Arama


GaribanCocuk - avatarı
GaribanCocuk
Ziyaretçi
10 Ekim 2011       Mesaj #1
GaribanCocuk - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba. Ticaret Meslek lisesi 2. sınıftan tasdikname ile terkim. Bu dönem için yeni kayıt yaptırdım MAÖL ye, ve ders seçimi yapmam gerekiyor şimdi, ama nasıl yapacağım bilemiyorum.

Öncelikle sorum, ben liseyi terkettiğimde lise 3 yıllıktı, şimdi ben 1 yıl (yani 2 dönem) mi okuyacağım açıktan, yoksa 2 yıl (yani 4 dönem) mi okuyacağım?

Bir de toplam kayıtta vs. MAÖL de kaç TL para yatırıyoruz bu sene? İlk kayıtta 40 + 20 TL yatırdım, şimdi de liseden sigorta için kağıt almaya gittiğimde 25TL dosya parası yatırmamı istediler okul hesabına. Yasal mı bu?

Şimdi gelelim asıl sorum, ders seçimine;
Araştırdığım kadarıyla maximum 30 Kredi alabiliyoruz sanırım, öyle mi? Ben şu an 5. dönem öğrencisiyim sanırım, öyle mi? Yani ders seçme ekranında açılan (aşağıda resimde görüldüğü gibi) dönem kısmında sadece 5 yazanları mı seçeceğim? Hepsi toplam 30 kredi ediyor hesapladım, yani 5. dönem derslerinin. Bunların hepsini seçebilir miyim?

Eğer bunları seçmem gerekiyorsa yüzyüze eğitim dersleri ve staj bu kredi sistemine dahil değil mi?

Bir de ben ortak derslerin hepsini seçtim 13 kredi etti, 2 de 5. dönemden seçmeli seçtim 19 kredi oldu. başka seçmeli seçmeye çalıştığımda "maksimum 20 kediyi aştınız" diye hata veriyor.

Lüten yardım edin. Ne yapacağımı bilemiyorum! Haa okula sor derseniz okulda müdür yardımcıları çok iticiler, vurdumduymazlar! Adam akıllı cevap vermiyorlar... Ve söylediklerine de güvenmiyorum açıkçası!!! Olmadı yarın Ankara AÖL yi arayıp soracağım...

Saygılar...
Ad:  tab.JPG
Gösterim: 1306
Boyut:  87.3 KB
Son düzenleyen Safi; 15 Ağustos 2018 18:50