlatmıştı.
Esin üzer
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Son düzenleyen nötrino; 15 Kasım 2015 10:16 Sebep: Yazım yanlışı!
Şeytan Yaşamak İçin Her Şeyi Yapar....