Arama


CeLebRindaL - avatarı
CeLebRindaL
VIP why did you go why
20 Aralık 2011       Mesaj #3
CeLebRindaL - avatarı
VIP why did you go why
Erkekler kadınları her anlamda etkileyici bulurlar. Bazen bir bakış, bazen bir gülüş ya da bir hoş parfüm kokusu ile… Peki erkekleri en fazla etkileyen nedir? Belki de bir kadının yürüyüşü, kimbilir belki de rüzgarda savrulan saçlarıdır. Erkekler, kadınlarda üç şeyden etkileniyor. Hatta kadınlarda ki bu üç şey karşısında karşı koyamadıkları söyleniyor. Bakalım bu üç şey neymiş.

Sıcak bir gülümseme; kendine güvenen eğlenceli bir kadın bir de gülümsüyorsa tüm erkeklerin dikkatini çekiyordur. Üstelik kadınlar arasında gülümseme yanlış anlaşılır düşüncesiyle kadınlar genelde çekinirler. Eh erkekler de avcı konumunda olduklarından, kadınların mesaj verdiği düşüncesiyle bir kadını kırabiliyorlar. Açıkçası kadının gülümsemesi ile erkeklerde karşılık verildiği algısı oluşuyor.

Dinleyen kadınlar; erkekler kadınların kendilerini dinlemesini isterler yalnız öyle uzun uzadıya değil tabii. Genelde erkekler kısa konuşmaktan yanadır ve bir kaç dakika dinlenilmiş olmak yeterli olabiliyor. Üstelik bir erkek karşısında gözlerinin içine bakarak kendisini dinleyen bir kadının kendisini etkilemeye çalıştığını düşünüyor ve gerçekten dinleyen kadının karşısında ise fazla konuşmuyor. Bu tür davranış sergileyen kadınlar erkeklerin ilgisini çekmediği gibi onunla evlenmeyi de düşünmezler.

Seksi bir elbise; tüm kadınlar erkeklerin dış görünüşten etkilendiğini bilir ancak bazen erkeklerin görmek istediklerini nasıl göstereceklerini bilmezler. Açıkçası bir kadın doğru seçilmiş özenli giyimiyle karşısındaki erkeği hipnotize edebilir. İlgi duyulan erkeğin farketmesini sağlamak için kaliteli ve yumuşak giysiler seçilmeli.

Pantolon ya da daha rahat kıyafet tercih eden kadınlar erkeklerce seksi bulunmuyor. Üstelik bir kot pantolon ve bluz uzun saçlar hatta etkileyici küpelerle tamamlanmamışsa hiç bir erkeğin dikkatini çekmez. Erkekler kırmızı kıyafetli bir kadın gördüklerinde seks düşünüyorlar.

Her zaman bir kadının kıyafet seçimi, kadınsı ve hafif bir kumaş ile hazırlanmış elbise yönünde olmalı.

kadınlarsitesi
O Kadar Kalabalik ki Yalnizligim..